Atleten

Dom Mazzetti (BroScienceLife) Wiki Bio, leeftijd, lengte, vermogen, vriendin

Wie is Dom Mazzetti?

Mike Tornabene werd geboren in New York City, VS op 3 mei 1989, dus onder het sterrenbeeld Stier, met de Amerikaanse nationaliteit, en hij volgt de christelijke religie - hij is beter bekend als Dom Mazetti , een personage dat hij in 2011 creëerde, terwijl hij ook de namen Bro Science Guy en Brofessor draagt. Hij is vooral bekend om zijn carrière als YouTuber, terwijl hij ook een fitnessicoon en een gecertificeerde fitnessinstructeur is.

Bekijk dit bericht op Instagram

Nieuwe #BroScience-video is live op YouTube: Oefeningen om je beter te maken in seks. Tag een maagd. —————————————— Koop het Asseater-shirt op DomMerch.com (link in bio). Kleed je voor de baan die je wilt. @dommerch

Een bericht gedeeld door Dom Mazetti (@dommazzetti) op ​​20 januari 2019 om 10:06 uur PST

Het vroege leven en onderwijs

Er is niet veel bekend over Mike's ouders of broers en zussen, omdat hij niet over hen praat. Hij ging naar de North Hunterdon School, en nadat hij zich had ingeschreven, schreef hij zich in aan de New York University Tisch School of Arts, waar hij in 2010 afstudeerde met een bachelor in film en televisie.

Zijn interesse in komedie werd geboren toen hij in de 2e klas van de lagere school zat - dat was toen hij voor het eerst ontmoette Gian Hunjan en de twee klikten gewoon. Het is misschien grappig, maar wat de twee echt met elkaar verbond, was de liefde die ze deelden voor Nike-trainers, aangezien Mike een paar droeg dat echt goed was. Zodra ze elkaar leerden kennen, deelden ze elkaars ideeën en begonnen ze vrijwel onmiddellijk aan hun YouTube-kanaal te werken, comedyscripts te schrijven en enkele van hun sketches uit te voeren. Terwijl ze het laatste jaar aan hun universiteit studeerden, werkten ze allebei in hetzelfde restaurant en vermaakten ze het personeel daar met hun eigen komediestukken - Mike beweert dat dat restaurant het echte begin van hun partnerschap zou kunnen zijn.

Ze bleven samenwerken en schrijven tijdens hun jaren op de universiteit, en gebruikten meestal online videochat om samen scripts en komische scenario's te schrijven.

Carrière

Mike was begonnen met acteren voor de lol toen hij nog maar acht jaar oud was. Hij en zijn vriend Gian Hunjan lanceerden hun Facebook-pagina genaamd Mike & Gian Comedy op 5 september 2009 en kort daarna hun eigen YouTube-kanaal genaamd MikeandGian in oktober 2009 terwijl ze het laatste jaar op de universiteit zaten - hun eerste video was een komedie genaamd Kerst PSA , al snel meer uploaden en positieve feedback ontvangen, maar nog steeds keken niet veel mensen naar hun video's. Ze waren een beetje ontmoedigd. maar ze gaven niet op - in de zomer van 2010 plaatsten ze overal in de stad flyers waarin stond dat ze bereid waren om elk werk te doen, en dat allemaal alleen maar om geld te krijgen om hun dromen te financieren om acteur te worden. Mike vertelt hoe ze een aantal heel rare klusjes hadden gedaan, waaronder toen ze een autistische jongen uit een kamp moesten ophalen en mee naar huis moesten nemen, waarna ze hem mee op reis namen.

Mike hield ervan om actief te zijn en dingen te doen, want hij is het soort persoon dat er niet van geniet om alleen maar rond te hangen – hoewel hij het toen zo druk had, vond hij toch tijd om te sporten en behaalde uiteindelijk zijn Personal Trainer-certificering. Nogmaals, hij deed dit alleen omdat personal trainers een mooi bedrag verdienen, dat hij in zijn acteercarrière kon investeren.

Toen creëerde Mike in de tweede helft van 2010 zijn personage Dom Mazzetti. Het begon als een simpele schets met betrekking tot koken, en Dom Mazzetti vertegenwoordigde een domme man van middelbare leeftijd uit Italië - Mike en Gian wilden de scène van de kookschets opnemen met Mike die Dom Mazzetti speelde, maar dat is nooit gebeurd. Een jaar later maakten de twee een schets op basis van een bommelding, waarbij iemand de politie belt om te melden dat er ergens een bom is geplaatst. De video inbegrepen Mike interviewen (als zijn Dom Mazzetti-personage) over het proces van het omgaan met een bommelding, en het publiek vond het geweldig en vond het erg grappig. Omdat ze zeer positieve feedback kregen, besloten Mike en Gian om het personage Dom Mazzetti in een andere sketch te gebruiken, en toen nog een, en langzaamaan werd Mazzetti erg populair op internet.

Mike kreeg het idee om video's te uploaden die verband houden met fitness en het studentenleven terwijl hij weer optrad als Dom Mazzetti. In deze video's maakte hij grapjes over de 'bro-wetenschap in fitness', wat hem uiteindelijk de bijnamen Bro Science Guy en . opleverde Brofessor .

In de loop der jaren schreven de twee talloze tv-schetsen en comedy-scenario's, en na een tijdje begonnen ze hun eigen comedyserie te filmen en te uploaden op hun YouTube-account. Mike heeft ook zijn eigen YouTube-kanaal genaamd Dom Mazzetti Channel, dat hij op 10 januari 2011 lanceerde, ongeveer een jaar nadat hij en Gian de MikeandGian lanceerden.

