Ankers

Deirdre Bosa (CNBC) Wiki Biografie, leeftijd, lengte, echtgenoot, salaris, familie

Deirdre Bosa (CNBC) Wiki Biografie en leeftijd

Helaas hebben we geen exacte informatie over de geboorteplaats en geboorteplaats van Deidre Bosa, geboren Morris, wat betekent dat we haar leeftijd en sterrenbeeld niet kennen. Sommige bronnen stellen dat ze misschien in juni is geboren, wat zou kunnen betekenen dat haar sterrenbeeld Tweelingen of Kreeft is, maar we kunnen het niet met zekerheid zeggen. Haar vader is Canadees en haar moeder Taiwanees, dus Deidre's nationaliteit is Canadees. Ze is vooral bekend als technologiereporter van CNBC, nu gevestigd in San Francisco. Ze heeft ook gewerkt voor Fox Business Network en CCTV News International. Bosa is succesvol in haar werk, waardoor ze meer aandacht kreeg van de media en het publiek, maar het stelt ook enkele vragen over onderwerpen zoals haar vroege leven, relatiestatus en carrière, waarover we in het artikel zullen praten.

Echtgenoot Darryl Bosa

Deidre's echtgenoot Darryl is vooral bekend als een Canadese zakenman. Hij is actief op Twitter en is gevolgd door 300 mensen . Hij deelt daar vaak anekdotes uit zijn privéleven en sommige van zijn laatste tweets bevatten een bericht waarin hij zojuist de beste reactie heeft gehoord op een irritante man die vraagt ​​om van stoel in het vliegtuig te wisselen … Ik ben bijgelovig. Mooi hoor. Hij heeft ook een artikel gedeeld met de titel 4 veelvoorkomende ondernemersfouten die uw bedrijf vernietigen en voegde eraan toe dat ik schuldig ben aan (ahem) een paar van deze 4 veelvoorkomende ondernemersfouten die uw bedrijf vernietigen

Netto waarde

Dus hoe rijk is Deidre Bosa vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze verslaggever een geschat vermogen van bijna $ 1 miljoen, waarbij haar rijkdom is opgebouwd uit haar carrière in het eerder genoemde veld. Haar huidige salaris is maximaal $ 125.000, maar Deidre heeft niet gesproken over haar bezittingen, zoals huizen en auto's, maar ze is duidelijk in staat om zichzelf en haar gezin financieel te onderhouden.

Deidre Bosa

Etniciteit en achtergrond

Als het gaat om de etniciteit van Bosa, is ze gemengd, omdat ze Canadese en Aziatische afkomst heeft. Ze heeft bruine ogen en haar haar is van nature donker, maar ze verft het in een lichtere bruine tint, wat perfect bij haar huidskleur past. Afgaande op de foto's die beschikbaar zijn op internet, heeft Bosa een fit figuur en zorgt ze goed voor haar uiterlijk. Ze ziet er ook goed uit en de evenementen die ze bijwoont, geeft aan dat ze tijd en moeite in haar uiterlijk steekt. Vanaf haar opleiding was Deidre een student aan de McGill University, en nadat ze dat deel van haar opleiding had afgerond, behaalde ze haar Master in journalistiek aan de Universiteit van Hong Kong.

Sociale media

Omdat hij op het gebied van entertainment is, is Deidre van nature actief op sociale media, zoals Twitter en Instagram, en gebruikt haar accounts om met haar fans te communiceren en om haar werk te promoten en erover te vertellen. Bosa heeft trouwe volgers die van haar inhoud lijken te genieten en deze delen, leuk vinden en retweeten. Sommige van haar laatste berichten op Twitter bevatten een tweet waarin ze schreef dat Slack's vermelding opnieuw een overwinning is voor Amazon's AWS S1: van 2018-2023 heeft Slack minimale jaarlijkse verplichtingen aan AWS van $ 50 miljoen per jaar voor een totale minimale verbintenis van $ 250 miljoen. Daarnaast heeft ze onlangs een tweet gedeeld met het onderschrift Wow. Het lijkt erop dat de groei van andere inkomsten (ook bekend als voornamelijk advertenties) van Amazon dit kwartaal van een klif is gevallen. Deidre communiceert vaak met haar fans en reageert op hun opmerkingen en berichten.

Dag 3 klaar. #Huawei pic.twitter.com/9p4aEXt6sp

— Deirdre Bosa (@dee_bosa) 11 december 2018

Bosa is actief op Instagram en deelt vaak foto's uit haar privéleven, zodat haar fans een kijkje achter de schermen kunnen nemen.

Relatie status

Als het gaat om de relatiestatus van Bosa, houdt ze de meeste informatie het liefst achter de gesloten deur, wat begrijpelijk is. Wel weten we dat ze getrouwd is met Darryl Bosa. Na enige tijd in een voorspoedige relatie te hebben doorgebracht, ging het paar in 2014 trouwen. Vanaf vandaag hebben ze een zoon genaamd Hiro Bosa. Het lijkt alsof het gezin samen een gelukkig en vreugdevol leven leidt.

Gepost door Deirdre Bosa Aan donderdag 17 december 2015

Carrière

Deidre had haar eerste baan bij de Barrick Gold Corporation in 2007 en bleef daar gedurende een jaar, waarna ze ging werken bij Rio Tinto als inkoopanalist. Vanaf 2011 trad de journalist toe tot Fox Business Network, als hun bijdrager en maakte rapporten over Aziatische marktupdates voor ochtendshows. Vervolgens werkte Bosa bij CNBC als hun anker en correspondent, en na twee jaar daar te hebben doorgebracht, vertrok ze in 2014 en werkte ze als freelance correspondent, om in 2016 terug te keren naar CNBC. ze vestigde zich en kreeg meer bekendheid in de media.

CNBC

CNBC is een nieuwszender voor betaaltelevisie die zich richt op het bedrijfsleven en eigendom is van NBCUniversal Broadcast, Cable, Sports and News. Het werd oorspronkelijk opgericht in 1989 en was een joint venture van Cablevision en NBC. Het hoofdkantoor van het netwerk is gevestigd in Englewood Cliffs, New Jersey. Het netwerk bestrijkt voornamelijk Amerikaanse en internationale financiële markten. Enkele van de huidige shows op het netwerk zijn Worldwide Exchange: Brian Sullivan, Power Lunch, Closing Bell, Fast Money en Mad Money.

Aanbevolen