Journalisten

Daniella Diaz (CNN-reporter) Wiki Biografie, leeftijd, lengte, salaris, echtgenoot

Wie is Daniella Diaz?

Geboren onder het teken Steenbok op de 22ndvan december 1992, in de Rio Grande Valley, Texas, VS, Daniella Diaz is een 26-jarige Spaanse verslaggever, webproducent en journalist. Ze is misschien het best bekend bij de wereld vanwege haar aanzienlijke aanwezigheid op het tv-scherm bij verschillende nieuwszenders in verschillende functies, met name als congresverslaggever voor de mediagigant CNN. Ze heeft ook een aantal andere successen behaald in de loop van haar soms lucratieve journalistieke carrière sinds 2012.

Bekijk dit bericht op Instagram

✈️ Ter ere van de terugkeer naar het campagnepad van vandaag, is hier een foto die ik vorige week heb gemaakt terwijl ik verslag deed van de lancering van de presidentiële campagne van Sen. Cory Booker in Newark (en een shoutout naar @rebeccabuck die me maar een klein beetje beoordeelde omdat ik dol was op de verlichting in de CNN-satelliet vrachtwagen) ☀️✨⚡️ en ja, het vroor!!

Een bericht gedeeld door Daniella Diaz (@daniellamicaela) op 8 februari 2019 om 10:59 uur PST

Het vroege leven en onderwijs: opgroeien in Texas

Daniella werd blijkbaar als enig kind in haar geboorteplaats opgevoed door ouders met nog onbekende namen en beroepen. Als het gaat om haar jeugdinteresses, is er vrijwel geen informatie beschikbaar, hoewel ze altijd een passie voor journalistiek lijkt te hebben gehad. Wat haar opleiding betreft, ging ze naar een lokale middelbare school in haar geboorteplaats, en dankzij haar niet-aflatende toewijding om journalist te worden, studeerde ze in 2010 af als University Presidential Scholar, waardoor ze een van de slechts 100 Texaanse studenten was die in aanmerking kwamen voor een volledige verdienstenbeurs aan de Universiteit van Texas-Pan American. Daarom vervolgde ze haar opleiding daar en studeerde in 2014 magna cum laude af met een Bachelor of Arts-graad in massacommunicatie en mediastudies.

Carrière: een vroege bloeier

Daniella's eerste niet-professionele carrière-ervaring deed zich voor toen ze in haar tweede studiejaar zat, waarna ze nieuwsredacteur werd voor The Pan American krant, evenals een stagiair-reporter voor algemene opdrachten voor The Monitor, de beroemdste krant van Texas, terwijl ze in 2013 was ze co-hoofdredacteur voor haar universiteitskrant. In hetzelfde jaar liep ze stage als onderwijsverslaggever voor de San Antonio Express-News, het grootste dagblad in de omgeving van San Antonio. Eind 2013 kreeg ze weer de functie van stafschrijver van The Monitor, maar verliet die in januari 2014 voor een onderzoeksjournalistiekstage bij NBC News, waar ze onderzoek deed voor Brian Williams van Nightly News en verschillende onderzoeksproducenten assisteerde zoals als Rich Gardella en Carl Sears. In juni 2014 werd ze een webproducent voor POLITICO in Arlington, Virginia, waar ze naast tal van andere taken verschillende nieuwsberichten en andere vormen van multimedia-inhoud produceerde en optimaliseerde.

Daniella Diaz

Aankomst bij CNN

In februari 2015, nadat ze genoeg ervaring had opgedaan om een ​​positie bij een van 's werelds meest prominente nieuwszenders te verwerven, beëindigde Daniella haar contract met POLITICO en ging ze bij CNN werken, voornamelijk als digitale producent, waar ze verslag uitbracht over het laatste nieuws, opiniepeilingen en verschillende politieke gebeurtenissen voor CNNPolitics.com. In augustus 2016 werd ze gepromoveerd tot breaking news-reporter in Washington DC, en als zodanig schreef ze enkele van de meest gelezen CNN-politieke artikelen. Een jaar en zes maanden later, in januari 2018, werd ze congresverslaggever, en dat is de functie die ze vandaag bekleedt, een jaar en vier maanden sinds haar promotie.

