Beroemdheden

Courtney McBroom Wiki Biography, affaires met Aziz Ansari, leeftijd, dating

Het vroege leven, familie

Relaties met familieleden

Courtney McBroom werd geboren op 28 juni 1980 in Texas USA, waar ze haar jeugd doorbracht. Courtney heeft een goede relatie met haar moeder, wiens naam momenteel niet beschikbaar is, en deelde ooit een foto van een oud schilderij dat ze op school maakte en beschrijft haar moeder - ze ging graag met haar uit eten en genoot van winkelen als ze de kans had om dat te doen. Courtney zei ook dat het liefste van haar moeder geld uitgeven, toegeven dat in feite 'de appel niet ver van de appelboom viel', en dat Courtney dezelfde passies had als haar moeder. Ze heeft ook een goede relatie met haar vader en schreef hem brieven toen ze nog een kind was, vooral als ze haar tijd doorbracht in zomerkampen, waarin ze zei dat ze hem miste, niet te veel moest werken en goed moest rusten. Courtney heeft een jongere broer of zus die Emily Kathryn McBroom heet, en plaatst regelmatig foto's met haar, met woorden van liefde en waardering, sinds ze hield van haar dierbaar sinds ze kinderen waren.

Eerste kookervaring

Courtney merkte verschillende keren op dat het haar grootmoeder was die Courtney's passie voor koken ontwikkelde en haar eerste kookboek van haar grootmoeder ontving toen ze nog maar zeven jaar oud was; het heet Troetelbeertjeskookboek en ze bewaart het nog steeds als een artefact. Courtney schreef haar grootmoeder is altijd haar inspiratie geweest: 'Ze at met plezier de rare keukenbrouwsels die ik als kind maakte (ahum, hotdogs met zwarte peper ... sinaasappelpuree ... de lijst gaat maar door ...) Ze leerde me zoveel over koken vanuit het hart, met liefde, maar zonder recept'. Voorlopig is Courtneys grootmoeder bijna 90 jaar, maar ze verschijnt nog steeds in Courtneys Instagram-stories waarin ze samen koken.

Dat doet ze echt! https://t.co/GuTo2booOC

— courtney mcbroom (@caMcBroom) 31 januari 2017

Opleiding

Courtney studeerde in 1998 af aan een plaatselijke middelbare school in Texas. Er is niets bekend over haar verdere opleiding, maar hoogstwaarschijnlijk studeerde ze af aan een kookschool sinds ze haar kinderdroom volgde om chef-kok te worden.

Carrière

Aan het begin van haar carrière werkte Courtney in de functie van Culinary Director van Momofuku Milky Bar. die zich in New York City bevindt, waar Courtney na haar afstuderen naartoe verhuisde. Later stak ze het continent over om zich in Los Angeles te vestigen, waar ze in oktober 2014 een restaurant opende met de naam Large Marge, samen met haar partner Leslie Behrens. De plaats staat bekend als een volledig Amerikaans voedselproductbedrijf, dat 'heerlijke en intieme eetervaringen' biedt. Courtney was geïntrigeerd en tevreden met de nieuwe ervaring, die zich ontwikkelde op het gebied van voedselvermaak; ze slaagde erin een restaurant te creëren dat verschillende soorten privédiners, evenementen en vieringen aanbood.

Ze dook ook dieper in eten en koken, raadplegen en schrijven. Courtneys eerste creatie was een kookboek voor Momofuku Milk Bar, samen met Christina Tosi geschreven. Als voedselschrijver schreef ze ook voor de tijdschriften GQ.com, Vice Munchies en Lucky Peach. Ze is ook te zien geweest als een deskundige geïnterviewde in de Chef's Table tv-show, in de aflevering van Christina Tosi. Courtney is ook verschenen in de pagina's van Food and Wine Magazine. Voorlopig woont Courtney nog steeds in Los Angeles en promoot haar restaurant.

Persoonlijk leven, ex-vriend Aziz Ansari

Wie is Aziz Ansari

Aziz Ansari werd geboren op 23 februari 1983 in Columbia, South Carolina, VS, en is een beroemde komiek, acteur, schrijver, regisseur en producent. Als een echte harde werker begon Aziz zijn carrière in 2000 toen hij nog studeerde aan de New York University. Hij begon met optreden in het genre van stand-upcomedy en werd al snel opgemerkt door MTV-producenten. In 2007 werd hij de maker en de ster van zijn eigen comedyshow genaamd Human Giant, die twee seizoenen op MTV werd uitgezonden. Aziz werd ook beroemd omdat hij de eerste Indiaas-Amerikaanse acteur was die een Golden Globe-prijs won op televisiegebied.

Las Vegas! Deze zaterdag 23/3, 22.30 uur in het Colosseum. Koop tickets bij https://t.co/qVcER0eU6V pic.twitter.com/nsKx8XynBv

- Aziz Ansari (@azizansari) 19 maart 2019

Veel mensen kennen Aziz ook vanwege zijn rol van Tom Haverford in de tv-serie Parks and Recreation (2009-2015) die op NBC werd uitgezonden. Aziz is ook de maker en de ster van de tv-serie Master of None (2015-heden) – geregisseerd door Netflix; Aziz heeft voor deze serie talloze schrijf- en acteerprijzen gewonnen, waaronder een Golden Globe voor Beste Acteur in de categorie Televisieserie Musical of Comedy, en twee Emmy-awards.

