Beroemdheden

Damon Bennett Biografie, leeftijd, relaties, zaken, vermogen, echtgenote

Het vroege leven, familie

Damon Bennett werd geboren op 21 juni 1975 in Burritt's Rapids, in de buurt van Ottawa, Ontario, Canada, waar hij opgroeide met zijn gezin. Damon verloor zijn moeder in 2018, ze vocht een aantal jaren tegen kanker en stierf toen in 2018. Damon had een zeer hechte relatie met haar en onlangs gedeeld een foto van zijn moeder, die hij vastlegde met woorden van waardering voor alles wat ze voor hem had gedaan, en toegaf dat hij haar erg miste. Er is niets bekend over Damon's vader - hij heeft zijn naam of beroep niet genoemd. Hij heeft ook een oudere broer, wiens naam niet bekend is, maar Damon deelde ooit de foto van zijn broer op de Dag van de Broers en zussen, waarbij hij hem voor de gek hield terwijl zijn broer halfnaakt in de afbeelding, zittend voor een enorme geopende fles witte wijn. Hij had ook een neef Shelly die stierf aan kanker - Damon probeert nu tijd door te brengen met Shelly's twee dochters.

Opleiding

Damon ging naar een plaatselijke middelbare school in Ottawa, waar hij in 1993 afstudeerde. Later studeerde hij af aan Loyalist College in 1997. Damon was ook een geëerde luitenant-kolonel in het 32 ​​Service Battalion of Canada, Team Rubicon Canada, Broan-NuTone.

Damon Bennett

dallas regent echte naam

Carrière

Het is bekend dat Damon vanaf zijn tienerjaren geïnteresseerd was in het bouwen van verschillende dingen en dat hij zijn passie op hetzelfde niveau en zelfs meer heeft weten te houden. Damon stond ook bekend om zijn oprechte wens om alle huiseigenaren te helpen en op te leiden, zodat ze hun leven in hun huis kunnen verbeteren. Damon wilde eigenlijk nooit op tv, maar toen hij achter het scherm zat van shows als Holmes On Homes en Holmes Makes It Right, wilden de filmploeg en de producent van de serie, Brian Warchol, hem in de film zien. afleveringen. Ze zagen hem als een jonge Elvis, maar toen Damon dat hoorde, huilde hij bijna dat hij niet op het scherm zou verschijnen. Brian Warchol begreep dit, maar wilde iemand die niet 'showboat voor de camera', en beschouwde Damon als een aardige vent en een echte aannemer. Damon verscheen vervolgens na de start van het vierde seizoen van de Holmes on Homes-serie in de aflevering Window Well to Hell. Als vervanging van Shawn Morren, nam Damon aan het begin van het zesde seizoen de functie van hoofdaannemer op zich en verscheen in elke aflevering samen met Mike Holmes. Damon's specialiteit was timmeren, maar hij slaagde er al snel in om met dakbedekking en metselen om te gaan en bleef uiteindelijk tien jaar in de show. Sommige fans waren teleurgesteld over zijn vertrek, anderen waren blij omdat ze dachten dat Damon de plaats van Mike Holmes in de show probeerde te veroveren en de hoofdrol te spelen. Damon heeft inmiddels meerdere shows waarin hij optreedt als constructeur of als doe-het-zelver.

Persoonlijk leven, vriendin Chana Tagney

Damon is niet de enige; hij heeft een relatie met een jonge vrouw die Chana Tagney heet. Ze zijn al heel lang aan het daten, maar er is geen informatie over het huwelijk. Ze hebben geen kinderen, hoewel ze veel tijd doorbrengen met Damon's neef, die ongeveer tien jaar oud is, het meisje meenemen op hun wandeltochten en haar en haar familie uitnodigen voor vakanties. Dit jaar plaatste hij op Sint-Valentijnsdag een foto op zijn Instagram-account met de sterren van de Star Wars-film die deze vastlegden met zijn gedachten over relaties. Hij schreef dat als iemand niemand in zijn leven heeft, dit niet betekent dat hij/zij dat niet zou willen, en vroeg mensen vriendelijk te zijn voor degenen die die dag alleen doorbrengen, vooral degenen met psychische problemen. . Nu is het duidelijk dat Damon zichzelf niet bedoelde sinds hij een vriendin heeft, maar hij weet heel goed hoe iemand met een verstandelijke handicap zich kan voelen, dus zijn woorden waren oprecht - hij geeft echt om mensen die aan PTSS lijden. Het gerucht ging dat Damon een relatie had met Sherry Holmes, een ster van de show Holmes on Homes. De geruchten bleken echter nep te zijn, want Sherry trouwde op 11 juni 2017 met Blake Steed en ze hebben al een dochter.

