Ankers

Darsha Philips (KNBC) Wiki Biografie, leeftijd, lengte, echtgenoot, salaris, ras

Wie is Darsha Philips?

Darsha Philips, geboren in 1983 in Arcadia, Californië, VS – exacte datum onbekend – is een 36-jarige Aziatische nieuwscorrespondent, presentator en uitzendjournalist van Sri Lankaanse afkomst. Ze is misschien het best bekend bij de wereld vanwege haar aanzienlijke aanwezigheid op het tv-scherm en in de media, dankzij haar frequente professionele bekendheid, de laatste tijd en meer bekend voor KNBC's NBC News.

Word wakker, kom opdagen, werk hard. Zo worden dromen gemaakt. Trots om dit vast te houden? ?? #NBCLA # ILoveMyJob

Gepost door Darsha Philips Aan Donderdag 28 maart 2019

Het vroege leven en onderwijs: opgroeien in de VS

Darsha is in haar geboorteplaats opgevoed door haar Sri Lankaanse ouders. Ze heeft drie oudere zussen. Ze ging eerst naar een niet-gespecificeerde lokale middelbare school waar ze in 2001 afstudeerde. Daarna schreef ze zich in aan de University of California, Irvine, waar ze afstudeerde met een bachelordiploma in architectuur. Daarna behaalde ze een Master of Architecture-graad.

Carrière: van architectuur tot journalistiek

Er is geen informatie over wat Darsha's eerste baan was, hoewel bekend is dat ze voor onbepaalde tijd stage heeft gelopen bij KABC-TV. In juli 2010 verkreeg ze de functie van omroepreporter, gevestigd in Los Angeles, Californië, die ze meer dan acht jaar bekleedde. Daarna trad ze in december 2018 in dienst bij NBC Los Angeles en werd ook een uitzendingsjournalist voor NBC News, ook gevestigd in Los Angeles. Ze is hier tegenwoordig ook werkzaam en heeft een aantal taken op haar functie, rapportage, productie en beheer van live nieuwssegmenten voor televisie en digitale platforms. Heeft onder andere praktische kennis op het gebied van digitaal merkbeheer. Ze heeft de neiging om complexe taken op zich te nemen en werkt over het algemeen volgens een strak schema. Dat gezegd hebbende, zoekt ze ook voortdurend naar bronnen die ze kan gebruiken om boeiende inhoud te produceren en te presenteren, voornamelijk voor de 05:00 en 17:00 uur. nieuwsuitzendingen, maar ook digitale. Omdat het bedrijf waar ze nu werkt als een verbetering wordt beschouwd, verdient ze nu aanzienlijk meer salaris dan vroeger.

Darsha Philips

Liefdesleven: wie is haar man?

Ze is in november 2016 in een privéceremonie getrouwd, hoewel de naam en het beroep van haar man een compleet mysterie zijn.

Bedekken wat belangrijk is

Darsha's artikelen tijdens haar tijd bij KABC-TV waren meestal indrukwekkend. Een voorbeeld hiervan is haar artikel over een man genaamd Leroy David Baca, een voormalige sheriff van Los Angeles County, Californië, en nu een veroordeelde misdadiger. In 2012 is hij uit zijn functie ontslagen op grond van verschillende onderzoeken naar zijn functioneren op zijn werkplek. Hij werd later beschuldigd van verschillende vormen van mishandeling van gevangenen, waarvan de meest extreme de verkrachting van een gevangene was terwijl ze in hechtenis zat. Hij pleitte later schuldig aan tal van aanklachten, waaronder het belemmeren van een FBI-onderzoek door te liegen tegen functionarissen, en werd veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf voor zijn daden.

Dankzij gulle donaties @LAFD kocht hightech warmtebeeldcamera's die brandweerlieden zullen helpen sneller en effectiever zoek- en reddingsacties uit te voeren. @nbcla #brandweerlieden #losangeles @LAFDtalk @LAFDFoundation pic.twitter.com/HguoIC4zj5

— Darsha Philips (@DarshaPhilips) 21 maart 2019

Het publiek informeren over rampen

Nog een van Darsha's Lidwoord tijdens haar tijd bij KABC-TV, heeft betrekking op het orkaanseizoen 2017 in de Stille Oceaan, bestaande uit 20 depressies, 18 stormen, negen orkanen en vier grote orkanen, wat resulteerde in in totaal 45 doden en bijna $ 700 miljoen aan schade in de VS.

Wat is de nettowaarde van Darsha Philips?

Bijna $ 700.000, verdiend door haar journalistieke expertise gedurende haar hele leven aan verschillende media te verstrekken, met name aan NBC News als haar uitzendjournalist.

Bekijk dit bericht op Instagram

Bestuurder op de achterbank #pibble #pitbull #pitbulls #pitbullove #pitbullsofinstagram #pitbullpride #rescuedog #adoptdontshop #adoptthecropped #ilovemydog #dog

Een bericht gedeeld door Darsha Philips (@hippoandbean) op 16 augustus 2017 om 13:05 PDT

Lichaams metingen

Haar is lichtbruin, ogen zijn donkerbruin en haar huidskleur is meestal donker.

Aanbevolen