Haar erkende expertise

Het is niet zo gebruikelijk dat een verslaggever slechts vier jaar na zijn carrière eervolle vermeldingen krijgt op extreem invloedrijke platforms, hoewel dat precies is wat Daniella heeft bereikt. In 2016 werd ze uitgeroepen tot CNN's tweede 'meest invloedrijke vrouw in 2016 verkiezingsmedia' in een publicatie door Huffington Post, die zei: 'Als digitale topproducent voor CNN-politiek staat de naamregel van Diaz bovenaan enkele van de meest virale verkiezingsverhalen in de dagelijkse mediacyclus, evenals nieuwsberichten die andere verslaggevers niet behandelen.' Bovendien was Daniella genoemd in de lijst van de 'Latina leaders to Watch in the year 2017' van The Hill.

Liefdesleven: heeft ze een man?

Wat betreft de romantische betrokkenheid van Daniella, er is vrijwel geen openbare informatie over dit deel van haar privéleven. Tot nu toe is ze nog niet gezien bij openbare evenementen in een bepaald mannelijk bedrijf, en haar profielberichten op sociale media bevatten geen terugkerende potentiële partner. Het is hoogst onwaarschijnlijk dat Daniella een man heeft, en algemeen wordt aangenomen dat ze heteroseksueel is. Totdat Daniella zelf besluit om opheldering over deze details te geven, tasten de fans in het duister, dus volgens de beschikbare informatie, of het gebrek daaraan, is Daniella momenteel single.

Ze spreekt drie talen

Zoals uit haar kan worden geconcludeerd biografie pagina op de eigen website van CNN, spreekt Daniella niet alleen Engels, maar ook haar etnische taal, Spaans en Frans, maar niet zo goed als de vorige twee. Hoewel ze niet meer dan Engels nodig heeft om uit te blinken in haar vak, staat het buiten kijf dat aanvullende kennis van twee belangrijke talen een grote bijdrage kan leveren aan haar toekomstige prestaties als verslaggever.

Ze is veel actiever op Instagram

Volgens haar vastgemaakt Twitter-bericht vanaf 3rdApril 2019, Daniella heeft veel meer kans om met haar fans om te gaan op Instagram dan op Twitter, wat ze openlijk zei in de post, met de vermelding 'hoi, hallo vrienden: ik ben beter op Instagram. Volg mij hier!!' Met een kleine blik op de gegevens tussen haar twee accounts, is het duidelijk waarom ze haar publiek naar Instagram zou verwijzen, aangezien ze daar meer dan 450 berichten heeft en slechts iets meer dan 80 op haar Twitter-account.

hallo, hallo vrienden:

Ik ben beter op Instagram. Volg mij hier!! https://t.co/ksPFdFVdqb

- Daniella Díaz (@DaniellaMicaela) 3 april 2019

Wat is het nettovermogen van Daniella Diaz?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Daniella Diaz is, vanaf begin 2019? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het totale vermogen van Daniella bijna $ 200.000 bedraagt, verzameld door haar zeer gewilde expertise de afgelopen jaren aan verschillende mediagiganten te lenen, met name aan CNN als producent en verslaggever . Naarmate haar carrière zich verder ontwikkelt, zal het genoemde bedrag ongetwijfeld toenemen.

Aanwezigheid op sociale media

Dankzij de steeds groter wordende greep die sociale media hebben op een wereldwijd publiek, is het in het belang van de meeste beroemdheden om hun fans op de hoogte te houden van hun activiteiten en zo hun rating en winst te behouden en mogelijk te vergroten. Daniella zelf is geen onbekende in deze populaire trend, aangezien haar toewijding om updates op haar openbare profielen te plaatsen en contact te maken met haar fans op een historisch hoogtepunt is. Haar Facebook-profiel is privé, haar Twitter account heeft meer dan 20.000 volgers, en haar Instagram account heeft meer dan 3.000 fans.

Aanbevolen