Modellen

Denise Milani? Wiki Bio, metingen, vermogen, dating, echtgenoot

Wie is Denise Milani?

Denise Milani werd geboren op 24 april 1976 in Frydek-Mistek, nu in de Tsjechische Republiek, en is een pin-upmodel dat bekend staat als een van de meest populaire op internet. Ze staat bekend om haar ronde figuur en enorme borsten, waardoor ze wordt bestempeld als een van de best begaafde vrouwen in de mode.

Bekijk dit bericht op Instagram

Fijne Internationale Vrouwendag!?❤️?

Een bericht gedeeld door Denise Milani (@denisemilaniofficial) op 8 maart 2019 om 9:28 uur PST

Het vermogen van Denise Milani

Hoe rijk is Denise Milani? Vanaf begin 2019 informeren bronnen ons over een nettowaarde van $ 6 miljoen, verdiend door een succesvolle carrière in het modelleren. Ze is in talloze publicaties te zien geweest en naarmate ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en het begin van een carrière

Denise groeide op in een klein stadje in het toenmalige Tsjechoslowakije, samen met twee jongere zussen, onderdeel van een middenklassegezin; er zijn geen details over haar opleiding. Het is bekend dat ze, toen ze begin twintig was, besloot naar de VS te verhuizen om een ​​carrière als fysiotherapeut na te streven. Na haar verhuizing viel ze meteen op vanwege haar aantrekkelijke figuur, wat haar ertoe bracht modellenwerk te doen.

Ze werd uiteindelijk een van de meest succesvolle pin-up modellen van haar tijd, modellen met in massa geproduceerde foto's die vaak worden gebruikt voor informele weergave, en vaak bestaan ​​​​uit glamourmodellen, acteurs of modemodellen. Ze werd geassocieerd met de sport- en glamourwebsite SportsbyBrooks, poseerde in zwemkleding, en al snel zouden haar online foto's haar miljoenen fans over de hele wereld winnen. Ze nam ook deel aan badpakwedstrijden en werd Miss Bikini World 2007, en een bekende naam die zelfs populaire modellen en supermodellen overtreft in termen van populariteit. Ze werd ook een vast onderdeel in verschillende publicaties.

Denise Milani

Fitness en recente projecten

Naarmate de jaren vorderden, begon Milani zich meer op haar fitness te concentreren en werd ze fitnessinstructeur en een gecertificeerde wellnesscoach, een NCSF-gecertificeerde personal trainer en een gecertificeerde spinning-instructeur. Ze volgde talloze fitnesscursussen en slaagde er toch in om haar wens om een ​​carrière in fitness na te streven, te vervullen terwijl ze haar modellenwerk deed. Ze lanceerde haar eigen website en stond in het tijdschrift AskMen als een van de 99 meest gezochte vrouwen ter wereld. Ze beheert zelf haar eigen website, waardoor ze volgens haar direct in contact kan komen met haar fans. Ze was ook te zien in Playboy magazine, maar heeft geweigerd naakt te poseren voor een tijdschrift, ondanks haar populariteit vanwege haar borstomvang bij 32DDD.

In 2013 werd ze genoemd als een van de 10 meest begeerlijke vrouwen ter wereld en nam ze deel aan het NPC Excalibur Bikini Championship. Ze heeft ook gemodelleerd voor verschillende merken, waaronder Denim en Fierce, en velen hebben haar bekendheid als uniek opgemerkt, omdat ze erin slaagde een van de meest populaire internetmodellen aller tijden te worden voordat ze zelfs in een tijdschrift verscheen. Ze vermeldt dat ze de meeste van haar koopwaar zelf produceert.

Mijn favoriete manier om geïnspireerd te blijven voor een fitness fotoshoot of wedstrijd is om mijn voortgang bij te houden door middel van foto's! Hoe blijf je gemotiveerd? Liefs, Denise

Gepost door Denise Milani Aan Donderdag 12 maart 2015

Controverse

In 2012 werd natuurkundige en professor Pail Frampton in Argentinië gearresteerd voor het smokkelen van een koffer waarin cocaïne verstopt zat. Na zijn arrestatie heeft hij vertelde een verhaal over hoe hij iemand ontmoette die zich voordeed als Denise via een online website genaamd mate1.com. Hij wisselde ongeveer 11 weken lang e-mails uit met de persoon die zich voordeed als model voordat het account hem ervan overtuigde om naar de hoofdstad van Bolivia, La Paz, te vliegen om haar te ontmoeten. Zijn ticket werd betaald door een man die beweerde haar manager te zijn. Toen hij de stad bereikte, kwam er een Boliviaanse man opdagen en gaf hem een ​​koffer die hij naar Buenos Aires moest brengen.

Teleurgesteld dat ze niet kwam opdagen, besloot hij naar huis te gaan en werd gearresteerd nadat cocaïne in de koffer verborgen was gevonden. Na het incident werd er contact opgenomen met Denise en ze was verrast door het nieuws dat iemand zich online voordeed als haar om onschuldige mensen te verleiden tot drugshandel. Ze zei dat haar online accounts in het verleden zijn gehackt en dat mensen haar identiteit dus mogelijk hebben gebruikt voor misdaad. Ze bevestigde dat er op een gegeven moment een fan naar haar toe kwam die beweerde een reeks e-mails te hebben ontvangen en blijkbaar al een tijdje berichten met haar had uitgewisseld, ook al had ze er niets mee te maken. Het incident heeft haar bang en op haar hoede gemaakt en dat ze meeleeft met de slachtoffers van haar nepaccounts.

Priveleven

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Milani getrouwd is en een kind uit dat huwelijk heeft, hoewel ze niet veel details over haar familie deelt. Veel bronnen stellen dat ze liever niets deelt over relaties of familie om het imago van haar beschikbaar te houden voor fans.

Ondanks alle geruchten over de verbetering van haar borsten, heeft ze bevestigd dat haar borstomvang natuurlijk is, en ze heeft zelfs verkleiningsprocedures ondergaan zodat ze geen last zou hebben van het gewicht van haar borsten tijdens fitnessroutines. Ze schaamde zich aanvankelijk voor haar borstomvang en droeg zelfs strakke tanktops om te proberen de maat te verbergen. Ze zei dat haar ideale eigenschappen in een man iemand zijn die optimistisch, intelligent, nuchter, zelfverzekerd en iemand is die haar aan het lachen kan maken. Ze heeft een Duitse herdershond en houdt ook van pure chocolade.

Aanbevolen