Ankers

Desiree Wiley Wiki Biografie. Waarom heeft ze haar baan verlaten? Echtgenoot, leeftijd, salaris

Het vroege leven, familie

Desiree Wiley werd geboren op 14 mei 1991 in Lockport, in de staat New York, VS. Haar moeder is Dianne Wiley en een medisch begeleider in het Princeton-ziekenhuis. Haar vader is Jon Wiley, lid van een programma voor middelenmisbruik en werkt tegelijkertijd als hulpverlener en maatschappelijk werker. Sommige bronnen zeggen dat Jon een hervormde drugsverslaafde is en een revalidatiecursus moest ondergaan toen Desiree een jong meisje was. Desiree heeft een zus, DeAnna, en een broer, Dakota, beide jonger dan Desiree; DeAnna is onlangs 'come-out' geweest, waarbij ze aankondigde dat ze lesbisch is en een vrouwelijke minnaar heeft wiens naam Sarah is. Ze schamen zich er niet voor om expliciete foto's te plaatsen waarop ze zoenen en knuffelen in het zwembad. Desiree's broer Dakota is een basketbalspeler en heeft in 2017 een toelatingsexamen gedaan van zijn middelbare school. Desiree heeft vier kleine nichten en neven, en het zijn allemaal meisjes.

Opleiding

Desiree ging naar de Lockport High School en studeerde af in juni 2009. Ze was altijd goed in zwemmen en nam vaak deel aan meerdere zwemevenementen en wedstrijden tussen scholen. In 2012 studeerde ze af aan Bison State College met een BA in Journalistiek met Politicologie en Economie.

Desiree Wiley

is jojo ma getrouwd?

Schoonheidswedstrijden, een korte film

Sinds Desiree negen jaar oud was, toonde ze een sterke interesse voor dansen en optreden op het podium, vooral dansen op jazzmuziek. Haar moeder Dianne besloot Desiree in te schrijven voor een junior schoonheidswedstrijd, en Desiree vond het zo leuk dat ze haar moeder vroeg haar in te schrijven voor meer missverkiezingen. Later won ze de titel van Little Miss Buffalo in 1999, waarna ze in 2000 het kindmodel van het jaar werd. Desiree stopte toen een tijdje met wedstrijden, maar maakte een comeback en werd Niagara Country Junior Miss 2009 en Miss Buffalo 2010, Miss Niagara 2012, Miss Empire Rose in 2013 en Miss Finger Lakes 2014. In 2015 nam Desiree deel aan de belangrijkste schoonheidswedstrijd in de VS - Miss America. Hoewel een opgemerkte aanwezigheid, Desiree tegen Kira Kazantsev - het is de moeite waard om te zeggen dat Desiree erg boos was over de manier waarop de dingen gingen, en haar postte afbeelding in de jurk die ze voorbereidde voor de finale van de wedstrijd' zag het er precies hetzelfde uit als de jurk van Kira, en Desire schreef dat haar jurk het zonder haar op het podium had gehaald. Desiree feliciteerde Kira Kazantsev echter met haar overwinning.

Ondertussen verscheen Desiree in de korte film Scope of Practice (2014), geregisseerd door Brandyn T. Williams, in de rol van een verslaggever.

Carrière

Desiree liet schoonheidswedstrijden achter zich en concentreerde zich op haar journalistieke carrière en begon te werken als verslaggever bij WKBW-TV in Buffalo. Ze was ook een invalanker en werkte daar de volgende drie jaar. Desiree kreeg de kans om haar talenten live te laten zien toen ze het laatste nieuws deed, zoals de ontsnapping van de Clinton Correctional Facility (het geval waarin twee gevangenen, David Sweat en Richard Matt ontsnapten uit de gevangenis) in 2015 en de storm in Buffalo die plaatsvond in november 2014 Daarna ging ze in 2016 werken voor NBC Boston en het NECN Network, omdat ze haar de positie van weekendanker boden, en werkt daar momenteel nog steeds.

Desiree heeft ook gewerkt als docent economie en was redacteur van het tijdschrift The World of Economics.

Desiree houdt zich al meer dan zes jaar volledig bezig met liefdadigheids- en sociale activiteiten. Ze maakte bekendheid met de Upstate New York Transplant Service, de Organ Procurement Organization met kantoren in acht landen, waaronder Canada, Cuba, enz. Naast deze activiteiten kreeg Desiree de kans om enige ervaring op te doen op het gebied van hoger onderwijs, toen zij bekleedde de functie van toelatingsadviseur.

Persoonlijk leven, echtgenoot David Fluellen Jr.

