Modellen

Dana Hamm Wiki Bio, leeftijd, afmetingen, echtgenoot, vermogen

Wie is Dana Hamm?

Dana Hamm werd geboren op 31 augustus 1980 in Florida, VS, en is een fotomodel, vooral bekend omdat ze een van de meest gefotografeerde fitnessmodellen aller tijden is. Ze is enorm populair geworden dankzij haar werk en wordt beschouwd als een van de meest sexy vrouwen ter wereld.

Ik hoop dat iedereen een heel speciale Thanksgiving heeft gehad! Nu is het terug naar de sleur! Tijd om te versieren voor de kerst, aan het werk te gaan,…

Gepost door Dana Hamm Aan zondag 25 november 2018

De netto waarde van Dana Hamm

Hoe rijk is Dana Hamm? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 3 miljoen, grotendeels verdiend door een succesvolle carrière in het modelleren. Haar bekendheid heeft haar naar tal van kansen geleid, waaronder partnerschappen en sponsoring met bedrijven over de hele wereld. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Ondanks alle bekendheid en foto's van Dana, is er zeer beperkte informatie over haar verleden. Ze heeft niet veel details over haar jeugd en familie gedeeld. Ze verhuisde later van Florida naar North Carolina en groeide op in een klein stadje genaamd Sanford.

Dana Hamm

Hoewel ze de laatste tijd een van de meest populaire modellen zou worden, streefde ze aanvankelijk niet naar een carrière in het veld. Nadat ze zich had ingeschreven voor de middelbare school, schreef ze zich in bij Campbell University om te studeren voor een graad in Psychiatrisch Maatschappelijk Werk. De universiteit werd opgericht in 1887 en staat bekend om het inschrijven van meer North Carolinas dan enige andere particuliere universiteit in het gebied. Ze bieden tal van cursussen op gebieden zoals kunstwetenschappen, goddelijkheid, techniek, verpleegkunde en nog veel meer. Ze bieden ook cursussen voor volwassenen en hebben campussen op verschillende locaties in de staat. Ze hebben ook een opleiding aan het Tunku Abdul Rahman College in Maleisië. Ze maken ook deel uit van de National Collegiate Athletic Association (NCAA) Division I, met hun team genaamd The Fighting Camels.

Modellencarrière

Kort na het voltooien van haar opleiding werd Hamm ontdekt door modellenbureaus die haar hielpen om modelleren te printen. Ze verwierf veel bekendheid in dat streven dankzij haar uiterlijk, dat als uniek werd beschouwd in de branche. Al snel zou ze in tal van publicaties verschijnen, en haar stijgende bekendheid leidde haar zelfs naar acteerwerk. Ze verscheen in de film getiteld Maldetto Taipan, geregisseerd door Giorgio Caprioglio. Ze had ook een cameo-rol in de actiefilm Trouble is My Business, met in de hoofdrollen Vernon Wells en Tom Konkle.

https://www.instagram.com/p/By-5yxnn2Ee/

Op een gegeven moment werd ze beschouwd als een van de meest sexy vrouwen ter wereld en was ze vaak in het gesprek naast namen als Megan Fox. Haar roem bereikte echter niet echt een hoogtepunt totdat ze zich bij sociale media aansloot, met name de website Instagram. Met de service van Facebook kunnen gebruikers hun eigen foto's en video's uploaden naar de site. Deze foto's die op hun respectievelijke accounts zijn geplaatst, worden vervolgens gedeeld met het publiek of met vooraf goedgekeurde volgers. Het heeft tal van functies, waaronder filters, tags en locatie, die worden gegeven om de service gemakkelijker toegankelijk te maken. Het is snel populair geworden sinds de lancering in 2010.

Recente projecten

Terwijl ze aanvankelijk begon als fotomodel, begon Hamm zich vaker te verdiepen in fitnessmodellering, omdat het haar meer werk opleverde. Ze bracht veel tijd door in de sportschool om haar lichaam te versterken en te ontwikkelen, wat op zijn beurt leidde tot meer kansen, met een van haar nieuwste projecten bij Luxury Villa Amalia, die in verschillende van hun promoties te zien was. Het bedrijf is een luxe uitje op het eiland Hvar in Kroatië. Het beslaat een totaal van 100.000 vierkante meter met een villa van 400 vierkante meter met vijf slaapkamers, vijf badkamers, geschikt voor maximaal 10 personen.

Naast Instagram heeft Dana ook haar eigen Alleen fans account, waarmee gebruikers toegang krijgen tot meer exclusieve inhoud voor ongeveer $ 25 per maand. De service is gevestigd in Londen en staat bekend als zeer populair binnen de entertainmentindustrie voor volwassenen, maar is er niet toe beperkt. Andere makers van inhoud, zoals mode-iconen, muzikanten, comedy-acts en meer, staan ​​​​ook op de website. Gebruikers kunnen maandelijks directe financiering van fans verstrekken, waardoor fans exclusieve en gepersonaliseerde inhoud kunnen zien.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is er niet veel bekend over de romantische relaties van Hamm - ondanks al haar bekendheid en online aanwezigheid heeft ze niet veel onthuld over dit aspect van haar leven. Veel bronnen stellen dat ze single is vanwege het ontbreken van enige vermelding dat ze een relatie heeft, evenals het feit dat ze veel meer op volwassenen gerichte inhoud op Only Fans doet.

Ahhh #paradijs @StBarthsLife @Akelige meid pic.twitter.com/Uvn40ARhqi

— Dana Hamm (@DanaHamm) 20 oktober 2016

Net als tal van modellen, is ze zeer actief op verschillende grote sociale media-websites. Ze uploadt consequent op Instagram met foto's van zichzelf die zijn gemaakt tijdens fotoshoots. Ze heeft ook een Facebook-account waarop ze haar werk promoot. Ze heeft veel lof gekregen van tal van bedrijven, fotografen en mode-insiders voor haar werk. Ze heeft ook een Twitter-account met vergelijkbare inhoud als die van haar andere accounts. Ze gebruikt de platforms voornamelijk om haar Only Fans-content te promoten. Ze plaatst daar veel ongecensureerde en achter de schermen inhoud volgens haar berichten.

Ze houdt ook van dieren, zoals blijkt uit haar foto's voor haar account, en heeft twee honden, maar is over het algemeen een dierenliefhebber en doet veel fotoshoots met dieren.

Aanbevolen