Beroemdheden

DizzyKitten's Wiki, leeftijd, vriend, echte naam, afmetingen

Wie is DizzyKitten?

Brandi werd geboren op 23 oktober 1992 in Arkansas, VS, en is een Twitch-streamer, vooral bekend van het feit dat ze enorm populair werd op de website door haar streams van games zoals Counter-Strike: Global Offensive en Super Hexagon. Ze heeft honderdduizenden volgers gekregen op de website.

Bekijk dit bericht op Instagram

^ _ ^ /

Een bericht gedeeld door Duizelig (@thedizzykitten) op 26 april 2019 om 20:45 uur PDT

De nettowaarde van DizzyKitten

Hoe rijk is DizzyKitten? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 600.000, verdiend door een succesvolle carrière in streaming. Ze heeft veel donaties gekregen via Twitch en heeft ook partnerschappen gekregen dankzij haar populariteit op de website. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Begin van het leven en gamen

Er is bijna geen informatie over het leven van DizzyKitten buiten haar stream, omdat ze niet veel details over haar verleden heeft bekendgemaakt. Volgens haar is ze van Schotse, Indiaanse en Ierse afkomst en groeide ze op met een oudere broer. Toen ze 11 jaar oud was, maakte ze kennis met gamen door haar broer, en een van de eerste games die ze speelde was World of Warcraft (WoW).

DizzyKitten

WoW is de vierde game die zich afspeelt in het Warcraft-fantasie-universum, dat zich vier jaar na de gebeurtenissen van Warcraft III: The Frozen Throne afspeelt. Het werd uitgebracht in 2004 en bevat sindsdien talloze uitbreidingspakketten zoals The Burning Crusade, Legion, Mists of Pandaria, en Strijd om Azeroth. In 2009 werd het 's werelds populairste massaal multiplayer online rollenspel (MMORPG), met een aantal spelers van ongeveer 10 miljoen. In 2014 werden meer dan 100 miljoen geregistreerde accounts geregistreerd en drie jaar later boekte de ontwikkelaar, Blizzard, in totaal $ 9,23 miljard aan inkomsten, waarmee het een van de meest winstgevende videogamefranchises aller tijden is.

Streaming en CS: GO

In 2013 zag Dizzy een sterk potentieel voor een carrière in videogames via streaming op de website Zenuwtrekking . Twitch is een van de meest populaire online streamingplatforms voor videogames, met meer dan 15 miljoen gebruikers die dagelijks actief zijn en een miljoen tegelijkertijd online. Het heeft meer dan 2,2 miljoen omroepen en is de belangrijkste bron van uitzendingen van eSports-competities. De website begon als een spin-off van het algemene streamingplatform Justin.tv, waarbij zijn voorganger uiteindelijk de winkel sloot om zich meer te concentreren op het succes van Twitch.

Ze begon op Twitch met het spelen van verschillende first-person shooter-games en was erg gefocust op dat genre. Een van de games die het echt tot bekendheid hebben verheven, was Counter-Strike: Global Offensive, waarin twee teams van spelers het tegen elkaar opnemen, de ene kant de Terrorists en de andere de Counter-Terrorists. Elk moet de andere kant in een reeks rondes elimineren, of een doelstelling voltooien. De game heeft veel lovende kritieken gekregen, dankzij de gameplay en trouw aan de vorige iteraties.

Recente inspanningen

In de afgelopen maanden heeft DizzyKitten haar focus verlegd van schietspellen naar een gevarieerde streamer, nu speelt ze verschillende spellen, maar speelt ze nog steeds graag. Een van de games die ze de afgelopen maanden het meest heeft gespeeld, is Apex Legends , een gratis te spelen Battle Royale-game ontwikkeld door Respawn Entertainment. Het staat bekend om de samensmelting van verschillende videogame-elementen, waaronder die van Titanfall, op klassen gebaseerde shooters, evoluerende verhalen en Battle Royale-games. Het kreeg veel positieve recensies na de release, dankzij de gameplay, progressie en genrefusie. Velen beschouwen het als een sterke concurrent van een ander populair Battle Royale-spel genaamd Fortnite.

Gaat liveeeee twitch.tv/dizzykitten

Gepost door Dizzykitten Aan donderdag 12 november 2015

Ze vindt het ook leuk om autonome sensorische meridiaanrespons te doen ( ASMR ) streams, die groot zijn geworden in haar kanaal. ASMR wordt gekenmerkt door een tintelend of statisch gevoel op de huid, dat begint vanaf de hoofdhuid voordat het naar de bovenste wervelkolom gaat. Degenen die ASMR ervaren, voelen vaak een lichte euforie die de sensatie veroorzaakte, en is vergeleken met auditief-tactiele synesthesie. De sensatie wordt vaak veroorzaakt door auditieve of visuele stimuli, waardoor het een zeer populaire optie is voor makers van online inhoud.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is er niet veel bekend over de romantische relaties van DizzyKitten. Ze is niet open geweest over dit aspect van haar leven, en veel bronnen geloven dat ze vrijgezel is omdat ze niet heeft gepraat over het hebben van een vriendje of getrouwd zijn. Volgens haar brengt ze niet veel tijd buiten door vanwege haar streamingtaken en koestert ze de tijd dat ze uit kan gaan met vrienden. Ze heeft ook een enorme verzameling knuffels met alleen al meer dan 120 in haar kamer. Ze houdt van eten en reizen en gaat vaak naar andere landen als ze tijd heeft.

Leuke stream vanavond! Echt genoten van Bloodstained! Bedankt jongens voor het rondhangen en ik zal morgen wat FF14 en Deathgarden doen! ? pic.twitter.com/odZsyX97SF

— Duizelig (@dizzykitten7) 21 juni 2019

Net als tal van Twitch-streamers is ze zeer actief online via accounts op sociale media. Ze heeft een account op de website Instagram met bijna 80.000 volgers, die ze gebruikt om persoonlijke foto's te plaatsen en een beetje inzicht te geven in haar leven buiten de streaming om. Ze heeft ook een Twitter-account met meer dan 75.000 volgers en promoot haar stream daar regelmatig op. Ze is ook een grote fan van huisdieren en animatie, zoals blijkt uit sommige van haar berichten. Ze is eigenaar van een paar huiskatten en een hond. Een ander account dat ze heeft is op Facebook, dat meer dan 18.000 volgers heeft, waarop ze ook haar stream promoot.

Aanbevolen