Beroemdheden

Daidus (YouTuber) Wiki Bio, leeftijd, echt gezicht/naam, vriendin

Wie is Daidus?

Daidus werd geboren op 23 mei 1999 in de Verenigde Staten van Amerika en staat bekend om zijn YouTube-kanaal waarop hij kunst en illustraties maakt die hij tot leven brengt door middel van animatie. Zijn inspanningen op het gebied van anime en cartoons op zijn kanaal hebben hem in een paar jaar tijd honderdduizenden abonnees opgeleverd.

Gepost door Daidus Aan maandag 7 augustus 2017

De rijkdom van Daidus

Hoe rijk is Daidus? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een nettowaarde van meer dan $ 700.000, verdiend door een succesvolle online carrière. Zijn bekendheid op YouTube heeft hem tot talloze kansen geleid, waaronder werken met verschillende bedrijven en samenwerkingen. Naarmate hij zijn inspanningen voortzet, wordt verwacht dat zijn rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en het begin van de kunst

Er is heel weinig bekend over het leven van Daidus buiten zijn online werk. Het is bekend dat hij half-Aziatisch is, hoewel hij niets specifieks over zijn familie heeft genoemd. Er zijn ook geen details over zijn jeugd en opleiding. Wat zeker is, is dat hij al op jonge leeftijd een sterke passie voor de kunst ontwikkelde, beginnend met tekenen en illustreren.

Daidus

Kivanc Tatlitug Maagd Dizer

Hij leerde uiteindelijk van het platform DeviantArt , die hij gebruikte om zijn digitale werken te promoten. DeviantArt is een gemeenschap voor kunst, fotografie en videografie die begon in 2000 - kunstwerken worden gecategoriseerd afhankelijk van het type kunst dat door de gebruiker is geüpload. Er zijn ook groepen, peilingen en portfolio's op de website, die wordt beheerd door een bedrijf met het hoofdkantoor in Hollywood, Los Angeles, Californië. De officiële mascotte van de website was een klein robotachtig personage met duivelse eigenschappen genaamd Fella, die tot 2014 op de website te zien was. Drie jaar later meldde de website meer dan 250 miljoen inzendingen en meer dan 26 miljoen leden. Ergens in hetzelfde jaar werden ze echter overgenomen door Wix.com in een deal die blijkbaar $ 36 miljoen waard was.

YouTube-overgang

Terwijl Daidus aan populariteit won op DeviantArt, gaf het hem genoeg vertrouwen om andere platforms na te streven om zijn werk te promoten. Hij besloot ook aan YouTube te gaan werken, vooral omdat hij zijn animatievaardigheden al had ontwikkeld. YouTube is een website voor het delen van video's die eigendom is van Google en is een van de meest populaire websites ter wereld. Hiermee kunnen gebruikers hun eigen video's uploaden zodat anderen ze kunnen bekijken, beoordelen en becommentariëren.

Gebruikers kunnen ook abonnees krijgen als kijkers hun inhoud leuk vinden en populariteit op de website leidt tot inkomsten via het Google AdSense-programma dat inkomsten genereert met hun video's op basis van bekeken advertenties, interacties, weergaven en meer. Door de jaren heen zijn er talloze soorten video's op het platform te zien, zoals educatieve, filmtrailers, livestreams, korte films en dergelijke. De populariteit heeft er ook toe geleid dat bedrijven en bedrijven investeren in hun eigen kanalen voor reclame en extra inkomsten. Volgens de website wordt er elke minuut meer dan 400 uur aan inhoud naar YouTube geüpload.

YouTube-inhoud

Daidus begon posten geanimeerde video's op YouTube in 2017, en deed dat zonder veel introductie. Hij is net begonnen met het tonen van zijn tekeningen en animaties, voornamelijk om tal van aspecten van zijn leven weer te geven, te beginnen met een video over zijn leven als half-Aziatische, en hoe moeilijk het is, vooral omdat zijn Aziatische kant fysiek niet merkbaar is. De video ging viraal en zorgde ervoor dat zijn populariteit omhoogschoot. Met veel positieve aandacht voor zijn video's, ging hij verder en stond bekend om zijn komische vertelling van zijn video's, wat heeft bijgedragen aan hun populariteit.

AW FK GUYS IK VERGETEN MEISJE RANMA 1/2 TE VERMELDEN HET ZOU EEN GOEDE DISCUSSIE ZIJN, AANGEZIEN ZE TECHNISCH EEN KEREL IS pic.twitter.com/UqMfQfe6zF

- Daidus (@Daidus_OTL) 30 juni 2019

Enkele van zijn meest populaire video's zijn zijn superhete leraar Engels die viraal werd, zijn ervaring met slaapverlamming en zijn eerste keer dat hij modellen tekende in de kunstles - deze hebben hem elk meer dan vier miljoen views opgeleverd. De video's hebben zijn voortgang van de middelbare school en zijn leven op de universiteit laten zien, maar hij heeft ook een paar video's gemaakt over zijn leven buiten school, inclusief werk en gezin. De afgelopen maanden is hij druk bezig geweest met het uitbreiden van zijn carrière en is hij onlangs begonnen met het maken van merchandise, het maken van knuffels op basis van enkele van zijn populaire video's.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven is er niet veel bekend in termen van zijn romantische relaties. Hij heeft vaak een meisjeskamergenoot genaamd Sen in zijn video's, hoewel ze blijkbaar slechts een frequente medewerker is, en of hun echt een relatie in het echte leven is, is onbekend. Afgezien van zijn stem en een paar details over zijn leven, is er niet veel over hem persoonlijk bekend, zoals zijn echte naam en zelfs hoe hij eruitziet. Hij heeft niets persoonlijks gedeeld, alleen verhalen die als komisch of vermakelijk worden beschouwd voor zijn publiek.

Bekijk dit bericht op Instagram

? Appelcider? Ik stuur jullie allemaal goede vibes vandaag

Een bericht gedeeld door Daidus (@daidus_art) op 18 september 2018 om 14:04 PDT

Naast zijn YouTube-kanaal is hij ook zeer actief op verschillende andere online platforms, waaronder sociale-mediawebsites. Hij heeft een account op Instagram met een deel van zijn werk, evenals een paar van zijn andere passies, zoals anime. Hij maakt ook strips en illustraties gebaseerd op zijn leven. Hij heeft ook een Twitter-account, met meer dan 30.000 volgers, waarop hij zijn recente projecten promoot, waaronder zijn knuffels. Hij heeft ook een Facebook-pagina die soortgelijke inhoud op zijn andere accounts plaatst. Veel van zijn fans tekenen ook kunstwerken en hij retweet ze vaak in zijn account. Zijn fans kunnen hem ook steunen via Patreon, wat hem helpt het inkomen te verhogen voor veel van zijn behoeften.

Aanbevolen