Reality-Tv-Sterren

Damaris Phillips Wiki Bio, echtgenoot Darrick Wood, nettowaarde

Wie is Damaris Philips?

Damaris Phillips is een Amerikaanse chef-kok en reality-tv-ster, die in 2013 beroemd werd door de show Food Network Star te winnen. Sindsdien heeft ze haar eigen show Southern at Heart gelanceerd met Damaris Phillips, en begon ze samen met de legende van het Food Network, Bobby Flay, de show The Bobby and Damaris Show te presenteren.

Er is een nieuwe post op @bluebirdandblackberries. Deze week vullen we onze vriezers/pantry's met 20 minuten…

Gepost door Chef Damaris Phillips Aan woensdag 1 augustus 2018

Damaris Phillips Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Geboren als Damaris Lennon Phillips op 8 december 1980 in Lexington, Kentucky, VS, is ze een van zes kinderen van haar ouders en heeft ze vier broers en een zus. Ze bracht haar jeugd door in Louisville, Kentucky, maar heeft geen details over haar ouders gedeeld, zoals hun namen en beroep. Als het op haar opleiding aankomt, schreef Damaris zich na de middelbare school in bij Jefferson Community and Technical College, waar ze een graad in Culinary Arts behaalde - toen haar werd gevraagd waarom ze koken studeerde, zei ze dat ze niet wist wat ze moest doen in het leven .

Na het behalen van haar diploma ging ze aan de slag als culinair instructeur.

Carrière in voedselnetwerk

Na een aantal jaren lesgeven besloot Damaris haar geluk te beproeven en schreef ze zich in voor het negende seizoen van de populaire show Food Network Star. Dankzij haar enorme eerdere ervaring bereikte Damaris de finale en kreeg ze de pilot voor de show Eat, Date, Love. Uiteindelijk werd Damaris uitgeroepen tot winnaar van het seizoen, en als resultaat kreeg ze haar eigen show, getiteld Southern at Heart met Damaris Phillips.

De show maakte zijn debuut op 27 oktober 2013 en kreeg lovende kritieken, en ze presenteerde het tot 2016, gedurende welke tijd Damaris een tv-ster werd, dankzij haar vaardigheden en persoonlijkheid in het algemeen.

Stijging naar bekendheid

Sinds het eerste moment dat ze op het Food Network verscheen, begon de populariteit van Damaris toe te nemen en het bereikte het ultieme niveau toen ze samen met de Food Network-legende Bobby Flay de show The Bobby and Damaris Show startte.

De show duurde slechts één seizoen, maar sindsdien heeft ze aan tal van andere projecten gewerkt, waaronder de nieuwe show Southern and Hungry, die ze samen met Rutledge Wood op het Cooking Channel presenteerde, en als jurylid van beroemdheden in de show Beat Bobby Flay (2019), naast tal van andere inspanningen, die allemaal hebben bijgedragen aan haar rijkdom.

Damaris Phillips

Om verder te spreken over haar prestaties, Damaris is een ervaren auteur, die het kookboek heeft gepubliceerd Southern Girl Meets Vegetarian Boy: Down Home Classics for Vegetarians (and the Meat Eaters Who Love Them)'

Damaris Phillips Nettowaarde

Damaris is een prominente tv-persoonlijkheid geworden en haar succes heeft haar rijkdom zeker vergroot, dus weet u hoe rijk Damaris Phillips medio 2019 is?

Gezaghebbende bronnen schatten dat het vermogen van Phillips begin 2020 ongeveer $ 4 miljoen bedraagt. Ervan uitgaande dat ze haar carrière in de goede richting voortzet, lijdt het geen twijfel dat haar vermogen de komende jaren zal toenemen.

Damaris Phillips Persoonlijk leven, huwelijk, echtgenoot

Hoewel Damaris de hele tijd op tv is, heeft ze niet veel informatie uit haar persoonlijke leven met haar fans gedeeld. We zijn er echter nog steeds in geslaagd om wat informatie te achterhalen over haar persoonlijke ambities. Nou, Damaris is een getrouwde vrouw en haar man is Darrick Wood, die onderwijsconsulent is.

Bekijk dit bericht op Instagram

Elk jaar op onze trouwdag verkleden we ons en spreken we onze geloften met elkaar af... Ik heb mijn hele leven geprobeerd de beste persoon te zijn die ik kan zijn. Nu zal ik de rest van mijn leven proberen de beste partner te zijn die ik kan zijn. Ik beloof dat je altijd een beste vriend zult hebben. Ik beloof je vanaf deze dag bij alle beslissingen van mijn leven in overweging te nemen. Ik beloof dat ik je hart en je dromen constant zal steunen. Ik beloof de balans te vinden, tussen ons en voor ons. Ik beloof dat ik mijn hart en gedachten zal delen, vooral wanneer ik het minst zin heb om te delen. Ik zal hard werken om je te vergeven als je me pijn hebt gedaan, en mezelf te vergeven als ik je pijn heb gedaan. Ik beloof dat naarmate ons gezin en onze gemeenschap groeien, je nog steeds zult weten dat je er middenin staat, met mij. Ik beloof te groeien en te ontdekken, nieuw te zijn en die nieuwheid in ons leven te brengen. En om ruimte voor jou te laten om te groeien en te ontdekken en ook nieuw te zijn. Ik beloof eraan te werken om je te zien veranderen terwijl je verandert, en om verliefd te worden op de andere persoon die je wordt. Ik beloof je te helpen klaar te zijn om dit leven te verlaten wanneer het tijd is. Als ik daartoe in staat ben, sta je er niet alleen voor. Jij bent de vrouw/vrouw van wie ik hou. Ik ben klaar. Vandaag neem ik je mee als de co-kapitein van dit team dat we aan het bouwen zijn.

Een bericht gedeeld door Damaris Phillips (@chefdphillips) op 14 juni 2019 om 19:23 uur PDT

Het paar trouwde op 13 juni 2015; ze hebben geen kinderen samen, maar dit betekent niet dat het in de toekomst niet zal veranderen.

Damaris Phillips Internet Fame

Sinds ze haar start op televisie kreeg, heeft Damaris haar populariteit uitgebreid naar sociale-mediaplatforms. Haar officiële Instagram-pagina deelt haar meest recente carrière-inspanningen, maar ook enkele details uit haar persoonlijke leven, zoals tijd doorgebracht met vrienden en familie, en haar liefde voor katten, naast tal van andere berichten.

Damaris is ook behoorlijk populair op Facebook , haar populariteit gebruikend om haar nieuwste carrière-inspanningen te promoten. Je vindt Damaris ook op Twitter, waar je enkele van haar heerlijke recepten kunt vinden.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente kookexpert en tv-realityster, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's en kijk wat ze van plan is, beide persoonlijk en professioneel.

Zo enthousiast om te zien in de @draperjames Blog #lovereese Bedankt @hernameisgretchen voor de foto's!!! https://t.co/QJapZp3C1P pic.twitter.com/ysdvozWdeR

— damaris phillips (@ChefDPhillips) 18 april 2018

Damaris Phillips Lengte, gewicht, lichaamsafmetingen en uiterlijk

Weet jij hoe lang Damaris is en wat haar gewicht is? Als het op haar uiterlijk aankomt, staat Damaris op 5ft 10ins, wat gelijk is aan 1,77m, weegt ongeveer 143lbs of 65kgs, en haar vitale statistieken zijn 33-25-36 inches; haar bh-maat is 38B. Damaris heeft van nature blond haar en haar ogen zijn blauw.

Aanbevolen