Acteurs

Denise Schaefer (model) Wiki Biografie, leeftijd, afmetingen, vriendje

Wie is Denise Schäfer?

Geboren onder het teken Waterman op de 16evan februari 1994, in Lima, Peru, Denise Schaefer is een 25-jarig model, actrice en social media-persoonlijkheid van Peruaanse, Spaanse, Duitse en Italiaanse afkomst. Ze is misschien het best bekend bij de wereld omdat ze te zien is in populaire modebladen zoals Esquire en Nylon, dankzij haar contract met LA Models. Ze heeft ook een aantal andere successen behaald in de loop van haar vaak lucratieve modellencarrière sinds 2012.

Bekijk dit bericht op Instagram

Kijken hoe mensen weekend 2 in volle bewondering doen ??

Een bericht gedeeld door Denise Schäfer (@deniseschaefer) op 20 april 2019 om 11:13 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs: van Lima tot Ventura

Denise is in haar geboorteplaats opgevoed door ouders met onbekende namen en beroepen, en is blijkbaar enig kind. Het is niet gespecificeerd wat haar vroegste interesses waren als kind, maar het is bekend dat haar familie verhuisde van Lima naar Ventura in Californië, VS toen Denise 11 jaar oud was. Tijdens haar tienerjaren kreeg ze interesse in acteren, modellenwerk en rechten, zoals ze in haar verklaarde interview . Wat haar opleiding betreft, lijkt Lima van school te zijn veranderd toen ze verhuisde, maar de namen van beide moeten nog worden onthuld. Ze zou in 2012 zijn toelatingsexamen hebben gedaan en gezien het feit dat ze in hetzelfde jaar aan haar carrière begon, is het onwaarschijnlijk dat ze haar opleiding heeft voortgezet met een hbo-opleiding.

Carrière: een rijzende ster

Schaefer begon haar carrière toen ze in 2012 naar Los Angeles verhuisde, waar ze snel een arbeidscontract kreeg bij het bedrijf LA Models. Kort daarna werd ze geprofileerd door een relatief klein YouTube-kanaal dat zich bezighoudt met muziek en beroemdheden, getiteld Kid Carre. Het is niet bekend wanneer ze van werkgever veranderde, maar ze heeft ook model gestaan ​​voor Elite NY, Women Milan, M&P London, Modelwerk, Germany, ICM en MPMega Miami. Dat gezegd hebbende, haar eerste verschijning op het tv-scherm in een film vond plaats in 2014, toen ze te zien was als Hollywood-model in Andy Cohen Presents: Andy Cohen Young Actor in Hollywood. Twee jaar later portretteerde ze Leigh in een film van Ben Younger getiteld Bleed for This. In 2018 kreeg ze de rol van receptioniste in een komisch romantisch drama van Peter Segal getiteld Second Act, en haar tot dusver laatste filmoptreden was als Cami in Trey Batchelor's thriller getiteld Burning Dog in 2019. Op dit moment is Denise werkt nog steeds als model voor LA Models.

Denise Schäfer

Liefdesleven: wie is haar vriendje?

Wat betreft de romantische betrokkenheid van Denise, er is vrijwel geen informatie beschikbaar via gezaghebbende bronnen. Dat gezegd hebbende, moet Denise zelf nog een enkele hint geven over haar liefdesleven aan het publiek. Ze is nog nooit gezien bij een evenement in een bepaald mannelijk gezelschap, en er zijn geen geruchten over een partner. Ze wordt verondersteld van heteroseksuele geaardheid te zijn. Volgens de beschikbare feiten, of het gebrek daaraan, is Denise momenteel single.

Haar modelvrienden

Het is algemeen bekend dat de goede vrienden van Denise Schaefer de modellen Josie Canseco en Aarika Wolf zijn. Josie is een 22-jarige Playboy Playmate van de maand voor juni 2016, terwijl Aarika een 25-jarig model uit Los Angeles is dat net als de andere twee erg populair is op Instagram. De drie zijn vaak samen te zien aan activiteiten, en hun vriendschap wordt zo bekendgemaakt voor al hun fans, wat op zijn beurt bijdraagt ​​aan hun individuele fanbase.

#Shmood pic.twitter.com/fc4NVS1g96

— Denise Schaefer (@deeeniseS) 24 januari 2019

Het model van een model

tijdens haar interview op het eerder genoemde YouTube-kanaal verklaarde Denise dat haar favoriete model Adriana Lima is en zei: 'Mijn favoriete model is Adriana Lima. Ik vind haar heel mooi en een heel goed model. Ik vind het leuk dat ze veel verschillende dingen doet. Zoals, ze houdt van Victoria's Secret, en dan doet ze, zoals, Vogue beauty-dingen, en dan kan ze, zoals, je weet wel, zoals Prada en Chanel, en dat soort, zoals, echt high-end spul. Dus ja, ik kijk veel naar haar op.’

Een liefdadigheidsberoemdheid

Denise is een bekende bijdrager van CU Peru, ook bekend als Cuperu, wat staat voor Comunidades Unidas Peru, wat Verenigde Gemeenschappen van Peru betekent. Het belangrijkste doel van deze organisatie is het realiseren van goedkopere en kwalitatief betere trainingen voor de eerstelijnsgezondheidswerkers in het Peruaanse Amazonegebied. De link naar de donatiepagina van deze website staat onderaan de profielbeschrijving van Denise op Instagram.

Wat is het nettovermogen van Denise Schaefer?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Denise is, vanaf begin 2019? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het totaal van Denise's opgebouwde rijkdom bijna $ 100.000 is, gemaakt door haar verschijning te verlenen aan verschillende merknamen en filmproducties via haar talrijke contracten met modellenbureaus. Naarmate haar carrière zich verder ontwikkelt, zal het genoemde bedrag ongetwijfeld toenemen.

Lichaams metingen

Als het gaat om de fysieke specificaties van Denise, is ze 5ft10in (178cm) lang, weegt ze ongeveer 143lbs (65kg), terwijl haar vitale statistieken 34-24-34,5 zijn, en haar lichaamsbouw wordt over het algemeen beschreven als fit/slank. Haar ogen zijn donkergroen en haar haar is donkerbruin.

Aanwezigheid op sociale media

Dankzij de steeds groter wordende greep die sociale media hebben op een wereldwijd publiek, is het in het belang van de meeste beroemdheden om hun fans op de hoogte te houden van hun activiteiten en zo hun rating en winst te behouden en mogelijk te vergroten. Denise is zelf geen onbekende in deze populaire trend, aangezien haar toewijding om updates op haar openbare profielen te plaatsen en met haar fans om te gaan op een historisch hoogtepunt is. Haar Instagram pagina heeft bijna 300.000 volgers, haar Twitter pagina bijna 13.000 fans, en haar Facebook-account is privé.

Aanbevolen