Beroemdheden

Debbie Higgins Wiki Biografie. Wie is de eerste ex-vrouw van Dr. Phil?

Debbie Higgins is of was?

Helaas is het juiste antwoord dat Debbie Higgins een sterke en energieke Amerikaanse vrouw was die voor veel uitdagingen in haar leven stond. Het vernederende, mislukte huwelijk met Dr. Phil dat in 1973 eindigde, was verre van het laatste en het zwaarste. Ze moest vechten tegen wrede kanker en verloor die strijd helaas. Meer over Debbie's andere gevechten in het volgende.

Bekijk dit bericht op Instagram

Fijne St Patrick's Day! ?

Een bericht gedeeld door dr. Phil (@drphil) op 17 maart 2019 om 9:03 uur PDT

Het vroege leven en de kindertijd

Naar verwachting is er weinig bekend over Debbie's leven vóór het huwelijk dat haar in de schijnwerpers bracht. Er werd niet eens een volledige geboortedatum aan het publiek gegeven, maar algemeen wordt aangenomen dat ze rond 1950 in Los Angeles, VS is geboren. Haar familiale achtergrond is meer dan bescheiden, met een huisvrouw, een moeder en een vader die boer was. Ondanks hun positie in de lagere middenklasse en hun bescheiden inkomen, slaagden haar ouders erin om haar en haar broer op te voeden en hen het meeste te geven waar ze op konden hopen.

Debbie was al sinds haar tienerjaren een ambitieuze vrouw. Daarom wilde ze studeren en een bepaald niveau van academische ontwikkeling bereiken. Na het afronden van de middelbare school aan de New York High School zette ze haar studie voort aan het Massachusetts Institute of Commerce.

Gepost door Debbie Higgins, SRS, ABR, ASP Vastgoedprofessional Aan vrijdag 1 maart 2019

Levendige meid - volgzame vrouw

Het vroege huwelijk van Debbie met zo'n dominante persoonlijkheid als Phil heeft haar manier van zijn beslist veranderd. Naar verluidt was ze op de middelbare school erg opgewekt, met veel energie en interesse in verschillende buitenschoolse activiteiten; sommigen van hen waren aan het dansen, volleyballen en zelfs aan voetbal en cheerleaden.

Daarna en vooral vanaf 1970 veranderde haar leven drastisch. Wat op 27 november 1970 in Roeland Park, Kansas, VS begon als het huwelijksfeest en de viering van de verbintenis van twee lotsbestemmingen, bleek een van Debbie's grootste nachtmerries te zijn. Ze werd Phil McGraw's - bekend als Dr. Phil - eerste vrouw, maar kort na het grote evenement brak hun relatie.

Debbie's huwelijkservaring

Phils gedrag jegens Debbie begon beledigend te zijn, zowel fysiek als psychologisch. Hij verbood haar niet alleen om alleen uit te gaan of door te gaan met een aantal van de activiteiten die ze vroeger deed, maar hij sloeg haar ook. Een van de dingen die Debbie met geweld moest accepteren, was Phils ontrouw – de eerste keer dat ze erachter kwam was toen haar buurman zei: ‘Weet je dat wanneer je naar de sportschool gaat, Phil vrouwen naar het huis brengt?’ Hij deed het niet eens. de moeite om dit te ontkennen, en de manier waarop hij reageerde op Debbie's verwijten was schandalig. Phil beschouwde dit gedrag als normaal voor het tijdperk waarin hij leefde - 'Oh, kom er maar overheen. Het is 1973, dat doet iedereen'. Omdat Debbie privacy bewaarde over de verontrustende ervaring, werden deze details later verteld door mensen om haar heen, waaronder haar broer, Bill Higgins, en dochter, Marci McCall. Het roddelblad dat de onbekende informatie publiceerde, was even betwist door Dr. Phil.

Wie is Dr. Phil?

Ondanks de controverses rond zijn eerste huwelijk, is Dr. Phil een televisiepersoonlijkheid, presentator van de naar hem vernoemde talkshow, en gewaardeerd om zijn gefundeerde advies en begripvolle houding ten opzichte van andermans problemen. Hij werd ook in 1950 geboren in Vinita, Oklahoma, VS. Voetbal was zijn eerste passie, maar hij moest overstappen van de universiteit waar hij het beoefende naar de Midwestern State University, Texas. Daar voltooide hij zijn studie psychologie in 1975, zette zijn academische ontwikkeling voort met een master in experimentele psychologie en de reis eindigde met succes met een doctoraat in klinische psychologie aan de Universiteit van Noord-Texas.

Hij begon niet meteen met oefenen en het leek alsof hij zijn plek in de branche niet kon vinden. Het moment dat zijn perspectief veranderde, was toen hij Oprah Winfrey ontmoette en haar in 1998 hielp een proef te winnen. Als beloning kreeg hij een hostingbaan, eerst in The Oprah Winfrey Show en vervolgens in 2002 in zijn eigen show. Het gemiddelde publiek van de talkshow is ongeveer zes miljoen mensen per dag.

Gepost door dr. Phil Aan Donderdag 23 mei 2019

Phil's romantische affaires

In 1973 vroeg Debbie een scheiding aan, omdat ze zijn ontrouw en misbruik niet meer aankon, dus na slechts drie jaar huwelijk gingen ze hun eigen weg. Phil begon eerder dan verwacht te daten met Robin Jo Jameson, omdat het een openbare relatie was nog vóór de officiële aankondiging van de scheiding. Dit zegt meer dan genoeg over onder welke voorwaarden de voormalige echtgenoten destijds waren.

In 1976 werd Jameson de tweede vrouw van Phil, en daarna de moeder van zijn twee zonen – Jay McGraw, geboren op 12 september 1979, en Jordan McGraw, die in 1986 ter wereld kwam – uit zijn eerste huwelijk had hij geen kind gekregen.

Het professionele leven van Debbie

Voormalig cheerleader zijn en redacteur worden is niet echt iets gewoons in iemands leven. Debbie zou dit echter wel kunnen en bovendien vooral bekend worden als een goede redacteur. Enkele van de grootste projecten waar ze bij betrokken was, waren Christy Mathewson Day (2011) en Demon Hunters: Fear the Silence (2013). De laatste gaf haar de kans om te werken met grote namen in de industrie, waaronder Rob Dimension, Mary Bonczek en Chris Eilenstine, Debra Higgins.

Wat is de doodsoorzaak van Debbie?

Zonder de recente verklaringen van haar broer zou er niets bekend zijn geweest over de dood van Debbie. Na de scheiding deed ze een stapje terug en richtte ze zich op haar professionele ontwikkeling en op haar dochter. Andere romantische affaires die ze zou hebben gehad, werden buiten het publiek gehouden - sommige bronnen vermelden haar hertrouwen en het baren van vier kinderen, maar niemand van haar familie heeft deze informatie ooit bevestigd. Bovendien waren tot voor kort noch haar dood, noch de specifieke oorzaken ervan bekend. Volgens haar broer leed ze aan een vorm van kanker die haar uiteindelijk het leven kostte in 2014, toen ze nog maar 64 jaar oud was.

Aanbevolen