Websterren

Dan Rue (ook bekend als DancingDan) Wiki, leeftijd, racistisch, etniciteit, nationaliteit

Dan Rue (DancingDan) Wiki Bio

Dan Rue werd geboren in Baton Rouge, Louisiana, VS, op 11 februari 1988, dus onder het sterrenbeeld Waterman en met de Amerikaanse nationaliteit – hij is populair vanwege zijn Instagram-account en zijn unieke gevoel voor humor.

Het vroege leven en onderwijs

Dan Rue heeft niet veel over zijn vroege leven met het publiek gedeeld, omdat hij zijn persoonlijke zaken liever voor zichzelf houdt. Hij is erg geheimzinnig als het om zijn familie gaat, omdat hij geen details over zijn moeder en vader met het publiek heeft gedeeld. Omdat hij niet heeft gezegd dat hij broers of zussen heeft, gaat het gerucht dat hij enig kind is.

Bekijk dit bericht op Instagram

Waar ik naar kijk??? Alleen grappige antwoorden ????? @fashionnovamen #fashionnovapartner #ad

Een bericht gedeeld door DansenDan (@danrue) op 14 januari 2020 om 15:37 uur PST

Hij begon al op zeer jonge leeftijd met dansen en werd er meteen verliefd op. Hij is een zeer sociale persoon die veel vrienden had tijdens zowel de lagere school als de middelbare school, en hij was zowel geliefd als gerespecteerd door zijn leeftijdsgenoten. Hij studeerde af aan de middelbare school en schreef zich in aan de Louisiana State University, en het was in die jaren dat hij zijn online carrière lanceerde en een internetsensatie werd. Dan Rue behaalde na vier jaar studie een bachelordiploma.

Carrière van een Instagram-ster

De carrière van Dan Rue werd gelanceerd toen hij nog aan de Louisiana State University studeerde - daar ontmoette hij zijn toekomstige comedypartner Nicholas Joseph, die de bijnaam Nicknpattiwhack draagt.

De twee waren lid van de studentenvereniging van de school en ze maakten een video van Dan Rue-dansen (vandaar de bijnaam DancingDan) terwijl Nick optrad als zijn hype-man. Toen de video viraal ging op internet, besloot het duo om video's te uploaden op het Instagram-account van Dan Rue, dat al snel een groot aantal volgers verzamelde, na samenwerking met de populaire rapper en producer T-Pain. In hun video met T-Pain ontmoeten ze hem in zijn kleedkamer wanneer Dan zijn ketting steelt en ermee wegrent - dit is een normaal verhaal in hun video's, waarin je Dan meestal kunt zien dansen voordat hij iets van iemand steelt en ontsnapt ermee.

Danrue

In 2018 kreeg Dan Rue nog meer erkenning nadat hij lid was geworden van seizoen 11 van Nick Cannon's Wild 'N Out' show, die wordt uitgezonden op MTV, en doorgaat tot seizoen 12, maar werd niet uitgenodigd om in seizoen 13 te verschijnen. Dan Rue heeft ook een YouTube-kanaal, maar heeft er maar één video op geüpload met de titel Odells verslaat Kavahra's 400 record , en er zijn momenteel 41 mensen op geabonneerd.

Wild 'N Out'

Wild 'N Out is een Amerikaanse improvisatiecomedyshow, oorspronkelijk gemaakt en geproduceerd door de populaire komiek Nick Cannon, die ook als gastheer fungeert. Het werd voor het eerst uitgezonden op 28 juli 2005, maar eindigde in 2007 vanwege de lage kijkcijfers.

In 2013 werd de show verlengd voor een vijfde seizoen, maar op MTV2 - de eerste aflevering werd uitgezonden op 9 juli en het hele vijfde seizoen werd gemiddeld door meer dan 1,1 miljoen mensen bekeken, waarmee het de best beoordeelde uitzending in de geschiedenis van MTV2 is. Het bleef uitgezonden op MTV2 tijdens het zesde en zevende seizoen voordat het terugkeerde naar MTV.

Begin maart 2019 werd Wild 'N Out verlengd voor nog eens 90 afleveringen, waardoor het 16 seizoenen lang is - ook werd op 19 juni 2019 aangekondigd dat de show na 7 juli 2019 op VH1 zal worden uitgezonden.

