Beroemdheden

Divine Munchies (ook bekend als Star Brady) Wiki Bio, leeftijd, echtgenoot

Wie is Divine Munchies?

De populaire YouTube-ster Divine Munchies werd op 14 mei in de VS geborene1987. Deze jongedame is een van de 10 populairste sterren op YouTube als het gaat om de eetvideo's. Ze gaat ook door de naam Star Brady - dat is de nieuwe naam van haar YouTube-kanaal waarop ze meer dan 350.000 abonnees heeft. Star Brady moedigt haar fans aan om met haar te zitten en te eten voor de volledige ervaring, of gewoon te genieten en te ontspannen terwijl ze zichzelf verwent.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een kombucha drinken, dromen van een tosti. ? Met gekiemd brood, wei-boter en kaas. Omg goddelijk. Ik heb de laatste tijd zeker een gegrilde kaaskick gehad! Heeft iemand het kunnen vertellen? . . . . . #shewhowanders #explorecalifornia #exploremore #californiagirl #bayarea #bayarealife #kombuchalove #kombucha #grilledcheese #grilledcheesesandwich #rawbutter #rawcheese #cheese #sproutedbread #pastureraised #wanderlove #wanderlust #sheexplores

Een bericht gedeeld door Star Kashi-Star (@starkashistar) op 17 juli 2019 om 11:58 uur PDT

Divine Munchies Bio: het vroege leven en onderwijs

Star Burlin Brady - de echte naam van Divine Munchie - was vóór 2016 onbekend bij de YouTube-gemeenschap. Daarom is er weinig bekend over haar privéleven voorafgaand aan haar YouTube-faam. Ze studeerde aan en studeerde uiteindelijk af in psychologie in 2013 aan de University of California, Berkeley, maar als een grote liefhebber van eten en iemand die graag ASMR-video's maakt, besloot ze haar twee passies voort te zetten en een kanaal op YouTube te beginnen. ASMR-video's worden steeds populairder op YouTube en ze vertegenwoordigen video's die bedoeld zijn om mensen te ontspannen, en kunnen poetsgeluiden, zacht gefluister, zachte muziek enz. bevatten.

Carrière en nettowaarde

Sinds de start van haar YouTube-kanaal heeft Star Brady geprobeerd al haar kijkers te verwennen door van tijd tot tijd voedseluitdagingen te doen. Haar meest populaire video is 'Nuclear Fire Noodles Challenge', die meer dan 20 miljoen keer is bekeken. In deze uitdaging at Star vijf instant ramen-noedels die als de meest pittige ter wereld worden beschouwd, maar slaagde erin de uitdaging aan te gaan zonder water te drinken of een pauze te nemen. Haar andere populaire video's zijn het eten van In N Out Burger, Fettuccine Alfredo, Mozzarella Sticks, Onion Rings en vele andere voedingsmiddelen. Haar andere YouTube-inhoud omvat video's over culinaire rondleidingen en restaurants, video's over veganistisch eten, uithalen, schoonheid en koken. Als een grote fan van fitness en iemand die van dansen en yoga houdt, heeft ze meerdere keren trainingsvideo's gepost.

Goddelijke Munchies

Gezaghebbende bronnen schatten dat het vermogen van Divine Munchies medio 2019 meer dan $ 300.000 bedraagt, grotendeels verzameld door haar inspanningen op YouTube in het afgelopen decennium.

Prive leven

Star woonde met haar man Patrick in Nieuw-Zeeland en zij waren een stel dat graag samen reisde naar verschillende exotische bestemmingen over de hele wereld. Vanaf mei 2019 zijn Star en Patrick gescheiden, hoewel ze blijkbaar nog steeds getrouwd zijn. Hij bleef in Nieuw-Zeeland wonen terwijl zij terugkeerde naar de VS. In haar YouTube-video getiteld ‘ we zijn uit elkaar gegaan | deze video zal licht werpen op een aantal dingen ', zei Star dat ze een jaar voorafgaand aan hun scheiding problemen hadden, waardoor ze zich angstig voelde en meer dan vier maanden niet in staat was om te werken of video's te plaatsen. Gedurende die tijd legde ze uit dat ze het verdriet probeerde te onderdrukken door eetbuien en drinken.

Ik en mijn schat. Het hebben van een toegewijd partnerschap is de grootste leraar en katalysator geweest voor mijn eigen persoonlijke groei. …

Gepost door Goddelijke Munchies Aan vrijdag 29 juni 2018

Ze heeft ook verklaard dat ze niet bereid was om aan zichzelf toe te geven dat ze problemen hadden, maar Star was niet bereid om verder te onthullen wat die problemen waren, en verklaarde dat Patrick een zeer privépersoon is en dat ze uit respect voor hem zal niet praten over de details van haar scheiding. Star voelt zich momenteel mentaal veel beter en ze is bereid om een ​​nieuwe plek te vinden waar ze zou willen wonen. Hoewel ze Patrick en zijn familie nog steeds mist, zei Star dat een groot probleem in hun relatie het feit was dat ze veganist was toen ze gingen daten, en later vegetariër werd en zelfs vlees begon te eten waar Patrick niet van hield.

Haar fans wilden vlogs zien terwijl ze in Nieuw-Zeeland was, maar Star was niet in staat om dit te doen omdat ze leed in haar relatie met Patrick en mentaal niet in staat was zichzelf aan de wereld te laten zien. Star heeft ook besloten dat ze geen video's wil filmen waarin ze junkfood eet, omdat ze gezonder wil zijn en meer voor zichzelf wil gaan zorgen. Tot slot zei Star dat ze altijd van haar man zal houden, dat hij een goede en liefdevolle ziel is, en dat ze zich ervan bewust is dat Patrick niet perfect is, maar ze kiest ervoor om zich te concentreren op haar rol en haar fouten die uiteindelijk tot hun einde hebben geleid.

https://www.youtube.com/watch?v=sy29_EvvUzs

Waar is Divine Munchies nu?

Sinds hun scheiding is Star veel actiever geworden op haar kanaal. Ze heeft onlangs een video gemaakt waarin ze in een Porsche rijdt en met haar moeder naar een hippiefeest gaat. Hoewel het lijkt alsof ze aan het einde van de video veel beter is, begon ze weer te huilen en voelde ze dat ze alleen en ongelukkig was, dus verliet ze het feest. Aangezien Patrick de dichtstbijzijnde persoon in haar leven was, besefte ze dat ze meer tijd nodig had om de pijn van het uit elkaar gaan te verwerken. Star woont momenteel in Oakland, Californië, VS.

Lichaamsafmetingen, lengte en gewicht van Divine Munchies

Populaire YouTube-ster heeft rood haar en donkerbruine ogen. Ze is fysiek fit, maar haar lengte, gewicht en vitale statistieken zijn momenteel niet bekend.

Aanbevolen