Beroemdheden

Dopeisland Wiki Biografie, echte naam, leeftijd, lengte, vriendin, vermogen

Wie is Dope-eiland?

Angelo Zeigler was geboren op 20 mei 1998, in Michigan, VS, en is een persoonlijkheid op de sociale media, vooral bekend van het verkrijgen van bekendheid op Vine onder het pseudoniem Dopeisland, waarop hij meer dan 2,3 miljoen volgers vergaarde voordat de app stopte. Sindsdien is hij meer gefocust op andere sociale media-accounts, zoals Instagram.

Bekijk dit bericht op Instagram

@isaacpoole betrapte de overrompeling bij meech pop-up

Een bericht gedeeld door (engel) of (@dopeisland) op 21 februari 2019 om 15:25 uur PST

De rijkdom van Dopeisland

Hoe rijk is Dopeisland? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 100.000, verdiend door een succesvolle carrière op sociale media. Zijn online bekendheid heeft hem talloze kansen opgeleverd, waaronder samenwerkingen met andere populaire namen. Naarmate hij zijn inspanningen voortzet, wordt verwacht dat zijn rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en online begin

Er is heel weinig bekend over het leven van Dopeisland vóór zijn online roem, zonder details over zijn familie, jeugd en opleiding. Het is bekend dat hij op jonge leeftijd erg geïnteresseerd was in sociale media, hoewel hij zichzelf nooit echt zag als iemand die een ster zou worden. Hij maakte zijn Vine-account aan met de gedachte dat hij alleen video's op het platform zou bekijken.

Dope-eiland

Het komt eraan is een korte video-hostingservice waarin gebruikers looping-clips kunnen delen die zes seconden duren. Het was eigendom van Twitter en had een eigen sociaal netwerk waarin video's werden gepubliceerd. Deze video's kunnen ook worden gedeeld op andere platforms zoals Twitter op Facebook. Tijdens het hoogtepunt van zijn populariteit was het een sterke concurrent van Instagram en had het ongeveer 200 miljoen actieve gebruikers. Gebruikers kunnen gemakkelijk door inhoud bladeren via thema- of trending video's.

Nadat hij slechts een kijker was, besloot Dopeisland dat hij zijn eigen Vine-video's zou maken, die aanvankelijk zijn persoonlijke opvattingen over verschillende onderwerpen bevatten, zoals actuele gebeurtenissen, muziek, mode en sport, wat vaak leidde tot een komisch resultaat. Hij werkte ook veel samen met zijn vrienden. Binnenkort zou zijn populariteit aanzienlijk toenemen, dankzij de app voor sociale media.

Overgang naar andere platforms

Tijdens het hoogtepunt van Dopeisland's roem op Vine had hij meer dan twee miljoen volgers verzameld, maar in 2016 werd aangekondigd dat alle uploads naar het platform zouden worden uitgeschakeld - het bekijken en gebruiken van de app was nog steeds toegestaan, maar na een jaar was het afgesloten, met video's die vervolgens worden geüpload naar een online archief.

Gepost door Dope eiland Aan vrijdag 10 november 2017

Zoals veel Viners stapte hij vervolgens over naar een ander online platform en besloot hij een account aan te maken op Instagram, een service van Facebook, waarmee gebruikers hun eigen foto- of video-inhoud kunnen uploaden. Een van de belangrijkste verkoopargumenten is de integratie met andere sociale-mediaplatforms en het gebruiksgemak, waardoor uploaders hun inhoud gemakkelijk kunnen bewerken of organiseren. Het werd opgericht in 2010 en is sindsdien een van de meest populaire services ter wereld geworden met meer dan een miljard geregistreerde gebruikers. Er zijn dagelijks 500 miljoen actieve gebruikers en zijn bekendheid heeft geleid tot de opkomst van talloze Instagram-beroemde online persoonlijkheden.

Andere inspanningen

Terwijl hij zijn Instagram-account beheerde, had hij ook een YouTube-account, een andere weg waar veel Vine-sterren voor kozen nadat de laatste was gesloten, en het is een website voor het delen van video's en een van de meest populaire ter wereld. Hij heeft voornamelijk compilatievideo's geüpload en een aantal van zijn populairste Vines opnieuw op zijn kanaal geplaatst, maar verloor later zijn interesse omdat het kanaal slechts een middel was om zijn oude Vine-video's te uploaden, en hij heeft al meer dan twee jaar.

Hij begon ook andere acteerprojecten te krijgen, zoals Camp Unplug, wat Vine's poging was tot een originele serie waarin verschillende Vine-persoonlijkheden een digitaal detox-kamp bijwoonden. In de afgelopen maanden heeft hij segmenten gedaan voor het bedrijf Foot Locker, een sportkleding- en schoenenwinkel, die specifiek werkt voor hun outlet genaamd House of Hoops in de promotie van nieuwe kleding die verband houdt met basketballer LeBron James, en die vaak komediegerelateerd is. Hij heeft ook gewerkt voor de fastfoodfranchise Wendy's , dat bekend staat als een van de grootste hamburger-fastfoodketens ter wereld, concurreren met McDonald's en Burger King.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven is er niet veel bekend over de romantische relaties van Dopeisland. Veel bronnen stellen dat hij een relatie heeft, maar hebben geen details gespecificeerd. Hij postte over het hebben van een vriendin in 2019, wat aangeeft dat de relatie nog steeds sterk is. Het is bekend dat hij heel dicht bij zijn vrienden staat, omdat ze een zeer hechte sociale kring hebben. Een van zijn meest voorkomende medewerkers is MeechOnMars, die ook een YouTube-persoonlijkheid is. Dopeisland is ook een zeer grote fan van zowel de muziekindustrie als de mode-industrie en houdt beide nauwlettend in de gaten.

vader zoon binding pic.twitter.com/kr1Z5St6Qv

— dopeeiland (@dopeisland) 14 mei 2019

Net als veel Vine-persoonlijkheden, is hij zeer actief online via sociale media, met een van zijn sterkste aanwezigheid op de website Instagram met meer dan 1,5 miljoen volgers, en een van de redenen waarom tal van bedrijven contact met hem opnemen om reclamewerk te doen, wat tot veel van het inkomen. Hij heeft ook een Twitter-account met meer dan 470.000 volgers, waarop hij voornamelijk enkele van zijn dagelijkse inspanningen plaatst, inclusief gedachten, activiteiten en meningen. Hij post vaak minstens één keer per dag, soms meerdere keren binnen een dag.

Aanbevolen