Ankers

Danielle Grant (KREM 2 weer) Wiki Bio, leeftijd, huwelijk, echtgenoot, salaris

Wie is Daniëlle Grant?

Danielle Grant is een Amerikaanse televisiepersoonlijkheid die waarschijnlijk het best bekend staat als de Emmy Award-genomineerde weekendavondmeteoroloog van de 9NEWS. Ze wordt ook algemeen erkend voor haar eerdere verankeringsopdrachten bij KREM-TV en bij KIFI-TV.

Bekijk dit bericht op Instagram

Kijk naar de BABYYYYY!! ??? Gewoon een 3 DAAGSE OUDE geit knuffelen @nationalwestern!! ?: @ghostfacegrady

Een bericht gedeeld door Danielle Grant (@thewxwoman) op 17 januari 2019 om 18:45 uur PST

Het vroege leven en onderwijs

De exacte details over de geboortedatum van Danielle zijn tot op de dag van vandaag nooit openbaar gemaakt. Bovendien zijn er geen relevante gegevens over de achtergrond van haar familie, ouders en broers en zussen. Er is echter erkend dat ze afkomstig is uit San Diego, Californië, en dat ze de Amerikaanse nationaliteit heeft, terwijl haar etniciteit blank is.

Na het voltooien van haar basis- en secundair onderwijs, schreef Grant zich in aan de California Polytechnic State University in San Luis Obispo, Californië, waar ze afstudeerde en haar Bachelor of Arts-graad in uitzendjournalistiek behaalde. Na haar passie voor 'het voorspellen van Moeder Natuur', ging Danielle ook naar de Mississippi State University, waar ze afstudeerde, en behaalde haar Master of Professional Science in broadcast meteorology. Momenteel werkt ze aan het behalen van het zegel van de National Weather Association.

Danielle Grant

Carrière

Danielle's carrière in de wereld van journalistiek en verslaggeving begon tijdens haar studie, toen ze zich aansloot bij het lokale NBC-filiaal KSBY-TV in Californië. Nadat ze de 'ins en outs' van de uitzendbaan had geleerd, stapte ze over naar Idaho Falls, Idaho, waar ze letterlijk stormen en sneeuwstormen begon na te jagen. Haar debuut op de camera-reportage-optreden bevat het volgen van krachtige onweersbuien en extreem lage temperaturen voor de aan ABC gelieerde KIFI-TV in Idaho.

Haar volgende stop was Spokane, Washington, waar ze zich bij de bemanning van de KREM-TV voegde, waarvoor ze niet alleen als voorspeller, maar ook als anker en verslaggever diende. Na een tijdje haar professionele vaardigheden te hebben aangescherpt, verhuisde Danielle naar Denver, Colorado, waar ze lid werd van de 9NIEUWS .

Tijdens haar vroege jaren in Colorado was Grant betrokken bij een aantal van de grote verhalen, waaronder het verslaan van de meest destructieve dieren in het wild in de geschiedenis van de staat - de Zwarte Woudbrand, evenals de catastrofale sneeuwstormen in het Hoge Land en de rampzalige overstromingen in de Front Range van Colorado. Al deze engagementen en inspanningen leverden haar een nominatie op voor de prestigieuze Emmy Award.

Sindsdien heeft Danielle Grant dankzij haar professionele expertise en rapportagevaardigheden een enorme dosis populariteit verdiend en is ze zeker een van de 'trademark'-gezichten van Colorado's 9NEWS.

Werken met mijn man! ?????‍♀️ En de koffer ingeruild voor een doos en sluipt! ???Voelt goed om vrij te zijn! #shortgirlproblems #9newsdenver #tv Nieuws #Achter de schermen https://t.co/Y9DfyQJcRt pic.twitter.com/9cuIO4Zxb6

— Danielle Grant (@theWXwoman) 6 juni 2019

Priveleven

Ondanks haar populariteit en haar dagelijkse optredens voor de camera, is Danielle Grant er op de een of andere manier in geslaagd om haar privéleven vrij geheim te houden en ver weg van de massamedia, omdat er niet veel relevante details over zijn. Er is echter publiekelijk onthuld dat ze een getrouwde vrouw . Danielle is getrouwd met een collega, een regisseur en videograaf Bill Reddick. Ze hebben geen kinderen verwelkomd, maar Bill en Danielle hebben een hond - een Basset Hound genaamd Walter .

Hoewel ze geen inwoner is van Denver, Colorado, beschouwt Danielle de 'Mile-High City' als haar thuis. Als ze geen verslag doet van de 'activiteiten' van Moeder Natuur, geniet ze van luchtkijken, wandelen, golfen, paardrijden, fietsen en zelfs wakeboarden.

Dansen met de ankers

In 2015 nam Danielle Grant deel aan de Dansen met de ankers wedstrijd georganiseerd door het Ankercentrum voor blinde kinderen - een non-profitorganisatie die zich richt op vroege interventies en educatie van slechtziende en blinde kinderen en jongeren. Samen met haar danspartner, danseres en instructeur Michael Hoover wist ze het grootste bedrag aan donaties voor de kinderen op te halen en werd uitgeroepen tot de winnaar van de Mirror Ball Trophy.

Aanwezigheid op sociale media

Danielle heeft een strakke lichaamsbouw met een echt zandlopersilhouet, wat haar uiterlijk, naast haar donkerbruine haar en bruingekleurde ogen, behoorlijk aantrekkelijk maakt. Al deze 'voordelen' hebben haar zeker geholpen om populariteit te vergaren op verschillende van de meest favoriete sociale-medianetwerken, waaronder: Facebook waarop ze momenteel meer dan 6.500 fans verzamelt, gevolgd door Twitter en Instagram waarop ze in totaal meer dan 27.500 fans en volgers wist te vergaren.

Netto waarde

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel rijkdom deze beroemde Amerikaanse weerman en meteoroloog tot nu toe heeft verzameld? Hoe rijk is Danielle Grant? Volgens bronnen , wordt geschat dat het totaal van haar vermogen, sprekend vanaf medio 2019, draait om de som van $ 200.000 die voornamelijk is verworven door haar on-camera rapportage en nieuwsverankeringscarrière.

Aanbevolen