. @JustinaMusic Jason Lee die HEAT geven? #WildNOOut pic.twitter.com/fvFwcp6a8I

— Wild 'N Out (@WildNOut) 22 januari 2020

Persoonlijk leven en relaties

Dan Rue is erg geheimzinnig als het gaat om zijn liefdesleven, omdat hij niets over zijn vroegere affaires met het publiek heeft gedeeld. Hij is vaak te zien in het gezelschap van aantrekkelijke meisjes, of hij nu gaat wandelen of feesten in een van de clubs in Los Angeles. Het is niet bekend of hij al dan niet met een van deze meisjes is uitgegaan, maar het gerucht gaat dat hij een rokkenjager is die met veel meisjes heeft geslapen - zijn fans geloven dat de Instagram-ster nooit alleen naar huis gaat als hij gaat feesten.

Het gerucht gaat dat Dan Rue momenteel een open relatie heeft met een andere Instagram-ster, nadat de twee online begonnen te praten, elkaar in de zomer van 2018 ontmoetten en sindsdien naar verluidt samen zijn geweest – dit is echter niet bevestigd door Dan Rue . Afgaande op zijn sociale media-accounts en zijn geheimhouding, lijkt hij momenteel vrijgezel te zijn, niet getrouwd en heeft hij geen kinderen.

Interesses en andere likes

De grootste passie van Dan Rue is mensen entertainen en aan het lachen maken, wat zijn doel op internet is. Hij is een fervent danser en heeft er al van kinds af aan een passie voor.

Volg mijn stream mixer.com/danrue

Gepost door Danrue Aan zondag 17 maart 2019

Dan Rue houdt van reizen en doet dat meestal met zijn vriend Nick – de twee hebben samen door de VS gereisd en video's gemaakt. Ze houden allebei van uitdagingen, zoals de Ice Bucket en Floor is Lava onder vele anderen, en samen naar feestjes gaan, drinken en flirten met meisjes. Dan Rue is dol op snelle auto's en het gerucht gaat dat hij ze regelmatig verandert - hij koopt een snelle auto, rijdt er een paar maanden mee tot hij zich verveelt, verkoopt hem en koopt een andere. Hij is ook erg sportief – hij gaat vaak naar de sportschool, meestal om gewichten op te heffen, en hij speelt af en toe basketbal met zijn vrienden.

Dan Rue is een filantroop. Nadat orkaan Harvey in augustus 2017 zoveel huizen en eigendommen in Louisiana en Texas had verwoest, besloot Dan Rue een GoFundMe-pagina te maken om de mensen te helpen die geen dak boven hun hoofd hadden.

Controverse

Op 12 oktober 2017 plaatste een persoon met de bijnaam ‘missenigmatic’ een video van Dan Rue terwijl hij ruzie had met een man in een kapperszaak over het N-woord. Zowel Dan Rue als zijn vriend Nicknpattiwhack werden online verbaal aangevallen door hun fans vanwege hun gedrag en de video - ze vochten terug zonder een goede verklaring te geven voor wat er in de video gebeurde.

Op 30 november 2017 besloten ze de zaak op een fatsoenlijke manier aan te pakken en plaatsten ze een video waarin ze uitlegden wat er precies gebeurde en de vragen van hun fans beantwoordden.

Uiterlijk en vermogen

Dan Rue is momenteel 31 jaar oud. Hij heeft kort zwart haar en een lange zwarte baard, met bruine ogen – hij draagt ​​bijna altijd een pet. Hij is 1,75 m lang en weegt ongeveer 71 kg. Volgens gezaghebbende bronnen wordt zijn nettowaarde vanaf begin 2020 geschat op meer dan $ 600.000, en stijgt gestaag, vooral dankzij zijn Instagram-account.

Danrue

Aanwezigheid op sociale media

Dan Rue is zeer actief op verschillende populaire sociale media-netwerken, omdat dit erg belangrijk is voor zijn carrière als sociale media-persoonlijkheid en zijn imago. Hij heeft een Twitter-account, het eerste netwerk dat hij begon te gebruiken - hij heeft een behoorlijk aantal volgers weten te verzamelen, maar zijn account is onlangs om onbekende redenen opgeschort. Zijn Instagram-account is waar hij populair om is, aangezien het momenteel wordt gevolgd door meer dan drie miljoen mensen terwijl hij er bijna 2.500 foto's op heeft geüpload - hij heeft ook een Facebook-pagina, die momenteel wordt gevolgd door meer dan 1,77 miljoen mensen.

Aanbevolen