Ankers

Dionne Miller (ABC 7 Chicago) Wiki Biografie, leeftijd, echtgenoot, vermogen

Wie is Dionne Miller?

Dionne Miller is een prominente Amerikaanse journalist en sportverslaggever die waarschijnlijk het meest populair is als presentator en sportverslaggever van het ABC 7 Eyewitness News Team. Daarnaast wordt ze ook algemeen erkend voor haar eerdere opdrachten, waaronder het sportanker voor de Fox Chicago en het anker van het Columbus Sports Network-programma van de WCSN.

Net als ik denk dat ik nog jong en hip ben, ga ik met dubbele vuist met heet water naar de rij... #Iamalwayscold #Maartgekte ABC 7 Chicago pic.twitter.com/aRHZl2xOHK

— Dionne Miller (@dmillerabc7) 15 maart 2018

Het vroege leven en onderwijs

Dionne Miller werd geboren op de 18eeOktober 1977 in Amish Country in Ohio, Pennsylvania in de VS; ze heeft de Amerikaanse nationaliteit, terwijl haar etniciteit blank is. Verdere details over de achtergrond van haar familie, ouders en broers en zussen zijn tot op heden nooit publiekelijk vrijgegeven, behalve dat het gezin naar Florida verhuisde toen Dionne nog jong was.

Na haar toelating tot de Sarasota Christian School in Sarasota, Florida, vervolgde Dionne haar opleiding door zich in te schrijven aan het Houghton College in Houghton, New York, waar ze in 1996 afstudeerde en haar Bachelor of Arts-graad in professioneel schrijven en Engelse literatuur behaalde.

Dionne molenaar

Carrière

Dionne's professionele omroepcarrière begon in Billings, Montana, direct na haar afstuderen, toen ze zich aansloot bij het KSVI/KHMT-netwerk. Daarna verhuisde ze naar Burlington, Vermont, waar ze als weekendsportanker voor WPTZ diende voordat ze zich tijdelijk in San Diego, Californië vestigde, waar ze het weekendsportanker werd en later een verslaggever voor de San Diego 6 News. Deze opdrachten werden gevolgd door regelmatige optredens op de Fox aangesloten televisie XETV, tussen 2005 en 2006.

In de loop van de komende twee en een half jaar zal Dionne molenaar haar professionele vaardigheden aangescherpt door middel van verschillende opdrachten, waaronder werken voor de WWSB-ABC 7 Sarasota in Florida, maar ook als anker en verslaggever voor The Columbus Sports Network WCSN en als correspondent voor WCMH-TV, gelieerd aan NBC, beide in Columbus , Ohio.

Naast freelance verslaggever voor de Big Ten Network, diende Miller tussen juli 2007 en maart 2012 ook als verslaggever voor Fox Sports in Ohio, en als gastheer van Cavaliers in de Paint en Buckeye State Tailgate-uitzendingen. Van 2012 tot 2014 werkte Dionne als anker en sportverslaggever voor de Chicago's WFLD Channel 32.

Dionne Miller en de ABC 7

Miller kreeg een grotere bekendheid in oktober 2014, toen ze zich aansloot ABC 7 Chicago . Sindsdien heeft ze niet alleen als sportverslaggever gediend, maar ook als anker voor de ABC 7 Eyewitness News Sports-uitzending. Door het hoge niveau van haar professionele vaardigheden heeft ze een 'stellaire reputatie opgebouwd als een agressieve verslaggever die geweldige verhalen vertelt en contact maakt met kijkers'.

Dankzij haar gepassioneerde benadering van sport naast verankering en verslaggeving is Dionne Miller erin geslaagd om stereotiepe gedachten over vrouwen in sportverslaggeving omver te werpen en een zeer gerespecteerde reputatie voor zichzelf op te bouwen. Met zo'n overvloedige carrière is het geen wonder dat ze momenteel een van de meest prominente en populaire sportverslaggevers in de Verenigde Staten is.

Priveleven

Dionne heeft een langdurig huwelijk met een collega, een Amerikaanse Emmy Award-winnende verslaggever en presentatrice Ray Crawford . Het paar ontmoette elkaar voor het eerst tijdens de begindagen van Dionne's carrière, toen ze aan elkaar werden voorgesteld door de vice-president van Roots Sports Pittsburgh, Shawn McClintock. Kort daarna begonnen ze hun relatie die in 2008 naar een hoger niveau werd getild toen ze zich verloofden. Details over het huwelijk van Dionne en Ray zijn echter nooit openbaar gemaakt.

Ondanks hun carrière, waarin ze dagelijks veel voor de camera verschijnen, is het paar er op de een of andere manier in geslaagd om hun privéleven ver van de media te houden en controverses te vermijden, dus kan worden geconcludeerd dat ze gelukkig getrouwd zijn. Dionne en Ray hebben twee kinderen verwelkomd, een zoon genaamd Cash en een dochter genaamd Noa.

Brunchin’ op @st.armandscircle met mijn favoriete mensen… #springbreak2019 #someonestolemysunglasses ?#momlife #srq

Gepost door Dionne Miller ABC7 Aan woensdag 17 april 2019

Hoewel de informatie over de vitale statistieken van Miller niet officieel is onthuld, heeft de 42-jarige Amerikaanse televisiepersoonlijkheid een slank en gespierd figuur dat, naast haar donkerbruine haar en bruingekleurde ogen, haar uiterlijk behoorlijk aantrekkelijk maakt.

Dionne is ook actief op verschillende populaire sociale medianetwerken zoals Facebook en Twitter , waarop ze in totaal meer dan 10.000 fans en volgers heeft verzameld.

Netto waarde

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel rijkdom deze prominente Amerikaanse sportverslaggever tot nu toe heeft vergaard? Hoe rijk is Dionne Miller? Volgens bronnen wordt geschat dat het totale vermogen van Dionne, vanaf medio 2019, draait om het bedrag van zeven cijfers van meer dan $ 1 miljoen, voornamelijk verworven door haar professionele cameracarrière in sportcasting, die momenteel is meer dan twee decennia actief. Haar jaarsalaris staat bekend als een indrukwekkende $ 130.000. Haar vermogen omvat ook activa die ze meestal deelt met haar man, zoals het French Colonial Style House met een waarde van $ 705.000, gelegen in de buitenwijken van Chicago, Illinois.

Aanbevolen