Journalisten

Diana Olick (CNBC) Wiki Biografie, leeftijd, lengte, vermogen, echtgenoot

Wie is Diana Olick?

Diana Olick is een Amerikaanse journaliste, die momenteel dienst doet als vastgoedjournalist voor CNBC, en te zien is op de CNBC.com-show Reality Check, waarvan ze de volledige redactie heeft.

Bekijk dit bericht op Instagram

NAR of FAO? Speelgoedsoldaatjes flankeren Makelaars @nardotrealtor Erg vrolijk. #vastgoed #vakantiedecor #homesales

Een bericht gedeeld door Diana Olick (@dianaolick) op 19 december 2018 om 14:57 uur PST

Diana Olick Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

Geboren als Diana Meredith Olick in 1968 in New York City, VS, is zij de dochter van Philip S. Olick, een gereputeerde advocaat en senior partner bij Moses & Singer, een advocatenkantoor in New York. Er is geen informatie over de naam van haar moeder, hoewel bekend is dat ze een assistent-bedrijfsadvocaat was voor de juridische afdeling van New York City. Met betrekking tot haar opleiding schreef Diana zich na het afronden van de middelbare school in aan de Columbia University, waar ze een graad in vergelijkende literatuurwetenschap behaalde, met een minor in Sovjetstudies. Dit was niet het einde van haar studie, want ze vervolgde haar opleiding aan de Northwestern University, waar ze haar master in journalistiek behaalde.

Carrièrebegin

Na het einde van haar studie begon Diana haar carrière bij WABI-TV in Bangor, Maine. Ze verbeterde voortdurend, en nadat ze het gevoel had dat ze haar positie bij WABI-TV was ontgroeid, trad ze toe tot WZZM-TV in Grand Rapids, Michigan, en stapte toen over naar KIRO-TV in Seattle, de staat Washington. Dit duurde echter ook niet lang, want slechts een paar maanden later ging Diana op zoek naar een nieuwe kans, en deze keer werd ze onderdeel van CBS News.

Diana Olick

Stijging naar bekendheid, CNBC

Geleidelijk aan nam de populariteit van Diana toe en verbeterde haar rol bij CBS; van een nieuwsverslaggever werd ze avondnieuwsanker en ook de presentator van The Early Show. Ze bleef zeven jaar bij CBS, waarna ze in september 2002 als vastgoedcorrespondent bij CNBC in dienst trad en sindsdien de functie bekleedt. Haar rol is in de loop der jaren echter verbeterd en ze heeft bijgedragen aan shows als On the Money (2014-2019), en is ook auteur van de show Reality Check, naast tal van andere bijdragen. Sinds haar toetreding tot CNBC is Diana een nationale ster geworden en een van de meest geprezen journalisten van het netwerk. Voor haar harde werk heeft Diana een Emmy Award gewonnen.

Diana Olick Netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière heeft Diana gewerkt voor een aantal prominente tv-netwerken, waaronder CBS en CNBC, waarvoor ze nu meer dan 16 jaar werkt, die allemaal een nettowaarde van $ 700.000 hebben bijgedragen.

Zie ik er belachelijk uit? Hoop het! Waarom... komt eraan? @SquawkStreet of bekijk het nu: https://t.co/odAb4MfUuM pic.twitter.com/5NVjjkufKX

— Diana Olick (@DianaOlick) 21 april 2016

Diana Olick Persoonlijk leven, huwelijk, echtgenoot, kinderen

Wat weet u over het persoonlijke aspect van het leven van deze prominente journalist? Nou, Diana is een getrouwde vrouw; in 1999 trouwde ze met Scott Wagner Gold, een marketingconsulent bij de Schieffelin & Somerset Company in New York. De twee zijn ouders van een tweeling, Noah en Maddie .

Diana Olick Internet Fame

Haar officiële Twitter-pagina heeft meer dan 50.000 volgers, met wie ze haar meest recente carrière-inspanningen heeft gedeeld, zoals de verhaal over een hypotheek herfinancieren , naast tal van andere berichten. Ze is ook behoorlijk actief op Facebook , waarop ze zo'n 6.500 volgers heeft, met wie ze ook haar meest recente carrièreprestaties heeft gedeeld. Je kunt Diana vinden op Instagram ook waarop ze ongeveer 2.300 volgers heeft; ze heeft dit socialemediaplatform een ​​beetje persoonlijker gemaakt omdat ze wat informatie uit haar privéleven heeft gedeeld, onder berichten met betrekking tot haar carrière.

Aanbevolen