Beroemdheden

Courtney Tailor's Wiki, leeftijd, lengte, nationaliteit, vriendje, feiten

Wie is Courtney Tailor?

Instagram heeft veel mensen geholpen populair te worden, of het nu acteurs, komieken, muzikanten, modellen en andere mensen met speciale vaardigheden en talenten waren. Een van hen is Courtney Tailor; ze is een Instagram-model en bodybuilder, die een ster is geworden dankzij haar harde werk in de sportschool, en die nu meer dan 1,6 miljoen volgers op haar heeft officiële Instagram-pagina .

Bekijk dit bericht op Instagram

Ay ma, wyd tn? ? . . . . #ootd #style #fashion #camo #novababe #fashionnova #timberland #timbs

Een bericht gedeeld door Courtney Kleermaker (@courtneytailor) op 3 aug. 2019 om 15:23 PDT

Courtney Tailor Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Courtney Tailor werd geboren op 21 april 1996 in Midland, Texas, VS; ze bracht de eerste zeven jaar door in haar geboorteplaats, maar toen verhuisde het hele gezin naar Austin, Texas.

Helaas heeft Courtney niets gedeeld over haar ouders, inclusief hun namen en beroep, terwijl ze ook geen informatie over haar educatieve achtergrond heeft onthuld. Tijdens haar kinderjaren was ze geïnteresseerd in podiumkunsten en amuseerde ze vaak de hele Tailor-familie op familiebijeenkomsten. Naarmate ze ouder werd, vooral op de middelbare school, raakte ze geïnteresseerd in sport, vooral gymnastiek, voetbal en volleybal. Ze werd een vaste klant in de sportschool en hield van al het werk en de resultaten die het opleverde.

Courtney Kleermaker

Carrièrebegin

Voordat ze fitness als een serieus carrièrepad nam, streefde Courtney naar acteren; ze verhuisde naar Los Angeles toen ze 18 werd, en schreef zich in voor acteerlessen. De sportschool was er altijd en ze begon foto's en video's van zichzelf te uploaden naar haar Instagram-pagina. Omdat ze weinig tot geen kansen kreeg om te acteren, besloot ze fulltime aan fitness te doen. Met elke nieuwe post werd ze populairder en het aantal van haar volgers nam snel toe. Haar training werd ook geïntensiveerd en ze veranderde in een professionele bodybuilder.

Nu haar populariteit op internet toenam, werd ze ook benaderd door televisie- en merkbedrijven, die ook haar acteervaardigheden wilden gebruiken. Als gevolg hiervan deed ze verschillende commercials voor onder meer Pepsi en Discount Dollars, die langzaam een ​​ster werden.

Stijging naar bekendheid

Courtney's naam begon meer in de media te verschijnen en ze naderde een miljoen fans op haar Instagram-pagina. Ze ging door met haar fitnessroutines en maakte in 2015 een grote doorbraak toen ze werd geselecteerd om te verschijnen in de videoclip voor het nummer My Myself, & I, uitgevoerd door G-Eazy.

Dit was het keerpunt in haar carrière, want sindsdien is ze alleen maar omhoog gegaan. Ze nam deel aan de bodybuildingcompetitie NPC West Coast Classic in 2016, waarbij ze deelnam aan twee categorieën, de Bikini Novice Class C en de Bikini Class F, en respectievelijk als zesde en negende eindigde. In hetzelfde jaar nam ze deel aan de NPC Brew City 2016, en deze keer won ze de wedstrijd, waarmee ze de trofee mee naar huis nam.

Acteerpunten

Courtney is er nog steeds in geslaagd haar passie voor acteren niet te verwaarlozen, ondanks haar enorme succes als model. Ze maakte haar acteerdebuut in de korte film Unstalkable in 2013, en had kleine rollen in films als Boyhood (2014) en Everybody Wants Some!! in 2016, die allemaal hebben bijgedragen aan haar rijkdom.

Courtney Tailor Netto waarde

Courtney is in de loop der jaren een van de meest geprezen fitnessmodellen geworden en haar succes heeft haar rijkdom in grote mate vergroot.

Gepost door Courtney Kleermaker Aan vrijdag 16 augustus 2019

Dus heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Courtney Tailor medio 2019 is? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Tailor zo hoog is als $ 5 miljoen, wat best behoorlijk is, vind je niet? Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Courtney Tailor Persoonlijk leven, daten, vriendje

Courtney is momenteel vrijgezel en richt zich op haar bloeiende carrière. Courtney is doodsbang voor haaien, wat als een ziekelijke angst wordt beschouwd; ze is er zelfs van overtuigd dat er haaien te vinden zijn in zwembaden, waardoor ze tijdens haar tienerjaren de duikopleiding in het zwembad heeft moeten verlaten.

Courtney Tailor Internet Fame

In de loop der jaren heeft Courtney een behoorlijk behoorlijke schare fans opgebouwd, vooral op sociale-mediaplatforms Instagram , aangezien het aantal meer dan 1,6 miljoen fans heeft bereikt, met wie ze haar meest recente fotosessies en trainingen vanuit de sportschool heeft gedeeld. Haar officiële Facebook-pagina heeft meer dan 105.000 volgers, met wie ze haar meest recente carrière-inspanningen heeft gedeeld Twitter ze heeft meer dan 30.000 volgers en heeft haar populariteit ook gebruikt om haar carrière te promoten.

Wat is je favoriete cheat-maaltijd? #TacoTuesday pic.twitter.com/Ro0jQh0QiT

— CourtneyTailor (@CourtneyTailor) 12 september 2018

Lengte, gewicht, lichaamsafmetingen en uiterlijk

Weet je hoe lang Courtney Tailor is en hoeveel ze weegt? Nou, Courtney staat op 5ft 8ins, wat gelijk is aan 1,73m, terwijl ze ongeveer 115lbs of 52kgs weegt, en haar vitale statistieken zijn 36-23-36 inches. Courtney heeft van nature blond haar en blauwe ogen. Haar natuurlijke schoonheid heeft haar alleen maar geholpen in haar carrière.

Aanbevolen