Modellen

De Wiki-biografie van Corie Rayvon. Wie is de ex van Khalil Underwood?

Wie is Corie Rayvon?

Corie Rayvon werd geboren op de 2ndJuli 1996, in Houston, Texas, VS, van Hawaïaanse, Afrikaanse en Kaukasische afkomst, en is een 22-jarig model en YouTube-ster. Ze heeft meerdere YouTube-kanalen, waaronder haar eigen Corie Rayvon, waarop ze regelmatig prank-, reactie- en beautyvideo's plaatst. De tweede is een samenwerkingskanaal dat ze heeft met haar vriendin Jilly Anais, waarop ze berichten plaatsen over de nieuwste schoonheidstrends, uitdagingen en reacties. Ze heeft ook een samenwerkingskanaal met haar ex-vriend Khalil, genaamd KINGKHALIL, waarop ze grapvideo's plaatsen.

Bekijk dit bericht op Instagram

ingesteld van: @theboutique ?

Een bericht gedeeld door Corie Rayvon (@corierayvon) op 12 juli 2019 om 13:26 PDT

Corie Rayvon Wiki Bio: Familie en onderwijs

Als het om Corie's familie gaat, komen ze bijna allemaal uit Texas, behalve haar moeder die uit Californië komt. Al vroeg in haar jeugd bedacht haar familie een grappige bijnaam voor haar, en noemde haar Poopie of Poopie Doop. Ze was altijd geobsedeerd door make-up en voor haar prom night deed haar zus haar make-up, waar ze absoluut dol op was. Haar kinderdroom was om kinderarts of dierenarts te worden als ze opgroeide, maar ze had ook verschillende rolmodellen, voornamelijk uit de entertainmentindustrie, zoals de beroemde zangeressen Rihanna, Zendaya en Beyonce en model Amber Rose. Corie studeerde zes maanden eerder af aan Pearland High School dan alle anderen, schreef zich toen in aan een verpleegschool en behaalde haar diploma verpleegkunde in 2015.

Begin op YouTube

Corie's eerste YouTube-kanaal was haar samenwerking met Jilly Anais - Jilly is een opkomende zangeres en een ster op sociale media, die met de minuut erkenning krijgt. Corie en Jilly waren heel goede vrienden en ze deelden allebei een liefde voor sociale media, vooral YouTube. Dus op 9eIn januari 2016 besloten ze een YouTube-kanaal te openen dat ze Bestfriend Diaries noemden, waarop ze content met betrekking tot beauty en mode zouden filmen en uploaden. Daarnaast maakten ze ook prank en challenge video's.

Corie besloot enkele maanden later haar eigen YouTube-kanaal te lanceren en noemde het naar zichzelf; een week na opening plaatste ze haar eerste video genaamd My Curly Hair Tutorial, en vervolgens bestaat de belangrijkste inhoud op haar kanaal uit grappen, vlog-achtige video's, uitdagingen en reactievideo's.

Stijging naar bekendheid

Naarmate haar populariteit op YouTube groeide, werd de inhoud van Corie's kanaal meer aangetrokken door schoonheidstips. Onlangs wilde ze ook haar inhoud nog verder uitbreiden, wat haar tot samenwerkingen dreef. Een van haar meest populaire samenwerkingen was met haar beroemde ex-vriend Khalil Underwood, een populaire komiek, artiest en een internetsensatie. op 18eIn oktober 2017 creëerden ze een samenwerkingskanaal genaamd Khalil en Corie, maar na hun breuk stopten Khalil en Corie met het plaatsen van nieuwe video's voor een bepaalde periode, en in 2018 kondigde het paar aan dat ze zich hadden verzoend en dat ze samen aan nieuwe projecten werkten , waaronder het openen van een gamekanaal op YouTube.

Corie Rayvon

Sociale media

Als het op haar sociale media aankomt, is Corie's belangrijkste kanaal op YouTube heeft meer dan 560.000 abonnees en haar video's zijn meer dan 22 miljoen keer bekeken sinds ze het in 2016 lanceerde. Naast YouTube heeft Rayvon een sterke invloed op sociale media op Instagram en Twitter - haar officiële Instagram-account heeft bijna 750.000 volgers en haar Twitter account heeft bijna 100.000 volgers verzameld. Daarnaast is haar samenwerking kanaal met Jilly Anais heeft ongeveer 13.000 abonnees. Rayvon staat erom bekend dat ze gretig met haar fans omgaat en erkent dat ze het aan hen te danken heeft dat ze het in de entertainmentindustrie hebben gemaakt.

Priveleven

Over het persoonlijke leven gesproken, Rayvon kwam in de schijnwerpers toen ze begon te daten met haar mede-internetberoemdheid Khalil Underwood. Helaas is er sinds haar breuk met Underwood geen betrouwbare informatie over of ze al dan niet een romantische relatie met iemand heeft gehad. Kort na hun breuk gaven zowel Corie als Khalil toe dat ze gemengde gevoelens hadden en dat hun relatie gespannen was, maar dat ze erin geslaagd zijn dit probleem te overwinnen en goede vrienden te blijven. Ze verblijft momenteel in Los Angeles.

?? pic.twitter.com/RuG3eTiOIN

- Corie (@CorieRayvonn) 5 mei 2019

Netto waarde

Hoewel ze nog maar begin twintig is, is Rayvon erin geslaagd een succesvol model en een internetster te worden. Volgens gezaghebbende bronnen wordt haar vermogen vanaf medio 2019 geschat op ongeveer $ 500.000.

Uiterlijk en fysieke kenmerken

Als het op haar uiterlijk aankomt, staat Corie bij haar fans bekend om haar ronde lichaamsbouw. Ze is 1,65 m lang, weegt ongeveer 60 kg en haar vitale statistieken zijn 38-25-37. Ze heeft lang, krullend zwart haar en grijze ogen. Haar schoenmaat is 6.

Aanbevolen