Atleten

Eddie Cummings Wiki Bio, leeftijd, lengte, echtgenoot, vermogen

Wie is Eddie Cummings?

Edward Cummings werd geboren op 3 oktober 1984 in New York City, VS, en is een professionele jiu-jitsu-concurrent en een instructeur, vooral bekend als een van de huidige revolutionaire figuren in jiu jitsu, dankzij zijn specialisatie in lagere ledematen inzendingen. Hij heeft tijdens zijn carrière talloze wedstrijden gewonnen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik ben blij om aan te kondigen dat ik zal strijden tegen Travis Magalit voor de 155 lb Master's Title op @f2wbjj 94 in Richmond, CA. Ik kan niet wachten om weer op dat podium te staan. @musclepharm @mpcombat

Een bericht gedeeld door Eddie Cummings (@eddie_wolverine) op 28 oktober 2018 om 11:58 uur PDT

Het vermogen van Eddie Cummings

Hoe rijk is Eddie Cummings? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 500.000, verdiend door een succesvolle carrière in professionele jiu-jitsu. Afgezien van het inkomen dat hij verdient in professionele wedstrijden, verdient hij ook veel met het onderwijzen van de krijgskunst. Naarmate hij zijn carrière voortzet, wordt verwacht dat zijn vermogen ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Er is heel weinig bekend over Eddie's, jeugd en familie. Een van de dingen die hij noemde, is dat hij tijdens het opgroeien geen erg sportief kind was, maar interesse ontwikkelde in Braziliaans jiu jitsu tijdens het studeren op de universiteit. De krijgskunst richt zich op worstelen en grondgevechten en is ontstaan ​​in Japan voordat de Braziliaanse vorm zijn eigen gedefinieerde vechtsport werd. Het idee is dat een kleinere of zwakkere tegenstander zichzelf kan verdedigen met behulp van techniek, hefboomwerking en het gevecht naar de grond voeren.

Eddie Cummings

Eddie begon lessen te volgen terwijl hij studeerde voor een graad in natuurkunde aan Stony Brook University tijdens de late jaren 2000. De universiteit is een van de vier universitaire centra van het State University of New York System, waarvan de oorsprong teruggaat tot 1957. Het staat bekend om zijn medische programma's die een groot aantal specialisaties omvatten. Ze hebben ook een grote focus op onderzoek en hebben een impact op de Long Island-gemeenschap in termen van input. De school heeft meer dan 26.000 studenten per jaar ingeschreven.

Ontwikkeling van vaardigheden

De eerste coach van Cummings bij de sport was Krishna Mirjah, een instructeur die zich voornamelijk concentreerde op het no-gi-facet van de sport, wat betekent dat deze wedstrijden niet de traditionele jiu-jitsu gi bevatten, wat leidde tot zijn eigen reeks complexiteiten. Zijn coach was verantwoordelijk voor het motiveren van hem om zijn hand op competitie te proberen, hoewel hij er nooit echt aan had gedacht om een ​​professional te worden. Hij volhardde nog steeds dankzij zijn passie in de kunst en kreeg later een blauwe band samen met de bijnaam Wolverine, zowel dankzij zijn uiterlijk als zijn wreedheid.

Vereerd om officieel uitgenodigd te zijn voor @adccsubmission 2017, mijn tweede reis naar de grote show. De sleur en focus is niet…

Gepost door Eddie 'Wolverine' Cummings Aan woensdag 8 maart 2017

Daarna verhuisde hij naar New York om zijn opleiding voort te zetten, en terwijl hij daar was, trad hij ook toe tot Renzo Gracie's Academy (RGA). Renzo staat bekend als een wereldberoemde bank en heeft een aantal spraakmakende professionele vechters getraind, waaronder Georges St-Pierre en Frankie Edgar. Na verschillende verliezen in wedstrijden, besloot Eddie zich meer op de kunst te concentreren, met name om goed te worden tot op het professionele niveau. Met een overwinning op een andere veteraan Mark Ramos tijdens de Grappler's Quest World Series 2013, besloot hij zich te specialiseren in inzendingen van benen en onderste ledematen.

Professionele gevechten en lesgeven

Eddie concentreerde zijn inspanningen met de hulp van RGA-assistent-instructeur John Danaher en ontwikkelde zijn beengerichte inzendingen. Hij begon meer te winnen en ontwikkelde een reputatie als een van de meest gevreesde grapplers in het competitieve circuit. Zijn professionele record staat op 24-3 met 21 van zijn overwinningen via inzending en 17 daarvan via inzendingen van de onderste ledematen. Slechts één van zijn verliezen was door een onderwerping, de andere twee door penalty's en diskwalificatie. In 2015 behaalde hij zijn zwarte band na slechts vijf jaar training.

Volgens een interview is een van de redenen waarom hij zeer succesvol is in gevechten, omdat hij niet verslapt als het gaat om het leren over zijn tegenstanders. Hij bekijkt veel eerdere gevechten van zijn tegenstanders om hun sterke en zwakke punten en neigingen te analyseren. Hij geeft van tijd tot tijd ook veel les, voornamelijk gericht op zijn expertise op het gebied van beeninzendingen. Hij bracht een videocursus uit getiteld Leglock Instructional from Digitsu; het product is gericht op het aanleren van de Ashi Grami of het beenverstrengelingssysteem om meer te leren over onderwerping met behulp van de onderste ledematen en hoe te ontsnappen uit dit soort situaties.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven is er niet veel bekend over de relaties van Cummings. Hij houdt dat aspect van zijn leven liever weg van het publiek, omdat hij veel van zijn tijd en focus heeft gestoken in het ontwikkelen van zijn professionele carrière terwijl hij ook anderen lesgeeft. Hij heeft consequent zijn liefde voor jiu-jitsu genoemd als een van de redenen waarom hij echt tijd en moeite heeft gestoken in zijn competitieve carrière. Het is ook vermengd met een van zijn andere passies in het lesgeven.

Bedankt @eddiebravo @ mastervic10 voor de geweldige kans. ? @jeffreyschu pic.twitter.com/vBW7WY2aje

— Eddie Cummings (@eddie_wolverine) 16 augustus 2015

Net als andere Braziliaanse jiu-jitsu-jagers, is hij online actief geweest via accounts op sociale media. Hij was erg actief op Facebook, waar hij meer dan 19.000 volgers heeft, seminars, evenementen en cursussen promootte, terwijl hij ook zijn vaardigheden demonstreerde door middel van video's die sommige toeschouwers tijdens zijn gevechten maakten. Hij heeft echter sinds eind 2018 niets nieuws meer gepost, wat betekent dat hij misschien geen tijd heeft om zijn account bij te houden, omdat hij bezig is met andere projecten. De inactiviteit komt overeen met het feit dat rond eind 2018 werd gemeld dat hij Renzo Gracie Academy zou verlaten om zich aan te sluiten bij de Unity Jiu Jitsu Academy, ook gevestigd in New York, en bekend om het trainen van atleten van verschillende teams, waaronder wereldkampioenen.

Aanbevolen