Ankers

Domenica Davis (Weerkanaal) Wiki Bio, leeftijd, echtgenoot

Wie is Domenica Davis?

Domenica Davis werd geboren in de Verenigde Staten van Amerika en is een meteoroloog, vooral bekend van haar werk voor het televisienetwerk Weather Channel. Voorafgaand aan haar huidige functie werkte ze voor andere spraakmakende stations zoals NBC en Fox News, als meteoroloog voor beide.

Morgen Ya'll! Geweldig uitziende voorspelling voor de komende dagen...zeer mild!

Gepost door Zondag Davis Aan woensdag 22 februari 2012

Het vermogen van Domenica Davis

Hoe rijk is Domenica Davis? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 500.000, verdiend door een succesvolle carrière in weerrapportage. Ze heeft door het hele land gereisd en heeft verslag gedaan van verschillende spraakmakende weergerelateerde evenementen. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Domenica komt uit een Italiaans-Amerikaanse familie, hoewel er weinig bekend is over hen of haar jeugd. Ze groeide op met een grote interesse in het weer en ontdekte later dat ze deze passie in de journalistieke sector kon nastreven door meteorologie te studeren. Nadat ze was afgestudeerd aan de middelbare school, schreef ze zich in bij de Universiteit van Boston (BU) om een ​​graad in Broadcast Journalism af te ronden.

Zondag Davis

De universiteit heeft meer dan 33.000 studenten en is ook een van de grootste werkgevers van Boston, die verschillende niet-gegradueerde graden en postdoctorale studies aanbiedt. Ze hebben 18 scholen en universiteiten in twee stedelijke campussen. De school staat op 42ndonder niet-gegradueerde programma's aan nationale universiteiten en 46eals het gaat om wereldwijde universiteiten volgens het US News & World Report. Ze hebben verschillende vooraanstaande alumni, waaronder 23 Pulitzer Prize-winnaars, 48 ​​Sloan Fellows, verschillende Academy Award-, Tony Award- en Emmy Award-winnaars. Alexander Graham Bell was ook een BU-professor die de telefoon uitvond terwijl hij in het schoollab zat.

Meteorologie carrière

Na het voltooien van haar bachelorstudie vervolgde Davis haar opleiding door een cursus Broadcast Meteorology te volgen aan de University of Mississippi (Ole Miss). Het is de grootste universiteit in de staat, met meer dan 23.000 studenten, waaronder internationale studenten uit 90 landen. De school zelf staat bekend als een centrum van activiteit tijdens de Amerikaanse burgerrechtenbeweging. Na het behalen van haar meteorologiediploma begon ze haar carrière als verslaggever en anker voor verschillende lokale stations in Boston. Ze kreeg uiteindelijk een baan bij het station WHDH-TV als nieuwsschrijver; het is een onafhankelijk station in handen van Sunbeam Television, en deelt studio's naast CW-filiaal WLVI.

Daarna verhuisde ze naar Louisville, Kentucky om te gaan werken voor WAVE-TV, een NBC-filiaal. begon haar run als weersvoorspeller, terwijl ze ook algemene opdrachtrapporten maakte. Ze bleef daar tot 2004 en begon toen te werken voor een ander NBC-filiaal in WBAL-TV, gevestigd in Baltimore, en bekend als het vlaggenschipstation van Hearst Television. Ze bleef daar de komende drie jaar en rapporteerde over verschillende spraakmakende nieuwsevenementen, en het ontwikkelen van haar vaardigheden op het gebied van weerrapportage, wat leidde tot de volgende grote stap in haar carrière.

Later werk en The Weather Channel

In 2007 trad Domenica toe tot Fox News-kanaal (FNC) als meteoroloog. Het station is eigendom van Fox Corporation en is het dominante nieuwsnetwerk voor abonnementen in de VS, vooral bekend om zijn vooringenomen berichtgeving ten gunste van de Republikeinse Partij, wat heeft geleid tot kritiek die de integriteit van hun nieuwsberichten in twijfel trekt. Terwijl ze bij Fox werkte, werkte ze ook als freelancer voor Bader TV en het ION Channel. Na nog eens drie jaar te hebben gewerkt, verhuisde ze naar New York om zich bij NBC 4 aan te sluiten als weerverslaggever en rapporten op te stellen voor de weekendeditie van News 4 New York.

https://t.co/fPyP94lryg ploeg staat klaar. Onze eclipsverslaggeving begint om 12.00 uur live op Twitter! # eclipse2017 pic.twitter.com/b8xBKirb8Z

- Domenica Davis (@DomenicaDavis) 21 augustus 2017

Uiteindelijk verliet ze NBC en begon ze te werken met The Weather Channel (TWC), dat bekend staat om het uitzenden van voorspellingen, nieuws en analyses gericht op het weer. Ze tonen ook documentaires en amusementsprogramma's met betrekking tot het weer. Ze is actief met de online aanwezigheid van het bedrijf op weather.com, dat wordt beheerd door The Weather Company onder het moederbedrijf IBM. De naam veranderde van kanaal naar bedrijf om de groeiende lijn van digitale producten van het bedrijf te weerspiegelen. Voordat het eigendom werd van IBM, was het eigendom van een consortium bestaande uit NBCUniversal, The Blackstone Group en Bain Capital.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Davis getrouwd is met een politieagent en tweelingkinderen heeft uit dat huwelijk, maar het is misschien niet verwonderlijk dat ze niet veel informatie over haar partner heeft onthuld, vaak alleen naar hem verwijzend in posts op sociale media. Ze vindt het ook leuk om haar kinderen in haar online posts te laten zien en brengt in haar vrije tijd veel tijd door met het gezin.

Bekijk dit bericht op Instagram

Met mijn man (ik draag kleren)#CrowleyAgenda #wedding

Een bericht gedeeld door Zondag Davis (@domenicadavis) op 8 juni 2019 om 17:45 PDT

Net als tal van meteorologen is ze zeer actief online via accounts op sociale media. Ze heeft een Instagram-account met meer dan 1600 volgers en laat haar leven vaak buiten haar werk zien. Ze plaatst veel foto's met haar familie en sommige evenementen gaat ze naar met vrienden of collega's. Ze heeft ook een Twitter-account met een paar promoties van haar werk, hoewel ze vooral vermakelijke tweets, verhalen en enkele van de pleitbezorgers deelt waarin ze geïnteresseerd is. Ze heeft ook een Facebook-pagina, maar deze is de minst actieve van de drie als het heeft sinds 2013 niets nieuws meer gepost.

Aanbevolen