Ankers

Dana Jacobson (CBS) Wiki Biografie, echtgenoot, metingen

Wie is Dana Jacobson?

Dana Jacobson is een Amerikaanse tv-presentator en correspondent die beroemd is geworden door voor CBS News te werken. Je kunt haar zien op CBS This Morning en CBS This Morning Saturday, naast andere shows. Voor CBS werkte Dana tien jaar voor ESPN, met name in de show ESPN First Take.

Bekijk dit bericht op Instagram

Affiliate promoties lopen! @cbsthismorning Zaterdag komt je kant op met @antonymasoncbs @michellemiller29 & ik!

Een bericht gedeeld door Dana Jacobson (@danajacobsontv) op 25 mei 2019 om 3:52 uur PDT

Dana Jacobson Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

Geboren als Dana Susan Jacobson op 5 november 1971 in Bloomfield Hills, Michigan, VS, groeide ze op in een joods gezin. Dana ging naar de Andover High School in haar geboorteplaats, maar verhuisde later naar Des Moines, Iowa, waar ze haar opleiding voortzette aan Valley High School, waar ze in 1989 afstudeerde. Tijdens haar jeugd werd ze seksueel misbruikt door de oppas van het gezin. Na haar toelatingsexamen schreef Dana zich in aan de Universiteit van Michigan, waar ze in 1993 een Bachelor of Arts-graad in Engels en Communicatie behaalde.

Carrièrebegin

Na haar afstuderen vond Dana een plek voor zichzelf in Traverse City, Michigan, waar ze werkte voor WPBN/WTOM-TV. Ze bleef twee jaar op het station, waar ze diende als invulnieuwsanker en weekendsportanker, terwijl ze ook haar vaardigheden als producer en redacteur aanscherpte. Geleidelijk aan werd ze steeds succesvoller en stelde ze een aantal succesvolle rapporten samen, onder meer over basketbalsterren als Mike Bibby, Jason Williams en Chris Webber, naast andere Sacramento Kings-sterren uit die tijd nadat ze in 1998 bij KXTV in Sacramento kwam, waar ze begon te werken als sportanker in het weekend en als presentator van de show News10 Red Zone.

Dana Jacobson

lt.joe kenda vrouw

Ze bleef tot 2002 bij KXTV en presenteerde tegelijkertijd The NBA Insiders op KHTK-AM in dezelfde stad, waar ze ook tot 2002 verbleef.

Stijging naar bekendheid

Geleidelijk werd Dana vaardiger en werd ze door ESPN gerekruteerd om als anker aan ESPNEWS te werken. Het was in 2005 dat ze de co-host van de show Cold Pizza werd genoemd, en toen de show ESPN First Take werd, bleef ze deze hosten.

Ze besloot ESPN in 2012 te verlaten, omdat ze een van de meest prominente sportjournalisten en -hosts was geworden. Haar tien jaar lange carrière bij ESPN bracht haar nieuwe vacatures, waaronder die van CBS Sports Network in 2013. In 2015 werd ze aangeworven door CBS News en sindsdien is ze de correspondent van het station geworden en heeft ze bijgedragen aan een aantal van populaire shows, waaronder CBS This Morning (2016-2019), en CBS This Morning: Saturday, zowel als presentator als verslaggever.

Dana Jacobson Netto waarde

Eind 2019 is het nettovermogen ~ $ 3 miljoen.

Dana Jacobson Persoonlijk leven, daten, huwelijk, echtgenoot, kinderen

Dana is single en gericht op haar succesvolle carrière. Ze heeft geen kinderen en is nooit getrouwd geweest. Hopelijk verandert Dana van gedachten en begint ze meer informatie over haar liefdesleven te delen met haar fans die heel graag meer over haar willen weten.

INTERNATIONALE HONDENDAG!! ️?? #Barkley pic.twitter.com/ZB0mtbG6uy

- Dana Jacobson (@danajacobson) 26 augustus 2019

Dana Jacobson Lengte, gewicht, lichaamsafmetingen en uiterlijk

Dana is 1,8 m lang, weegt ~145lbs of 66kg en haar vitale statistieken zijn 37-27-36ins; haar bh-maat is 36B. Ze heeft donkerbruin haar en bruine ogen.

Aanbevolen