Modellen

Ela Kawalec Wiki Biografie, leeftijd, afmetingen. Gaat ze uit met Dicaprio?

Wie is Ela Kawalec?

Elizabeth Kawalec Witek werd geboren in Polen, maar haar exacte geboortedatum is niet bekend bij het publiek, hoewel ze op een van haar foto's op Instagram vermeldde dat ze werd geboren onder het sterrenbeeld Waterman - ze heeft de Poolse nationaliteit, maar woont momenteel in Miami , Florida VS. Ze is populair als model en als ex-vriendin van Leonardo DiCaprio.

Bekijk dit bericht op Instagram

#leonardodicaprio heeft een nieuwe liefde en is het supermodel #elakawalec

Een bericht gedeeld door FUSION MAGAZINE (@revistafusion) op 15 mei 2016 om 19:35 PDT

Het vroege leven en onderwijs

Ela bracht haar hele jeugd door in dezelfde stad waar ze werd geboren en groeide op met de droom om model te worden. Er is niet veel bekend over haar ouders, maar er wordt gezegd dat ze Ela's droom steunden - ze praat niet over hen of haar broers en zussen. Ze studeerde af aan een van de middelbare scholen in haar geboorteplaats en verhuisde vervolgens naar Miami, waar ze studeerde en afstudeerde aan de Universiteit van Miami, met een bachelor in economie en bedrijfsbeheer. Hoewel Ela de droom had om model te worden, was dit niet het enige waar ze in geïnteresseerd was – tijdens haar tijd aan de universiteit werkte ze bij het Ferraro Law Firm als juridisch assistent. Ze is altijd degene die anderen helpt, wat haar uiteindelijk ook vrijwillig heeft gemaakt, en ze werkt momenteel samen met veel liefdadigheidsorganisaties zoals de Roy & Lea Black Consequences Charity, Make-A-Wish Foundation van Zuid-Florida , en Wildlife Friends Foundation Thailand.

Carrière

Nadat ze naar de VS was verhuisd, tekende Ela bij Elite Model Management Miami die haar als Ella op hun website vermeldde - het was een droom die uitkwam voor haar toen ze haar modellencarrière begon en verscheen meestal in badkleding. Sindsdien is ze actief en werkt ze ook samen met Elite Model Management Los Angeles.

Behalve dat ze een model is, maakt Ela ook deel uit van Delos Business Company , en werkt als analist in de sector bedrijfsontwikkeling - het is haar taak om bouwprojecten te ondersteunen door middel van onderzoek en analyses, terwijl ze ook verantwoordelijk is voor nieuwe zakelijke initiatieven. Ze assisteert ook bij de marketingcampagne van het bedrijf die gericht is op het aantrekken van nieuwe klanten en het creëren van nog sterkere relaties met de huidige klanten.

Ela Kawalec

Priveleven

Ook al was Ela al populair toen ze met Leonardo DiCaprio begon te daten, nadat mensen erachter kwamen dat zijn nieuwe vriendin een Pools model is, wilde iedereen haar eens bekijken en zien wie ze is. Geruchten begonnen op 13 mei 2016 toen Leonardo werd gezien fietsen door New York City 's ochtends met zijn nieuwe vriendin, wat hij meestal doet met de meeste van zijn vriendinnen - ze waren de avond ervoor samen aan het feesten in Bodega Negra, waarna ze overstapten naar Marquee. Hoewel geen van beiden openlijk had gezegd dat ze aan het daten waren, beweerden de mensen die hen zagen dat ze er als koppel uitzagen terwijl Leo aan het dansen was, haar in zijn armen hield en haar kuste. Ela is niet het eerste blonde model van Leo, aangezien hij een relatie had met Toni Garn en Erin Heatherton, terwijl zijn laatste relatie was met Kelly Rohrbach, die ook een model is, en ze hadden een relatie van zes maanden. Mensen van het tijdschrift Parade vroegen Leonardo of hij van plan was zich te settelen, waarop hij antwoordde dat 'de waarheid is dat je het huwelijk niet kunt voorspellen. Je kunt het niet plannen. Het gaat gewoon gebeuren als het gebeurt.' Leonardo is zeker niet klaar om zich te settelen, want na slechts een week bij Ela te zijn geweest, werd hij gezien in een nachtclub met Victoria Lee Robinson - een ander meisje dat een populair model is.

Leonardo Dicaprio

Er zijn maar een handvol mensen die niet weten wie Leonardo Wilhelm DiCaprio is - een van de beroemdste acteurs ter wereld op dit moment werd geboren op 11 november 1974 in Los Angeles, Californië, VS. Zijn carrière als acteur en filmproducent creëerde zijn vermogen dat in 2019 wordt geschat op meer dan $ 240 miljoen - Leonardo is genomineerd voor zes Academy Awards, vier British Academy Film Awards, negen Screen Actors Guild Awards en 11 Golden Globe Awards, en heeft er één van elk gewonnen, behalve drie Golden Globe Awards. Hij won zijn enige Oscar tot nu toe in 2016 als Beste Acteur in een Hoofdrol voor zijn rol in de film The Revenant.

