Websterren

Dinglederper's Wiki Biografie, leeftijd, vriend, familie, vermogen

Dinglederper Wiki Biografie

Dinglederper (echte naam Tory) werd geboren in New Jersey, VS, op 18 augustus 1994, dus onder het sterrenbeeld Leeuw en met de Amerikaanse nationaliteit - ze is populair vanwege haar Twitch-kanaal en vooral livestreams tijdens het spelen van de zeer populaire Counter Strike: Wereldwijd offensief first person shooter-videospel.

Bekijk dit bericht op Instagram

Live op twitch!

Een bericht gedeeld door TORY TORY (@dinglederper) op 22 oktober 2018 om 12:56 PDT

Het vroege leven en onderwijs

Dinglederper heeft niet over haar vroege leven gesproken, omdat ze haar persoonlijke zaken liever voor zichzelf houdt. Ze lijkt ook te vermijden om over haar familie te praten, omdat ze haar ouders of broers en zussen tot nu toe niet heeft genoemd - sommige mensen denken dat dit komt omdat ze hun privacy op prijs stelt, terwijl anderen beweren dat ze haar online carrière niet erg steunen .

Dinglederper was op de lagere school geen grote fan van videogames, maar raakte er eerder door gepassioneerd toen ze naar de middelbare school ging. De meeste van haar vrienden speelden videogames, en een groot aantal van hen speelde World of Warcraft - ze besloot zich bij hen aan te sluiten, waarbij ze een druïde personage gebruikte. Ze realiseerde zich al snel dat ze best goed was en begon uiteindelijk andere games te spelen, waaronder Counter Strike: Global Offensive en League of Legends.

Nadat ze was afgestudeerd aan de middelbare school, schreef Dinglederper zich in op de universiteit, maar er wordt gezegd dat ze stopte omdat ze zich online op haar carrière wilde concentreren.

Carrière van een YouTuber en Twitcher

Dinglederper's carrière werd gelanceerd op het moment dat ze begon met het uploaden van video's op haar Youtube kanaal op 30 april 2012 – het kanaal is momenteel geabonneerd door meer dan 60.000 mensen en telt meer dan twee miljoen views van al haar video's samen. In het begin uploadde Dinglederper vooral haar Counter Strike: Global Offensive-video's, maar is nu vertakt en uploadt Fortnite: Battle Royal- en League of Legends-video's, terwijl ze ook grappige inhoud uploadt die niets met videogames te maken heeft.

Het op één na belangrijkste deel van haar carrière is haar Twitch-kanaal , die momenteel wordt gevolgd door meer dan 400.000 mensen, waardoor ze een van de meest gevolgde vrouwelijke Counter Strike: Global Offensive-spelers op het Twitch-platform is. Haar livestreams zijn een paar miljoen keer bekeken, terwijl ze bijna 300 video's heeft geüpload - ze livestreamt voornamelijk tijdens het spelen van CS:GO, maar kan nu ook worden gezien terwijl ze Fortnite: Battle Royale speelt en willekeurige dingen in huis doet.

Daarnaast is Dinglederper er ook in geslaagd om op de website playboy.com te verschijnen, dankzij haar schoonheid en haar aantrekkelijke lichaam. Ze zei dat je haar moet hebben gezien op Instagram, Playboy, Twitch... of in een chocoladewinkel!

Dinglederper

Persoonlijk leven en relaties

Het gerucht gaat dat ze een relatie hebben gehad met James Varga, een professionele League of Legends-gamer die bekend staat als Phant0m Lord. Ze zouden elkaar in 2014 hebben ontmoet en daten tot 2017. Hoewel de twee een tijdje geleden uit elkaar gingen, geloven sommige fans van Dinglederper dat ze zijn nog steeds samen.

MFW jongens liegen pic.twitter.com/gHb8jKJboZ

- dinglederper (@Dinglederper) 6 juli 2019

Andere voorkeuren en interesses

Dinglederper is een grote fan van reizen en brengt het grootste deel van haar tijd onderweg door, anders is ze thuis (woont bij haar ouders in Las Vegas) en brengt quality time door met haar moeder en vader. Ze is verliefd op fotografie en hoopt er ooit haar beroep van te maken. Ze is ook een enorme dierenliefhebber en heeft drie honden - dat is de enige reden waarom ze het niet leuk vindt om ver van huis te zijn.

Uiterlijk en vermogen

  • Dinglederper is 24 jaar oud
  • Lang blond haar
  • Blauwe ogen
  • 1,6 m lang
  • Weegt ~ 119lb (54kg)
  • Het nettovermogen is ~ $ 500.000, voornamelijk verdiend met YouTube. Plus ze heeft Patreon-account , aangezien ze erin is geslaagd om meer dan 225 klanten te verzamelen, wat betekent dat ze meer dan $ 1.000 per maand verdient. mijn leven achter de schermen, zelfs enkele ochtendselfies vanuit mijn slaapkamer, allemaal te zien op Patreon. Ik zal de inhoud van mijn fotoshoots voornamelijk delen op mijn privé Instagram waarop ik de wereld verken.'

Twitch.tv/Dinglederper Live op twitch, csgo/pubg/league help me beslissen! Ook het accepteren van liedverzoeken…. ?

Gepost door Dinglederper Aan maandag 18 september 2017

Aanwezigheid op sociale media

  • Twitter account in december 2011; 110.000 volgers; getweet ~ 12.000
  • Instagram gevolgd door ~110.000 mensen; ~950 foto's geüpload
  • Facebook dat momenteel wordt 'geliked' door ~ 30.000
  • Dinglederper heeft geen eigen website, maar gebruikt teepublic.com om haar eigen merchandise te verkopen.

Aanbevolen