Modellen

Daniela Rajic's Wiki-biografie. Wie is de vriendin van Paul George?

Wie is Daniela Rajic, de vriendin van Paul George?

Daniela Rajic is een model en danseres, maar is echt bekend geworden door haar affaire met de beroemde National Basketball Association (NBA)-speler Paul George. De twee hebben sinds 2013 een knipperlichtrelatie en hebben samen twee kinderen, Olivia en Natasha, en Daniela is voor de derde keer zwanger.

Dus, wil je meer te weten komen over Daniela Rajic, van haar kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief haar persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan een tijdje bij ons, want we stellen je voor aan deze prominente danseres en model.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Daniela Rajic (@danielarajic) op 10 sep. 2018 om 17:03 PDT

Daniela Rajic Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

Daniela Rajic werd geboren op 12 november 1990 in Queens, New York City, VS, van Servische afkomst; helaas is Daniela erg geheimzinnig geweest over haar kinderjaren, inclusief de informatie over haar ouders, zoals hun namen en beroepen. Ze heeft echter onthuld dat ze een zus heeft die Kristina heet. Om over haar educatieve achtergrond te praten, studeerde Daniela in 2014 af aan de Universiteit van Miami, met een medische graad.

Carrièrebegin

Tijdens haar studententijd had Daniela een bron van inkomsten nodig, en vanaf haar vroege jaren een productieve danseres zijn, moedigde haar alleen maar aan om een ​​baan in clubs te zoeken. Ze begon haar knappe uiterlijk en danstalent te gebruiken en begon te strippen in de clubs in de omgeving van Miami. Uiteindelijk werd ze ingehuurd door de prominente stripclub Tootsies, die steeds populairder werd en veel beroemdheden kwamen met haar in contact, waaronder Paul George. De twee begonnen een romance en na een paar maanden daten werd Daniela zwanger. Paul zou hebben geprobeerd Daniela om te kopen door haar een miljoen dollar aan te bieden om haar zwangerschap af te breken, maar die weigerde Daniela en beviel op 1 mei 2013 van de dochter Olive van het paar. George vroeg vervolgens om een ​​vaderschapstest, maar vroeg ook om voogdij van het kind.

Daniela Rajic

Relatie met Paul George

Het drama eindigde ergens in 2014, sindsdien hebben de twee geprobeerd om dingen te laten werken. Hoewel hun relatie begon als een eenvoudig avontuur, groeide het uit tot veel meer; ondanks alle ontberingen besloten ze de strijdbijl te begraven en zijn sindsdien samen. De twee zijn vaak samen gezien en in 2017 beviel Daniela van het tweede kind van het koppel, Natasha, en is opnieuw zwanger. Dus laten we duimen voor deze twee schijnbare tortelduifjes.

Daniela Rajic Netto waarde

Daniela's carrière heeft haar niet beroemd gemaakt, maar haar relatie met de ster van de National Basketball Association, Paul George. Ze heeft echter nog steeds een behoorlijk bedrag verdiend met haar modellenwerk en wordt vaak vergeleken met Kim Kardashian. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Daniela Rajic is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Rajic zo hoog is als $ 1 miljoen, wat nog steeds behoorlijk is, maar niets in vergelijking met de rijkdom van haar vriend, die wordt geschat op een enthousiaste $ 40 miljoen, waarin ze hoogstwaarschijnlijk deelt.

@paulgeorgerp helemaal de jouwe schat pic.twitter.com/n7br6Z1pcy

— Daniela Rajic (@DanielaRajic21) 12 januari 2019

Daniela Rajic Internet Fame

In de loop der jaren is Daniela een beetje een social media-ster geworden, vooral op Instagram waarop ze net geen 130.000 volgers heeft. Ze heeft haar populariteit gebruikt om haar werk te promoten, vaak met het uploaden van foto's van verschillende fotosessies, terwijl ze ook foto's van zichzelf en haar vriend met hun kinderen heeft gedeeld, naast tal van andere berichten.

Dus, als je nog geen fan bent van dit prominente model en de vriendin van Paul George, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's en kijk wat ze van plan is, zowel persoonlijk en professioneel.

Vriend van Daniela Rajic, Paul George

Nu we alles hebben gedeeld wat we weten over Daniela, laten we wat informatie delen over haar vriend, Paul George.

Geboren als Paul Clifton George op 2 mei 1990 in Palmdale, Californië, VS, is hij een professionele basketbalspeler, die momenteel speelt voor de Oklahoma City Thunder, na acht seizoenen bij de Indiana Pacers te hebben doorgebracht.

Apollo-missies

Gepost door Paul George Aan zaterdag 18 mei 2019

Hij is de zoon van Paul George en zijn vrouw Paulette; hij is de jongste van drie kinderen en heeft twee oudere zussen, Teiosha en Portala. Toen hij opgroeide, was Paul een grote fan van Kobe Bryant, die steunde voor de Los Angeles Lakers - hij ging naar Knight High School, waar hij basketbal speelde voor het middelbare schoolteam, en hoewel hij een van de beste spelers in zijn klas was, werd hij niet in aanmerking genomen als toekomstige basketbalster. Hoe dan ook, hij schreef zich in aan de California State University, waar hij twee seizoenen speelde voordat hij besloot mee te doen aan de NBA Draft. Tijdens zijn universiteitscarrière domineerde Paul de competitie en had hij respectabele nummers met 16,8 punten, 7,2 rebounds, 3,0 assists en 2,2 steals per wedstrijd in zijn tweede seizoen, indrukwekkend genoeg om door de Indiana Pacers te worden opgesteld als de 10e algemene keuze.

Carrière

De eerste paar seizoenen van Paul waren nog lang niet in de buurt van zijn volledige potentieel, maar in 2012-2013 speelde hij in 79 wedstrijden, die hij allemaal begon en gemiddeld 17,4 punten per wedstrijd had, samen met 7,6 rebounds en 4,1 assists, een van de beste spelers ter wereld. team en helpt hen de Eastern Conference Finals te bereiken. Sindsdien is Paul zijn aantal blijven verbeteren, ondanks een angstaanjagende blessure in 2014 tijdens de trainingskampen van het Amerikaanse nationale team toen hij zijn scheenbeen en kuitbeen brak in zijn linkerbeen. Hij bleef tot 2017 in Indiana, daarna speelde hij de afgelopen twee seizoenen bij Oklahoma City Thunder, nadat hij een vierjarig contract had getekend ter waarde van $ 137 miljoen.

Aanbevolen