Gepost door Damon Bennett Aan dinsdag 12 maart 2019

Hobby's en interesses

Damon en zijn vriendin Chana zijn dierenliefhebbers en hebben een kat en een hond die bij hen wonen, beiden geadopteerd uit een asiel. Als Damon vrije tijd heeft, speelt hij paintball, want hij is een fan van dit spel. Hij houdt ook van wandelen in het bos omdat het zijn gedachten kalmeert en hem helpt om te gaan met stress en angst.

Liefdadigheid

Onder de liefdadigheidsactiviteiten van Damon kan men zijn consistente werk zien door mensen aan te moedigen honden en andere huisdieren uit opvangcentra te adopteren in plaats van ze te kopen. Hij is ook verbonden aan Military Minds Inc., een bedrijf dat het bewustzijn van PTSD in de samenleving vergroot, en woont verschillende jaarlijkse gala's en evenementen bij ter ondersteuning van het Canadese leger.

Bekijk dit bericht op Instagram

In de afgelopen jaren heeft elk afzonderlijk project dat we hebben voltooid een of andere vorm van smart home-technologie-upgrade ingebouwd, dus hebben we besloten om samen te werken met #Enercare #SmarterHomes. Onze klanten de oplossingen bieden die nodig zijn om problemen op te lossen, zodra ze worden gewaarschuwd door hun Enercare Smarter Home Hub. #BennettBuildingCo #constructionconsulting #projectmanagement #DamonBennett #ad

Een bericht gedeeld door Damon Bennett (@officialdamonbennett) op 6 maart 2019 om 13:54 uur PST

Aanwezigheid op sociale media

Damon heeft meerdere accounts op verschillende social media platforms; hij heeft een persoonlijke Twitter account dat door meer dan 12.000 mensen wordt gelezen, evenals een Twitter rekening voor zijn bedrijf Bennett Building Co. His Instagram account wordt gevolgd door bijna 8.000 mensen en heeft een Facebook pagina die wordt gevolgd door meer dan 27.000 abonnees. Hij probeerde ook een Youtube account, meerdere afleveringen van zijn show uploaden, maar het werkte niet omdat het kanaal geen abonnees kreeg.

Verschijning

Damon heeft kort donkerbruin haar en blauwe ogen. Hij is 1,92 m lang, maar zijn gewicht is op dit moment niet beschikbaar. Wat zijn favoriete kledingstijl betreft, kiest hij comfortabele kledingstukken, waarbij hij de voorkeur geeft aan jeans en T-shirts boven alle andere items. Hij heeft verschillende tatoeages op zijn armen, de meeste met een militair thema.

Zoals de meeste aannemers zet ik mijn eigen banen op een laag pitje. Ik ben er eindelijk toe gekomen om mijn kantoormuur te schilderen. Mijn vrouw en bus. partner, wilde heel graag een kleurtje, dus gingen we naar @Canadese band & vond er een die we allebei leuk vonden. Kom snel terug om de onthulling te zien! #PaintWithPREMIER #gesponsord pic.twitter.com/S2nZIaFP7J

— Damon Bennett (@DamonBennett_) 11 augustus 2018

Netto waarde

Het vermogen van Damon wordt geschat op ongeveer $ 850.000 door gezaghebbende bronnen. Hij heeft voorlopig zijn eigen tv-programma en zijn vermogen zal in de toekomst zeker groeien.

Aanbevolen