Er wordt gezegd dat Mike, voordat hij zijn leven als YouTuber begon, deel uitmaakte van een bomploeg, maar dit zijn slechts geruchten van mensen die de video van Mike en Gian over bomalarm niet begrepen. Tegenwoordig staat Mike vooral bekend om het creëren van het YouTube-kanaal BroScienceLife.

Niets te zien hier behalve een gepubliceerde verdomde auteur die vanaf vandaag nog steeds analfabeet is en telt (niet voorbij 10 ...

Gepost door Dom Mazetti Aan woensdag 20 juli 2016

Betekenis van Broscience

Velen vragen zich misschien af ​​wat het woord Broscience eigenlijk betekent. Degenen die regelmatig naar de sportschool gaan, weten het antwoord misschien al - het is wanneer je bodybuilding-buddy je advies en informatie geeft over sporten, wat volgens de wetenschap eigenlijk geen zin heeft.

Dom is een schrijver

Mike is een zeer veelzijdig persoon - hij is een personal trainer, YouTuber, influencer en sinds 1 november 2016 ook een schrijver. Zijn boek The Swoly Bible: The Broscience Way of Life leert mensen alles wat ze moeten weten over hoe ze op een heel grappige manier kunnen worden gezwollen.

Dom Mazetti

Persoonlijk leven en likes

Er zijn geen enkele controverse over Mike - hij heeft een lange relatie met zijn vriendin Lee Marie Deming, die werkt als grafisch ontwerper en ook een digitale marketingmanager is voor Trainor Associates. Je kunt foto's van hen samen vinden op sociale media-accounts van hen beiden - ze houden ervan om samen te reizen, en Mike beweert hoe ze hem steunt bij alles wat hij doet. Het gerucht gaat dat de twee binnenkort hun geloften gaan uitwisselen.

Zoals de meeste studenten hield Mike van feesten terwijl hij op de universiteit zat, en hij vindt het ook leuk om het vandaag te doen, maar niet zo veel als voorheen. Hij en zijn vrienden dronken bijna elke dag en speelden Halo en soortgelijke games op Xbox, en toen kreeg hij de meeste ideeën voor zijn schetsen.

Vreemd ding over het zijn van een YouTuber

Zoals Mike beweerde tijdens een interview , het is heel raar hoe je iemand anders kunt zijn op internet en waarom mensen van je houden. Je begint een soort alternatieve persoonlijkheid te ontwikkelen die heel anders is dan de echte jij. ‘Ik ben altijd Mike. maar soms heb ik gewoon het gevoel dat ik Dom ga snappen', zei Mike tijdens zijn interview.

Uiterlijk en vermogen

Mike is momenteel 30 jaar oud, heeft kort bruin haar, bruine ogen, is 1,85 m lang en weegt ongeveer 84 kg. Hij heeft een zeer gespierd lichaam sinds hij een bodybuilder is - hij begon te trainen toen hij 14 was en begon zijn eigen technieken en ideeën te gebruiken om zijn lichaam vorm te geven. Tegenwoordig oefent hij bijna elke dag en is hij te zien bij andere populaire bodybuilders zoals Bradley Martyn .

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Mike geschat op meer dan $ 1 miljoen, terwijl meer dan $ 400.000 daarvan wordt verdiend dankzij zijn BroScienceLife YouTube-kanaal - bijna $ 100.000 per jaar.

Instagram en Twitter

Mike heeft verschillende YouTube-kanalen, maar dat weerhoudt hem er niet van actief te zijn op Instagram en Twitter - hij lanceerde zijn Twitter account in oktober 2011 en heeft meer dan 10.000 volgers verzameld, maar slechts bijna 150 keer getweet. Zijn Instagram-account wordt gevolgd door meer dan 135.000, terwijl hij ongeveer 450 foto's heeft gepost, maar dat is Mike - Dom Mazzetti heeft zijn eigen Instagram-account dat wordt gevolgd door bijna 700.000 fans en heeft meer dan 1.000 berichten.

Mike en Gian hebben samen een Facebook-account genaamd Mike N'Gian , gevolgd door bijna 6.000 mensen.

kombucha voor ontbijt, lunch en diner. #girlsonadiet http://t.co/Imwb4mbtWR

- Dom Mazzetti / M&G (@DomMazzetti) 19 september 2014

YouTube-kanalen

Er zijn vier YouTube-kanalen waar Mike momenteel aan werkt - de meest populaire is BroScienceLeven die hij op 10 december 2012 lanceerde, heeft meer dan 2,2 miljoen abonnees verzameld en meer dan 350 miljoen views van al zijn video's samen. Zijn persoonlijke DomMazzetti-kanaal werd gelanceerd op 10 januari 2011, een jaar voor BroScience, en heeft bijna 380.000 abonnees en meer dan 60 miljoen views op alle video's.

Het eerste kanaal dat Dom en Gian maakten, was MikeandGian, gelanceerd op 13 oktober 2009, maar het is het minst bekende van al hun kanalen - het heeft ongeveer 11.000 abonnees en een miljoen views. Er is nog maar één account dat wordt beheerd door Mike, dat op 1 december 2009 werd gelanceerd - het heet GNARPM en daarop kun je video's zien uit autoseries over niet-professionals die hun grenzen zo ver testen dat ze botten en andere lichaamsdelen breken, terwijl ze proberen niet dood te gaan!

Aanbevolen