Zakenmensen

Het vermogen van Dave Portnoy, vrouw, echtscheiding, vriendin, lengte, Wiki

Wie is Dave Portnoy?

Dave Portnoy is een Amerikaanse zakenman, blogger en podcast-host, die wereldwijd vooral bekend is als de oprichter van de sportblog Barstool Sports. Dave heeft de meerderheid van de aandelen verkocht aan The Chernin Group, maar hij blijft de creatieve drijfveer achter de publicatie. Naast Barstool Sports heeft Dave nog andere opdrachten gehad, waar we het later nog over zullen hebben.

Dus, wil je meer te weten komen over Dave Portnoy, van zijn kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief zijn persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan bij ons voor de lengte van het artikel, terwijl we u kennis laten maken met deze prominente multi-getalenteerde beroemdheid.

https://www.instagram.com/p/B0UMG9DhPSY/

Dave Portnoy Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

David Portnoy werd geboren op 22 maart 1977 in Swampscott, Massachusetts, VS, als zoon van Michael Portnoy en Linda. Dave groeide op in zijn geboorteplaats en ging naar Swampscott High School, met toekomstige ESPN's Todd McShay. Na zijn toelatingsexamen schreef Dave zich in aan de Universiteit van Michigan, waar hij een graad in onderwijs behaalde.

Carrièrebegin en opkomst tot bekendheid

Na zijn afstuderen besloot Dave zijn omgeving te veranderen en verhuisde hij naar Boston, waar hij onmiddellijk een baan vond bij Yankee Group, een IT-marktonderzoeksbureau. Maar na slechts vier jaar besloot hij dat het tijd was om voor zichzelf te beginnen. In 2003 lanceerde Dave Barstool Sports als gedrukte publicatie, maar is sindsdien ook online beschikbaar; in feite lanceerde Dave de online pagina in 2007.

Dave Portnoy

adrienne elrod echtgenoot

Na jaren van succesvol zakendoen en als een van de meest prominente sport- en cultuurpublicaties in Boston en in heel Massachusetts, besloot Dave te profiteren van zijn succes en verkocht hij 51% van de aandelen aan The Chernin Group, hoewel hij de creatieve controle behoudt over de inhoud. Naarmate zijn bedrijf groeide, werd Dave steeds populairder en nadat hij het merendeel van Barstool Sports had verkocht, richtte hij zich op andere ondernemingen.

Pizzarecensent

Dave was een pizzaliefhebber en lanceerde de online show One Bite met Davey Pageviews. Hij begon met het beoordelen van pizza's uit elke plaats in Manhattan, en daarnaast heeft hij ook een aantal beroemdheden in de show geïntroduceerd, die behoorlijk populair werden, wat ook bijdroeg aan zijn rijkdom.

Barkruk Pizza Review - Chank's Pizza Cone (Saratoga) pic.twitter.com/kdk7h6IK7y

— Dave Portnoy (@stoolpresidente) 31 juli 2019

Dave Portnoy Netto waarde

Sinds de lancering van zijn carrière is Dave een grote naam geworden in de sportjournalistiek en zijn succes heeft zijn vermogen alleen maar vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Dave Portnoy is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Portnoy maar liefst $ 10 miljoen is, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet? Ongetwijfeld zal zijn vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat hij zijn carrière met succes voortzet.

Dave Portnoy Controverses

In mei 2015 werd Dave gearresteerd door de politie van New York City nadat hij en drie andere medewerkers van de Barstool Sports hadden ingebroken in het hoofdkwartier van de National Football League en elkaar in de boeien hadden geslagen. Dit was zijn protest na de Affaire laten leeglopen . Ook werd hij vastgehouden tijdens de Super Bowl LIII-wedstrijd, nadat hij was betrapt met valse passen die hem in staat zouden stellen de dag ervoor een persevenement bij te wonen.

Dave Portnoy Persoonlijk leven, huwelijk, kinderen, echtscheiding

Wat weet je over het persoonlijke leven van Dave? Nou, Dave is niet erg open geweest als het gaat om het delen van details uit zijn persoonlijke leven, maar als je een beroemdheid bent, wordt het moeilijk om alle details van de media te houden. Nou, Dave was van 2009 tot begin 2017 getrouwd met Renee Satherthwaite; ze ontdekte dat Dave haar bedroog en vroeg niet lang daarna de echtscheiding aan. De scheiding verliep in der minne en ze zijn vrienden gebleven. Voordat de problemen begonnen, verwelkomde het paar twee kinderen, een dochter en een zoon.

Dave Portnoy Internet Fame

In de loop der jaren is Dave een internetster geworden en heeft hij een behoorlijke fan opgebouwd op sociale-mediaplatforms, met name Instagram en Twitter, hoewel hij ook populair is op Facebook. Zijn officiële Instagram-pagina heeft meer dan 1,4 miljoen volgers, met wie hij zijn recente carrière-inspanningen heeft gedeeld, zoals zijn pizza beoordelingen , naast tal van andere berichten. Dave is ook behoorlijk populair op Twitter , waarop hij meer dan 920.000 volgers heeft, en hij heeft zijn populariteit gebruikt om zijn carrière-inspanningen te promoten, maar ook om zijn interesses en meningen te uiten. Dave is ook te vinden op Facebook, waar hij meer dan 115.000 volgers heeft.

22e plaats op weg naar de Breeders Cup-weduitdaging vandaag. Ziet eruit als een miljoen. Enorme #gopresgo-dag

Gepost door David Portnoy - De president Aan zaterdag 5 november 2016

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente zakenman, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar zijn officiële pagina's en kijk wat hij nu van plan is, zowel persoonlijk als professioneel.

Aanbevolen