Beroemde Echtgenoten

David Boreanaz's ex-vrouw Ingrid Quinn Wiki Bio, leeftijd, vermogen, kinderen

David Boreanaz's ex-vrouw Ingrid Quinn Wiki Bio en Age

Helaas is er geen informatie over de geboortedatum en exacte geboorteplaats van Ingrid Quinn beschikbaar, wat betekent dat haar leeftijd en sterrenbeeld niet bekend zijn bij de media. Ze is echter vooral bekend als de ex-vrouw van David Boreanaz, een veelgeprezen acteur die speelde in Angel and Bones. Haar relatie met de acteur stelde enkele vragen over haar vroege leven en carrière, die we verder in het artikel zullen bespreken.

Netto waarde

Dus hoe rijk is Ingrid Quinn vanaf begin 2019? Volgens gezaghebbende bronnen heeft Quinn een geschat vermogen van meer dan $ 100.000, maar ze heeft niet in de schijnwerpers gestaan ​​sinds ze van David is gescheiden, omdat ze niet actief is in de entertainmentwereld. Aan de andere kant heeft haar ex-man een nettowaarde van $ 30 miljoen, waarbij zijn rijkdom is opgebouwd uit zijn carrière in het acteerveld. Boreanaz heeft geen informatie gedeeld over zijn bezittingen, zoals huizen en voertuigen, maar hij lijkt zichzelf financieel te kunnen onderhouden.

Etniciteit en achtergrond

Over Quinns etniciteit gesproken, ze is blank en heeft blond haar, wat perfect bij haar huidskleur past. We kunnen echter niets vertellen over haar vroege leven en vormende jaren, omdat ze niet actief is op entertainmentgerelateerd gebied. Ook houdt ze het grootste deel van de informatie uit haar privéleven het liefst voor zichzelf.

Ingrid Quinn en David Boreanaz

Huwelijk met Boreanaz

Het paar ontmoette elkaar oorspronkelijk in 1994, toen David nog steeds probeerde om enig succes en bekendheid te krijgen in acteren. Na drie jaar verkering te hebben gehad, trouwden ze in 1997. Het lijkt alsof ze genoten van de eerste twee jaar van hun huwelijk, maar vervolgens vroeg David de scheiding aan vanwege de onverzoenlijke verschillen tussen hen. De acteur heeft echter altijd met respect over haar gesproken en zei dat Ingrid altijd haar steunde. Ze heeft dezelfde instelling als ik: als je iets niet krijgt, is het niet de bedoeling. Ze zal me op weg helpen, voor zover ik me ergens op voorbereid. Ze is spijkerhard - een sterke Ierse vrouw.

Ex-echtgenoot David Boreanaz

David Boreanaz is geboren op 16 mei 1969, wat betekent dat hij 50 jaar oud is en zijn sterrenbeeld Stier is. David is algemeen bekend als acteur, regisseur en tv-producent, die werkte aan projecten als Buffy The Vampire Slayer, Angel and Bones, en in de laatste de rol van speciaal agent Seeley Booth speelde. David werd geboren als zoon van Dave Roberts en Patti Boreanaz, een gastheer en een reisbureau.

Stem en laat je horen. Ik hoop dat Trump…en Hillary…#GetOutnVote16http://www.whosay.com/l/eemc317

Gepost door David Boreanaz Aan dinsdag 8 november 2016

Hij heeft twee oudere zussen, genaamd Bo en Beth. Over de voorouders van de familie gesproken, ze zijn van Italiaanse en Sloveense afkomst, met hun achternaam oorspronkelijk gespeld als Borjanac. Toen David zes jaar oud was, verhuisde zijn familie naar Philadelphia, waar zijn vader een baan kreeg bij WPVI-TV. David was een student aan de Rosemont School of the Holy Child en ging daarna naar de Malvern Preparatory School, Pennsylvania. Vervolgens schreef hij zich in aan het Ithaca College in New York en studeerde af met een graad in film en fotografie.

David Boreanez sociale media

Omdat hij in de entertainmentwereld zit, is David van nature actief op sociale media, zoals Twitter en gebruikt zijn account om met zijn fans te communiceren en om zijn werk te promoten en erover te vertellen. Boreanaz heeft trouwe volgers die lijken te genieten van zijn inhoud en deze delen, leuk vinden en retweeten. Sommige van zijn laatste berichten op Twitter bevatten een tweet waarin hij schreef: Als jij, een familielid of een vriend hulp nodig heeft, neem dan contact op met: Veterans Crisis Line en deelde er ook een video over. Zijn volgelingen waardeerden de zijne en bedankten hem voor de belangrijke boodschap die hij verspreidde. Daarnaast heeft hij onlangs een tweet gepost over Seal.

Seizoen 3 van @SEALTeamCBS komt dit najaar. pic.twitter.com/cR0fDua38X

— David Boreanaz (@David_Boreanaz) 10 mei 2019

Relatie status

Als het gaat om de relatiestatus van David, is hij getrouwd met collega-actrice Jaime Bergman. Het stel trouwde in 2001 en in de daaropvolgende periode werd hun huwelijk verschillende keren op de proef gesteld, aangezien David een affaire had met Rachel Uchitel. Desalniettemin hebben ze de problemen opgelost en zijn ze nog steeds getrouwd. Het echtpaar lijkt een welvarend leven te leiden, heeft twee kinderen, een zoon genaamd Jaden en een dochter genaamd Bella.

Carrière van David Boreanaz

Boreanaz is vooral bekend van het werken aan cultseries, zoals Buffy The Vampire Slayer, Bones en Angel. Hij voegde zich bij de cast van Buffy the Vampire Slayer in 1997, uitbeelden van Angel in zijn 59 afleveringen. De genoemde serie hielp David beroemd te worden en meer bekendheid te krijgen in de media. Daarna speelde hij hetzelfde personage in het vervolg van de serie, Angel. Vanaf 2005 voegde de acteur zich bij de cast van Bones, een veelgeprezen en geliefde comedy-dramaserie, met in de hoofdrollen Emily Deschanel, Michaela Conlin, T.J. Thyne en Tamara Taylor. Vanaf 2017 begon Boreanaz te werken aan zijn nieuwste project, SEAL Team, dat de levens van de elite Navy S.E.A.L.'s volgt terwijl ze trainen. Over het algemeen heeft David 26 acteeroptredens gehad, waardoor hij naam heeft gemaakt, en er zullen er zeker nog meer voor hem komen.

Aanbevolen