Websterren

DizzyKitten's Wiki Biografie, leeftijd, vriend, echte naam, familie

DizzyKitten Wiki Biografie

DizzyKitten, ook bekend als de Dancing Dolphin, werd geboren in Arkansas, VS op 23 oktober 1992, dus onder het sterrenbeeld Schorpioen en met de Amerikaanse nationaliteit - ze is populair vanwege haar Twitch-kanaal, waarop ze voornamelijk livestreamt terwijl ze populaire online videogames speelt , zoals Counter Strike: Global Offensive en Super Hexagon.

Bekijk dit bericht op Instagram

^ _ ^ /

Een bericht gedeeld door Duizelig (@thedizzykitten) op 26 april 2019 om 20:45 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

DizzyKitten is erg geheimzinnig als het gaat om haar vroege leven, omdat ze er geen details over heeft gedeeld met het publiek. Er wordt gezegd dat ze de privacy van haar ouders en broers en zussen waardeert en daarom niet over hen heeft gesproken, alleen dat ze een oudere broer heeft. Ze groeide op in Arkansas in een middenklassegezin en begon al op zeer jonge leeftijd met het spelen van videogames, omdat ze er meer de voorkeur aan gaf dan tijd door te brengen met haar leeftijdsgenoten - ze zag haar broer World of Warcraft spelen toen ze 11 was, en besloot om probeer het ook eens.

Nadat ze zich had ingeschreven op een plaatselijke middelbare school in Arkansas, besloot DizzyKitten niet naar de universiteit te gaan, maar zich te concentreren op haar carrière als gamer.

Carrière van een gamer

De carrière van DizzyKitten begon op het moment dat ze haar lanceerde Twitch-kanaal in september 2013, waarop ze nu bijna elke dag een paar uur livestreamt – je kunt haar videogames zien spelen zoals Counter Strike: Global Offensive, Super Hexagon, World of Warcraft en verschillende andere. Ze heeft tot nu toe bijna 550.000 volgers verzameld, terwijl haar livestreams meer dan 18 miljoen keer zijn bekeken. Haar Twitch-kanaal is een van de meest geabonneerde gamekanalen die er zijn.

Naast Twitch probeerde DizzyKitten ook een YouTube-kanaal te runnen, maar omdat het niet werkte zoals ze had gehoopt, besloot ze zich alleen op Twitch te concentreren.

De reden waarom mensen DizzyKitten leuk vinden, is vanwege haar spelvaardigheden, omdat ze erg goed is in CS:GO, terwijl de andere reden is dat ze een meisje is - de meeste mannen, inclusief degenen die geen gamers zijn, vinden gamenmeisjes erg aantrekkelijk, en zal ze met plezier videogames zien spelen. Dizzy staat ook bekend als een grappige Twitcher, die weet hoe ze met haar fans moet omgaan, vooral hoe ze ze aan het lachen kan maken.

DizzyKitten

Houd van het leven en relaties

DizzyKitten is een zeer geheimzinnige Twitcher, omdat ze niets met het publiek heeft gedeeld over haar liefdesleven of haar vroegere en huidige affaires. Hoewel ze niet praat over de mannen met wie ze is uitgegaan of nu aan het daten is, gaat het gerucht dat ze een populaire Twitch-ster heeft gezien die ook een CS:GO-speler is, en gezien zou kunnen zijn tijdens een van haar livestreams - de twee zijn Er wordt ook gezegd dat ze momenteel aan het daten zijn, maar niets hiervan is bevestigd door DizzyKitten of de andere Twitcher. DizzyKitten heeft echter verklaard dat ze een hopeloze romanticus is die dol is op bloemen op dates.

Likes en andere interesses

DizzyKitten is een grote dierenliefhebber, terwijl haar favoriete dieren katten zijn, vooral kittens, daarom is haar bijnaam DizzyKitten. Ze houdt van cosplay, maar doet het niet vaak omdat de evenementen niet zo vaak worden georganiseerd. DizzyKitten houdt van reizen en heeft talloze plaatsen over de hele wereld bezocht, waaronder haar recente bezoek aan Seoul, Zuid-Korea .

Gaat liveeeee twitch.tv/dizzykitten

Gepost door Dizzykitten Aan donderdag 12 november 2015

Een geheimzinnige Twitcher zijn

Het is heel normaal geworden dat Twitchers en YouTubers geheimzinnig zijn als het gaat om het online laten zien van hun gezicht en het delen van hun echte naam met hun fans. Hoewel DizzyKitten er geen probleem mee heeft haar gezicht online te laten zien, heeft ze haar echte naam nog steeds niet genoemd tijdens haar livestreams. Sommige van haar fans genieten van het mysterie, terwijl anderen graag willen weten wie ze werkelijk is.

Uiterlijk en vermogen

  • DizzyKitten is 26 jaar oud
  • Lang bruin haar dat ze blond verft
  • Blauwe ogen
  • 1,67 m lang
  • Weegt ~ 125 lbs (57 kg)
  • De nettowaarde is ~ $ 600.000. DizzyKitten zou dankzij haar Twitch-kanaal ongeveer $ 7.500 per maand of $ 90.000 per jaar verdienen, maar het is bekend dat Twitch-partners de helft van dat bedrag ontvangen, wat betekent dat DizzyKitten momenteel ongeveer $ 45.000 per jaar verdient, alleen dankzij haar Twitch-kanaal .

Leuke stream vanavond! Echt genoten van Bloodstained! Bedankt jongens voor het rondhangen en ik zal morgen wat FF14 en Deathgarden doen! ? pic.twitter.com/odZsyX97SF

— Duizelig (@dizzykitten7) 21 juni 2019

Aanwezigheid op sociale media

  • Twitter gemaakt in augustus 2013; 75.000 volgers; ~5.100 keer getweet
  • Instagram wordt gevolgd door ~ 80.000 mensen; ~300 foto's geüpload
  • Facebook wordt gevolgd door ~ 20.000 fans

Aanbevolen