Wat betreft 2019 is Desiree een getrouwde vrouw. Ze ontmoette haar aanstaande echtgenoot David Fluellen Jr. voor het eerst toen ze als gastheer werkte bij zijn American Football-wedstrijd toen hij speelde voor de Tennessee Titans in de National Football League (NFL). Ze ontmoetten elkaar backstage na de wedstrijd en wisselden hun telefoonnummers uit, en meer dan een jaar waren ze aan het daten, toen verloofden ze zich, waarna Desiree niet kon stoppen met het posten van foto's van haar hand met haar verlovingsring, zodat haar familieleden en volgers begonnen grappen over haar te maken in de reacties vanwege het aantal dat ze heeft Geplaatst .

Desiree trouwde op 8 juli 2017 met David. David Fluellen Jr. is een populaire NFL-speler; hij speelde voor de Philadelphia Eagles (2014) en Indianapolis Colts (2014), en speelt sinds 2015 voor de Tennessee Titans. Hij en Desiree gingen naar dezelfde middelbare school, hoewel David een jaar jonger is dan zijn vrouw. Hij studeerde af aan het Toledo College in 2014. Hij heeft een broer en vijf zussen.

Volgens de foto's die Desiree en David op hun Instagram-accounts delen, proberen ze allebei hun relatie zo romantisch mogelijk te houden. David organiseerde onlangs een verrassingsverjaardagsfeest voor Desiree en bracht haar hele familie naar Miami waar ze het vierden. Ze was blij met deze vriendelijke en attente daad en bedankte David voor alles wat hij voor die dag had gepland en gedaan.

David is ook zeer actief in zijn liefdadigheidsdaden. Hij neemt deel aan verschillende evenementen ter ondersteuning van sporteducatie voor kinderen, zoals sportlessen op de Buffalo United Charter School en speciale bijeenkomsten in het John R. Oishei Children's Hospital in Buffalo.

Bekijk dit bericht op Instagram

Geweldige vakantie gehad in Jamaica ?? ?met vrouw @desireewiley heerlijk eten geweldig weer geweldig landschap! Niets fijner dan reizen en de wereld zien met je geliefde!

Een bericht gedeeld door David Fluellen Jr (@davidfluellenjr) op 12 maart 2019 om 17:38 uur PDT

Hobby's en interesses

Desiree is een echte hondenliefhebber; ze heeft een hond genaamd Arya. Wat haar favoriete keuken betreft, ze houdt van Italiaans eten, maar ook van fastfood, maar om fit te blijven eet ze niet vaak fastfood, maar haar man probeert haar te trakteren op haar favoriete eten. Ze geeft de voorkeur aan friet en kip uit Hattie B's Hot Chicken-café. Desiree's favoriete acteur is Al Pacino, en haar favoriete muziekband zou The Beatles zijn. Haar favoriete drankje is koffie – ze noemt zichzelf zelfs een Starbucks-verslaafde – en haar favoriete dessert is chocolade-ijs. Ze houdt van fitness en brengt veel tijd door in de sportschool. Een andere passie van Desiree is reizen, en ze deelde ooit in een van haar Instagram-berichten dat haar man David ook een gepassioneerde reiziger is, dus hun interesse is om de wereld rond te reizen, en ze gebruiken elke gelegenheid om interessante en mooie plekken te bezoeken die ze hebben niet eerder geweest.

Aanwezigheid op sociale media

Desiree is behoorlijk actief op verschillende social media platforms. Ze heeft een Instagram account dat wordt gevolgd door meer dan 4000 abonnees, a Twitter account dat door bijna 4.500 mensen wordt gelezen, en een profiel op Facebook met meer dan 6.000 abonnees. Desiree's man David is ook erg actief op Instagram (zijn rekening er heeft meer dan 5.000 volgers) en verder Twitter (die door meer dan 2.000 mensen wordt gelezen).

Had een geweldige tijd met mijn man @DavidFluellenJr & de @Titanen vanavond de daklozen voeden!! #Terug geven #Wees dankbaar pic.twitter.com/fFnLFB0HLg

— Desiree Wiley Fluellen (@DesireeMWiley) 21 november 2018

Verschijning

Desiree heeft halflang donkerbruin haar en bruine ogen. Ze is 1,6 m lang, weegt ongeveer 55 kg en haar vitale statistieken zijn 32-28-34. Ze heeft een kleine tatoeage met een kroon op haar linkerpols. Wat haar kledingstijl betreft, ze houdt van jurken en draagt ​​ze bij de meeste gelegenheden. Ze houdt echter ook van casual looks en draagt ​​vaak jeans, bombers en sweatshirts.

Netto waarde

Volgens sommige gezaghebbende bronnen ligt het vermogen van Desiree in de buurt van $ 500.000. Haar jaarsalaris is minimaal $ 75.000, en terwijl Desiree hard blijft werken in haar functie van verslaggever en anker, zal haar vermogen alleen maar groeien. Wat betreft haar man, David Fluellen Jr., hij heeft een vermogen van meer dan $ 700.000 opgebouwd, dus Desiree profiteert ook van zijn inkomsten. Desiree is ook een ambassadeur voor Nike's producten.

Aanbevolen