Honkbalspelers

Deven Hubbard's Wiki Biografie, leeftijd, lengte, vermogen. Homo?

Wie is Deven Hubbard?

Deven Hubbard werd geboren op 31 maart 1998 in Georgia, VS, en is een professionele basketbalspeler, vooral bekend vanwege het verwerven van bekendheid als een van de beste basketbalspelers van het land, afkomstig van Pebblebrook High School. Dankzij zijn vaardigheden kreeg hij aanbiedingen van verschillende vooraanstaande universiteiten.

De netto waarde van Deven Hubbard

Hoe rijk is Deven Hubbard? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een nettowaarde van minder dan $ 50.000, verdiend via zijn online accounts, aangezien hij nog een professionele carrière in basketbal moet beginnen. Hij heeft ook veel kansen gekregen dankzij zijn bekendheid op sociale media, wat hem heeft geleid tot modellenprojecten. Naarmate hij zijn inspanningen voortzet, wordt verwacht dat zijn rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Er is heel weinig bekend over het leven van Deven vóór zijn huidige roem, omdat hij niet veel details over zijn familie en jeugd heeft gedeeld. Volgens hem werd hij opgevoed door een alleenstaande moeder in Georgië, en groeide hij op samen met een jongere broer. Ondanks een aantal ontberingen, streefde hij naar een carrière in het professionele basketbal.

Deven Hubbard

Hij hield al op jonge leeftijd van de sport en wijdde zijn tijd aan het leren en verbeteren van zijn vaardigheden in het spel. Uiteindelijk was hij aanwezig Pebblebrook High School , waar hij uiteindelijk veel aandacht trok en zijn grote potentieel liet zien, waardoor hij binnen zijn vier jaar op de school al snel een topbasketbalkandidaat werd. Hij werd gerangschikt als een van de 100 beste prospects in het land en bereikte uiteindelijk de top van de lijst voor universiteitsbasketbal. Dit trok universiteiten aan zoals Columbia en Princeton, die zich inspanden om hem voor hun teams te rekruteren.

EuroLeague

Terwijl Hubbard veel aanbiedingen kreeg van topuniversiteiten, koos hij in plaats daarvan voor een andere route. Andere spelers die hopen de National Basketball Association (NBA) te bereiken, ontwikkelen hun vaardigheden vaak op de universiteit, omdat mensen die rechtstreeks van de middelbare school worden gerekruteerd, zeldzaam zijn. In plaats daarvan koos hij voor een andere route en besloot hij deel te nemen aan de EuroLeague . In de afgelopen jaren is deze competitie ook de bron geworden van veel NBA-toptalenten. Ook wel bekend als de Turkish Airlines EuroLeague, is het de Europese professionele basketbalcompetitie van het hoogste niveau.

Het werd in 2000 opgericht ter vervanging van de FIBA ​​Euroopean Champions Cup die FIBA ​​sinds de jaren vijftig had gehouden. Ze worden beschouwd als dezelfde concurrentie met de naamsverandering als een eenvoudige re-branding. Het is een van de meest populaire indoorsportcompetities ter wereld met een gemiddelde opkomst van meer dan 8.000 voor competitiewedstrijden, waardoor het de vijfde hoogste is van alle professionele indoorsportcompetities buiten de Verenigde Staten. Het is de op één na hoogste van alle professionele basketbalcompetities ter wereld, na de NBA. De meest succesvolle club in de competitie is Real Madrid met 10 titels op hun naam.

Bekendheid op sociale media

Deven gebruikte alle aandacht die hij kreeg tijdens het basketballen om een ​​sterke online aanwezigheid op te bouwen. Hij kreeg al snel meer dan 355.000 volgers op de website Instagram en dit leidde ertoe dat tal van bedrijven contact met hem opnamen voor sponsoring en modellenwerk. Instagram is een service voor het delen van foto's en video's die eigendom is van Facebook. Gebruikers kunnen hun eigen media uploaden naar de service, die vervolgens kunnen worden bewerkt via vooraf ingestelde filters en georganiseerd via tags. Het is een van de meest populaire sociale netwerkdiensten ter wereld geworden met meer dan een miljard geregistreerde gebruikers. Facebook meldt ook dat er dagelijks meer dan 500 miljoen gebruikers zijn die de website gebruiken en toegang hebben tot de Stories-functie.

Gepost door Deven Hubbard Aan zaterdag 20 juli 2019

Afgezien van zijn Instagram rekening , heeft hij ook een account opgezet op de website Only Fans, een socialemediaservice waarmee makers van inhoud een op abonnementen gebaseerde service kunnen runnen om exclusieve inhoud te bieden en relaties op te bouwen met hun fans of abonnees. Hij staat bekend als een van de weinige sociale media-persoonlijkheden die de website gebruikt, aangezien de site in de volksmond bekender is geworden vanwege het promoten van de entertainmentindustrie voor volwassenen. Anderen die de site gebruiken, zijn onafhankelijke muzikanten, experts op het gebied van fysieke fitheid, comedy-acts, mode-iconen en meer.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven is bekend dat Hubbard een relatie heeft en een kind uit die relatie verwacht. Onlangs plaatste hij een video van een genderbaby-onthullingsfeestje waarin te zien was dat zijn kind een meisje zou zijn. Er deden ook geruchten de ronde dat hij homo is, vanwege een Snapchat van een van zijn vrienden waarin hij liet zien dat hij sliep terwijl hij knuffelde met een andere man. Hij was zich echter niet bewust van de video en het kan zijn dat het gewoon een grap was van zijn vrienden.

Bekijk dit bericht op Instagram

Mijn kind is onderweg! Ik kan niet wachten tot je ziet hoe hard je vader voor je werkte, ik kan niet wachten om je bij al mijn games en shows te hebben. Op god, ik zal je niet teleurstellen! Ik hou nu al van je! Jullie denken allemaal dat het een jongen of een meisje is? GENDER REVEAL MORGEN 12.00 uur! Est.

Een bericht gedeeld door Deven Hubbard (@wayofdeven) op 6 juni 2019 om 13:14 PDT

Net als veel aspirant-sporters, is hij zeer actief online via accounts op sociale media. Hij blijft zichzelf promoten via Instagram en communiceert met zijn fans via Only Fans. Hij heeft ook een Twitter-account waarop hij foto's en een paar van zijn dagelijkse gedachten plaatst. Het heeft meer dan 600 volgers, maar is sinds 2017 niet meer actief. Er zijn ook tal van accounts die dezelfde naam delen als de zijne op andere websites zoals Facebook, maar hij is op geen enkele manier aan hen gerelateerd. Deze accounts tonen verschillende mensen en foto's en delen waarschijnlijk gewoon dezelfde naam, hoewel het enigszins ongebruikelijk is.

Aanbevolen