Beroemdheden

Drew Grant Wiki Biografie. Ari Melber's ex-vrouw leeftijd, lengte, huwelijk

Wie is Drew Grant?

Drew werd geboren in Park Slope, New York City, VS, op 24 mei 1984. Ze heeft de Amerikaanse nationaliteit en staat bekend als redacteur bij RealCearLife en als ex-vrouw van de succesvolle advocaat en tv-presentator Ari Melber.

Bekijk dit bericht op Instagram

Shirt blijft glitchen.

Een bericht gedeeld door Drew Grant (@videodrew) op 26 april 2019 om 14:29 PDT

Het vroege leven en onderwijs

Drew's ouders verhuisden kort na haar geboorte naar Delaware, en ze bracht haar hele jeugd daar door - ze praat zelden over haar vader en moeder, en daarom is er niet veel over hen bekend. Nadat ze was afgestudeerd, schreef Drew zich in aan het Oberlin College en studeerde in 2006 af met een Bachelor of Arts-graad in Engelse taal- en letterkunde.

Drew's carrière

Een jaar na het behalen van haar diploma begon Drew te werken als redactieassistent popcultuur bij 236.com De zusterwebsite van HuffPost – ‘236.com lijkt meer op de grappige zus die naar haar kamer wordt gestuurd voor het vertellen van vuile moppen aan de eettafel. En wordt dan de volgende dag wakker en vertelt er tijdens het ontbijt nog vier’. Ze bleef meer dan een jaar bij hen voordat ze voor Jossip Initiatives begon te werken als hun redacteur, waar ze 10 maanden doorbracht en tal van belangrijke nationale en internationale verhalen behandelde.

Drew werd een blogger in 2009 toen ze begon te werken voor de Nerve-website, maar stopte in hetzelfde jaar en begon bij Crushable.com te werken als een van hun schrijvers, waardoor ze de kans kreeg om opnieuw belangrijke nationale evenementen te verslaan. Ze werd in februari 2011 onderdeel van de Media Group en werkte als hun popcultuurschrijver - ze bleef meer dan een half jaar bij hen totdat ze een baan kreeg voor The New York Observer, en werkte als hun kunst- en entertainmentredacteur tot ze onlangs kreeg een baan voor de Collider High Impact Entertainment News. Ze werkt momenteel gelijktijdig voor RealClearLife als hun hoofdredacteur en voor Collider als hun hoofdredacteur.

Naast journalistiek is Drew ook een ondernemer, aangezien ze een succesvolle TV verticale TV Download oprichtte - ze is geen actrice, maar verscheen in een enkele aflevering van Law & Order: Special Victims Unit.

Drew Grant

Persoonlijk leven en huwelijk

Drew trouwde in 2013 met de beroemde journalist en advocaat Ali Melber; ze ontmoetten elkaar voor het eerst op een sociaal evenement in 2010 en vielen vrijwel meteen voor elkaar. Ze dateerden van dezelfde dag tot 2013, toen ze hun huwelijksgeloften in een besloten ceremonie uitwisselden waarvoor ze alleen hun familie en beste vrienden uitnodigden. Het lijkt erop dat het niet goed met ze is gegaan, aangezien ze in 2017 om onbekende reden zijn gescheiden - ze hadden geen kinderen samen, wat de hele procedure wat gemakkelijker maakte.

Drew vond een nieuwe liefde kort nadat ze gescheiden was - ze ontmoette Richard Alexander in de zomer van 2017 en de twee zijn nog steeds aan het daten.

Wie is Ari Melber?

Ari werd geboren in Seattle, Washington State, VS op 31 maart 1980, dus onder het sterrenbeeld Ram, en met de Amerikaanse nationaliteit – hij is een populaire advocaat en een journalist die momenteel werkt voor NBC News, waar hij de MSNBC’s host. The Beat met Ari Melber laten zien.

