Beroemdheden

Crystal Breeze's Wiki Biografie, gewichtsverlies, leeftijd, vriendje

Wie is Crystal Breeze?

Crystal Breeze, geboren onder het altijd mystieke teken Weegschaal op 24 september 1997 in Californië, VS, is een 21-jarige YouTuber, motiverende spreker, influencer, persoonlijkheid op sociale media en fitness ondernemer. Ze werd beroemd vanwege haar verhaal over het verliezen van 100 lbs. in slechts 10 maanden, wat mensen over de hele wereld zowel motiveerde als fascineerde. Na haar eerste video, niet verwonderlijk getiteld How I lost 100 pond in one year, begon ze met het plaatsen van tips en motiverende adviezen over hoe je op een natuurlijke, gezonde manier fit kunt worden.

Bekijk dit bericht op Instagram

Vind je mijn haar leuk? Goh, bedankt, heb hem net gekocht.

Een bericht gedeeld door Crystal Breeze ⬇️105lbs naar beneden (@crystal_breeze_) op 1 mei 2019 om 19:05 PDT

Het vroege leven en onderwijs: opgroeien in Californië

Crystal werd geboren in een Amerikaans gezin in een niet nader genoemde stad in Californië, waar ze momenteel woont. Er is niet veel informatie over haar vroege leven en familie, vooral omdat ze een zeer privépersoon is. Ook al hebben fans een aantal keer naar persoonlijke details gevraagd, Crystal vermijdt het beantwoorden van dergelijke vragen, een duidelijk teken dat ze volledig toegewijd is aan haar carrière en dat ze niet wil dat haar privéleven een belemmering vormt. Wat we wel weten, is dat ze heel veel van haar ouders houdt, wat ze meerdere keren in meerdere video's heeft gezegd. 'Toen de tijden het moeilijkst waren en ik geen motivatie had om af te vallen, duwden ze me om nog harder te gaan en daarom hou ik van ze', zei ze in een video. Ze heeft een jongere zus, over wie ook geen informatie is. Geen enkele geloofwaardige bron kan verifiëren of ze naar de universiteit gaat of naar welke middelbare school ging.

Carrièrebegin: haar verhaal delen en anderen motiveren

Op 1 maart 2015 creëerde Crystal haar YouTube-kanaal , en kort daarna plaatste ze haar eerste video - Hoe ik in één jaar 100 pond verloor, die snel viraal werd en in slechts zes maanden meer dan drie miljoen keer bekeken werd, hoewel Crystal om onbekende redenen besloot deze in 2017 te verwijderen. In de video, ze vertelt over hoe ze ongezonde eetgewoonten had toen ze een kind was, en op een gegeven moment wel 240 pond woog. Vanwege gezondheids- en zelfvertrouwenproblemen besloot Crystal dat het genoeg was en koos voor een koolhydraatarm en vetarm maaltijdplan. In slechts 10 maanden slaagde ze erin om, met behulp van een rigoureus trainingsregime, 100 pond af te vallen. en eindelijk een gezond gewicht te bereiken, voor misschien wel de eerste keer in haar leven. Na haar aanvankelijke populariteitstoename, wilde Crystal geen tijd verspillen en ging ze dieper in op een aantal onderwerpen op haar kanaal.