Het verhaal van Courtney's dating met Aziz Ansari

Courtney had een relatie met Aziz Ansari - ze ontmoetten elkaar in Momofuku Milky Bar toen Courtney daar nog werkte, en Aziz kwam binnen om te eten. Aziz was meteen geïnteresseerd in Courtney, maar zoals hij later zei, had ze op dat moment een relatie met iemand, dus hij probeerde niet eens haar aandacht te trekken. Ze ontmoetten elkaar weer in een jaar, en Courtney was al vrijgezel. Ze begonnen te daten in 2013 en toen Aziz in Los Angeles woonde, verhuisde Courtney naar zijn huis en gingen ze samenwonen. Ze stonden op het punt een nieuw groter huis te kopen toen ze plotseling uit elkaar gingen. Het is vermeldenswaard dat hun relaties gekraakt waren op hetzelfde moment dat Aziz's boek Modern Romance: An Investigation klaar was om wereldwijd verkocht te worden. De ironie van de situatie is dat Aziz in feite een gids voor moderne relaties heeft geschreven en heeft uitgelegd hoe liefde in de 21e eeuw kan worden gered. Eric Klinenberg, de Amerikaanse socioloog en professor aan de New York University was de co-auteur van het boek.

Aziz Ansari en Courtney Mcbroom

Het is ook bekend dat Courtney de gedachten van Aziz over feminisme beïnvloedde, en hij gaf toe dat hij door haar feministe werd. Hij wijdde zelfs een aflevering van zijn serie Master of None aan problemen met het moderne feminisme, genaamd Ladies and Gentleman.

Courtney en Aziz gingen in december 2015 uit elkaar. Er is niets bekend over de huidige relatiestatus van Courtney. Ze heeft nog geen kinderen, hoewel ze veel foto's plaatst waarop ze een baby vasthoudt of ermee speelt. Volgens die foto's en de opmerkingen die Courtney eronder achterlaat, brengt ze graag tijd door met kleine kinderen.

Hobby's en interessante weetjes

Courtney houdt nog steeds van koken, ze doet het zelfs 's nachts voordat ze gaat slapen, en maakt gerechten als chili pasta of gehaktballen. Het is de moeite waard om te zeggen dat Courtney geen slachtafval eet, hoewel ze toegaf dat ze ooit kalfshersenen had geprobeerd en het helemaal niet lekker vond. Ze houdt van de Aziatische keuken en schreef ooit dat wanneer ze Aziatisch eten bestelde, de restaurantmedewerkers altijd veel eetstokjes (minstens vier paar!) in de bezorgtas stopten. Ze houdt ook van eenvoudige fastfoodgerechten en bezoekt vaak cafés als Braums Ice Cream & Dairy Strs. Ze lachte dat mensen misschien niet eens raden dat één persoon zoveel dumplings kon eten, maar ze konden zich haar passie voor dit gerecht niet voorstellen.

Ze luistert ook graag naar muziek en geniet van verschillende muziekgenres. Haar favoriete film is de romantische komedie Pretty Woman met Julia Robert en Richard Gere, en haar favoriete tv-serie is Twin Peaks. Ze houdt van reizen en heeft onlangs genoten van een rondleiding door de wijngaarden van Somerset, Californië, waar ze de kans kreeg om druiven te slaan.

Aanwezigheid op sociale media

Hoewel Courtney niet zo populair is op sociale-mediaplatforms als andere foodbloggers en chef-koks, is ze erg actief in haar sociale-mediaprofielen. Ze heeft een Instagram-account die wordt gevolgd door meer dan 3.000 mensen, en haar Twitter account wordt gelezen door bijna 1.000. Ze heeft ook een profiel op Facebook , maar is er tot nu toe niet erg actief mee geweest.

Kat inbreker

Gepost door Courtney McBroom Aan zaterdag 29 oktober 2011

Verschijning

Courtney heeft lang blond haar, maar dat van nature bruin is – ze draagt ​​soms een pony; haar ogen zijn groen. Courtney is 1,70 m lang en weegt ongeveer 63 kg, maar haar vitale statistieken zijn op dit moment niet beschikbaar. Wat kledingstijl betreft, geeft Courtney de voorkeur aan vrijetijdskleding zoals jeans, katoenen jurken, T-shirts en korte broeken.

Netto waarde

Het huidige vermogen van Courtney wordt door gezaghebbende bronnen geschat op meer dan $ 1 miljoen. Aangezien Courtney niet alleen de chef-kok is, maar ook de eigenaar van haar restaurant Large Marge, zal ze waarschijnlijk meer dan $ 100.000 per jaar verdienen. Het is de moeite waard om te zeggen dat haar ex-vriend Aziz Ansari een vermogen van meer dan $ 18 miljoen heeft verzameld via zijn verschillende succesvolle carrières als acteur, schrijver en regisseur.

Aanbevolen