Ari bracht zijn jeugd door in Seattle en studeerde vervolgens af aan de Universiteit van Michigan met een Bachelor of Arts-graad in politieke wetenschappen - waarna hij naar Washington D.C. verhuisde en begon te werken voor senator Maria Cantwell. Na Maria werkte hij met senator John Kerry en leidde hij zijn Joodse outreach - nadat John de verkiezingen had verloren, ging Ari weer studeren en behaalde zijn doctoraat in de rechten aan de Cornell Law School. Er wordt gezegd dat hij de beste van zijn klas was en stage liep bij de County Defender Services in New York en vervolgens begon te werken voor het Center for Constitutional Rights. Van 2009 tot 2013 werkte Ari voor de advocaat van Floyd Abrams en stapte toen over op het schrijven van politieke columns voor tal van nieuwsprogramma's en kranten, voordat hij werd opgemerkt door de mensen van MSNBC die hem vroegen hun gastgastheer te zijn en in 2015 hun belangrijkste juridische correspondent werd .

Ari won een Emmy Award voor de berichtgeving van het Hooggerechtshof voor MSNBC - hij was ook degene die rapporteerde over het ontslag van James Comey, die als FBI-directeur diende. Ari was de eerste die rapporteerde over de Democraten in de Ways and Means Committee die de belastingaangiften van president Trump wilden opvragen, en hij was degene die het verhaal vertelde van een man die door de politie werd vermoord nadat ze hem te veel hadden getaserd.

Het huidige vermogen van Ari wordt geschat op meer dan $ 12 miljoen en er wordt gezegd dat hij met niemand uitging nadat hij van Drew Grant was gescheiden. Ari is een vrij populaire man op internet, aangezien zijn Instagram-account wordt gevolgd door bijna 140.000 mensen terwijl hij meer dan 850 foto's uploadde. Twitter account in juli 2008 en heeft meer dan een half miljoen volgers verzameld en meer dan 50.000 keer getweet.

Geruchten over de drugsverslaving van Drew

Wat eerst begon als geruchten, werd later bevestigd door Drew toen ze werd getroffen door de dood van Philip Seymour Hoffman – ze was inderdaad ooit verslaafd aan fentanyl, een synthetisch medicijn dat wordt gebruikt voor pijnverlichting en anesthesie in combinatie met andere medicijnen.

Drew begon het te gebruiken direct nadat ze klaar was met studeren, omdat ze het voor een zeer goedkope prijs op Craigslist vond - de meeste mensen van haar universiteit gebruikten een soort drug, en omdat ze geen marihuana of heroïne wilde gebruiken omdat deze waren en nog steeds illegaal zijn, koos ze in plaats daarvan voor pijnstillers. In het begin voelde het heel goed, maar naarmate de tijd verstreek begon ze aan te komen en niemand wilde haar in dienst nemen – ze begon te schrijven en realiseerde zich dat ze er heel goed in was, besloot van de drugs af te stappen en is al een tijdje clean. al een tijdje.

Uiterlijk en vermogen

Drew is bijna 35, heeft halflang bruin haar en bruine ogen, maar haar lengte en gewicht zijn niet bekend.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Drew geschat op meer dan $ 500.000 en stijgt langzaam omdat ze erg actief is op het werk.

Ik ben een schattige kleine boon! pic.twitter.com/xeo9cXykL3

— LANG LEVE HET DREW VLEES (@videodrew) 23 april 2019

Aanwezigheid op sociale media

Drew is actief op verschillende sociale-mediaplatforms - ze lanceerde haar Twitter account in december 2008 en heeft meer dan 8.500 volgers verzameld en bijna 32.000 keer getweet. Haar Instagram-account wordt gevolgd door meer dan 1.600 mensen, terwijl ze ongeveer 2.400 foto's heeft geüpload - ze heeft ook een Facebook-account dat ze lijkt te gebruiken om in contact te blijven met haar vrienden en familie.

U kunt ook vinden Drew's portfolio op internet waar je de verhalen die ze heeft geschreven en over haar kunt lezen, en haar een bericht kunt sturen als je vragen of suggesties hebt.

Aanbevolen