Aanhoudend succes: make-up, schoonheid en levensstijl

Crystal motiveerde een groot aantal mensen over de hele wereld met haar eerlijke maar directe aanpak. Ze wilde niets verbergen, in een poging om mensen die worstelen met hun gewicht te laten zien dat er een betere toekomst is. Andere populaire video's volgden, waaronder de meest controversiële is 240 lb girl vs. 140 lb girl // Tinder Social Experiment. Voor deze video kreeg ze veel kritiek omdat ze potentiële Tinder-matches beoordeelde op hun uiterlijk, ook al was ze eerder gefrustreerd omdat mannen hetzelfde met haar deden - het verzamelde in totaal nog steeds meer dan drie miljoen views. Haar andere twee populaire video's zijn WHAT I WISH I KNEW BEFORE WIGHTING , waarin ze waardevolle tips geeft aan mensen die pas beginnen met hun reis naar gewichtsverlies; vanaf mei 2019 heeft de video 950.000 views. Ook controversieel is haar HOW GUYS TREAT ME AFTER WEIGHT LOSS // STORY TIME, waarvoor fans haar bekritiseerden omdat ze wraakzuchtig was en zelfs een verhaal over een stalker verzon. Hoewel het meer dan twee jaar oud is, roept de video nog steeds online discussies en debatten op.

Een bedrijf starten: Fit For Life-maaltijdplan en kookboek voor gezond eten

In een poging om anderen te helpen de talrijke verleidingen op weg naar een gezond lichaam te doorstaan, besloot Crystal een boek te schrijven. Meteen genoemd Gezond Eet Kookboek , deze verzameling recepten geeft een unieke draai aan veel gerechten met veel koolhydraten en vet. In plaats van deze lekkernijen weg te doen, adviseert Crystal haar lezers om een ​​paar belangrijke veranderingen aan te brengen en de smaak te behouden waar ze van houden. Haar tweede boek, Fit For Life-maaltijdplan , beschrijft haar wonderbaarlijke gewichtsverlies in detail, en geeft lezers inzicht in haar eetgewoonten tijdens de beslissende periode van tien maanden. Aan het einde van het boek vindt u tips om een ​​gezond gewicht te behouden en het beruchte jojo-effect te voorkomen.

Crystal Breeze

Persoonlijk leven: heeft Crystal Breeze een vriendje?

Volgens haar Instagram-account heeft Crystal een gelukkige relatie met een jonge man van Latijns-Amerikaanse etniciteit. Vanaf 22 mei 2019 zijn ze zeven en een halve maand samen, wat duidelijk wordt wanneer Crystal op Instagram , op 6 april 2019. Op 11 mei plaatste ze een foto van hem in militaire uniformen met de beschrijving 'Afscheid van jou was zo moeilijk. Ik hoop dat de komende 7 maanden snel voorbij gaan. Ik hou van je aan stukken ♥️’. Crystal heeft de identiteit van haar beau niet onthuld, noch enige andere details over hun relatie.

Heeft Crystal Breeze plastische chirurgie ondergaan?

Ja, en Crystal is open geweest over de procedures op haar lichaam, wat kritiek van haar fans opriep en een groot aantal van hen vervreemdde. Ze vonden het hypocriet om een ​​gezonde levensstijl te promoten en toch onder het mes te gaan. Ze had verschillende procedures gedaan op haar gezicht, met ten minste één borstvergroting operatie . Een van haar recentere video's geeft details over Crystal een pruik laten plaatsen .

Mijn wereld pic.twitter.com/EkCC4zjCPh

— Kristallen briesje (@ThatBreezeGirl_) 7 april 2019

Wat is de nettowaarde van Crystal Breeze?

Verschillende gezaghebbende bronnen schatten het vermogen van Crystal op ongeveer $ 300.000, vanaf medio 2019, opgebouwd door productsponsoring, boekverkoop en het genereren van inkomsten met haar YouTube-video's. Als ze voornamelijk over plastische operaties blijft posten, weten we niet zeker of ze haar vermogen zal kunnen vergroten.

Aanwezigheid op sociale media

Crystal Breeze is erg actief op sociale media, waarbij Instagram haar favoriet is. Haar hoofdaccount heeft 200.000 volgers, terwijl haar Fit For Life-maaltijdplan profiel heeft op dit moment 25.000. Op Twitter volgen 6.000 mensen haar en liken ze haar tweets. Haar Youtube kanaal heeft momenteel 320.000 actieve volgers en heeft meer dan 20 miljoen unieke views getrokken.

Aanbevolen