Mensen kennen Leonardo vooral vanwege zijn rol in de Titanic-romantiekfilm die in 1997 werd opgenomen en die destijds de meest winstgevende film werd, en hij speelde vervolgens in wereldwijd geprezen films zoals The Man in the Iron Mask in 1998, Catch Me If You Can in 2002, Blood Diamond in 2006, Shutter Island in 2010, Inception in 2010, evenals The Revenant in 2015. Ongetwijfeld zijn er tal van andere films waarvoor Leonardo beroemd is, want dit zijn slechts enkele van de beste die hij verscheen in.

Leonardo staat ook bekend om veel meisjes daten door de jaren heen bijna alle blonde modellen. Leo's eerste model zou Bridget Hall zijn, met wie hij in 1994 uitging en het kort daarna met haar uitmaakte, hoewel Bridget verklaarde dat er nooit iets tussen hen is gebeurd. Leo had een relatie met Brittany Daniel in hetzelfde jaar, daarna in 1995 voor een zeer korte periode met Naomi Campbell - de twee zijn vandaag nog steeds vrienden. Een van zijn langste relaties was met Kristen Zang voor twee jaar, maar ze was ook het eerste model dat het uitmaakte met hem omdat ze zei dat hij onvolwassen was. De volgende was Helena Christensen, een voormalig Victoria's Secret-model, daarna Natasha Henstridge, en Amber Valleta voor een korte periode in 1998. In hetzelfde jaar dateerde hij met Bijou Phillips, Eva Herzigova - een ander Victoria's Secret-model - en in 2000 Gisele Bundchen , bleef bij haar tot 2005 toen ze het uitmaakte met hem - de twee blijven ook vrienden. Het leek alsof Leo de korte relaties beu was toen hij van 2005 tot 2011 met zijn volgende vriendin Bar Refaeli, zijn derde Victoria's Secret-model, uitging met een pauze van een half jaar waarin hij uitging met Anne Vyalitsyna - zijn vierde Victoria's Secret-model. Zodra hij het uitmaakte met Bar Refaeli, begon hij te daten met Blake Lively, vervolgens met Madalina Ghenea en vervolgens met een ander Victoria's Secret-model Erin Heatherton. In 2013 ging Leonardo uit met zijn zesde Victoria's Secret-model Toni Garrn bij wie hij meer dan een jaar verbleef - het was Kelly Rohrbach na haar, toen de populaire zangeres Rihanna, Ela Kawalec, Laura Whitmore en meest recentelijk Victoria Robinson. Dit zijn alleen de ex-vriendinnen van Leonardo waarvan het publiek weet - hoe zit het met de anderen?

Likes en hobby's

Hoewel Ela niet veel met het publiek deelt, te oordelen naar haar Instagram-foto's, houdt ze van reizen en brengt ze graag tijd door op de stranden in Miami. Ze bezocht de piramides van Teotihuacan in Mexico, en bracht wat tijd door vrijwilligerswerk in Thailand waar ze hielp een olifant te trainen en te voeren. Ze houdt van paardrijden en heeft haar eigen paard Falcon Cen, en gaat graag schieten op de schietbaan, maar twee van haar grootste passies voetbal (voetbal) en autoracen - ze kijkt graag naar NASCAR en probeerde zelf te racen in een Porsche 996.

Ela is een taalkundige

Omdat Ela vloeiend Engels, Spaans en Pools spreekt, kan ze dus een taalkundige worden genoemd - ze kan ook een paar andere talen, maar kent alleen de basis.

Ela Kawalec | Prachtige bikini Instagram-foto's: https://t.co/IhIayMuQ3O #ElaKawalec #Bikini #Mode #beroemdheid pic.twitter.com/UNChmnlqOU

— Foto's van beroemdheden (@CelebrityBlog9) 14 mei 2016

Uiterlijk en vermogen

Ela's huidige leeftijd is niet bekend omdat ze haar geboortedatum niet met het publiek heeft gedeeld. Ze heeft lang blond haar, blauwe ogen, is 1,7 m lang, weegt ongeveer 58 kg, haar vitale statistieken zijn 34-23-33, heeft een zandlopervormig lichaam en draagt ​​schoenmaat 7,5.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Ela geschat op bijna $ 1 miljoen, maar het zal zeer waarschijnlijk stijgen omdat ze als model en als analist voor Delos werkt.

Aanwezigheid op sociale media

Het lijkt erop dat Ela niet een van die mensen is die erg actief is op sociale-mediaplatforms - ze vindt het niet leuk dat andere mensen dingen weten over haar persoonlijke leven en dat geeft ze er de voorkeur aan. Ze heeft alleen een Instagram-account die wordt gevolgd door bijna 13.500 mensen (ze werd alleen gevolgd door 1.000 mensen voordat ze met Leonardo DiCaprio begon te daten), terwijl ze tot nu toe slechts 44 foto's heeft gepost.

Aanbevolen