Ankers

Elise Lobb (Fox Sports) Wiki Bio, leeftijd, lengte, echtgenoot, salaris

Wie is Elise Lobb?

Elise Lobb is veel dingen; ze is een YouTuber, Instagram-model, tv-reporter en golfer. Ze heeft vooral bekendheid gekregen door haar officiële Instagram-pagina waarop ze meer dan 230.000 volgers heeft. Sinds 2018 werkt ze voor Fox Sports als co-host van de show Swing Clinic.

Dus, wil je meer te weten komen over Elise Lobb, van haar kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief haar persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan een tijdje bij ons, want we stellen je voor aan deze veelzijdige persoon.

Bekijk dit bericht op Instagram

Zo veel plezier bij Whistling Straits! (Check mijn hoed?) die ook de thuisbasis is van de Ryder Cup 2020! ?? #courtseyofwhistlingstraits #golf @golfkohler

Een bericht gedeeld door Elise Lobb (@eliselobb) op 3 juli 2019 om 15:44 PDT

Elise Lobb Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Elise Lobb werd geboren op 31 december 1994 in La Jolla, Californië, VS, maar ze bracht het grootste deel van haar jeugd door in Jacksonville, Florida. Elise werd geboren in een militaire familie omdat haar vader deel uitmaakte van het leger en ontwikkelde een enorm respect voor veteranen en het leger in het algemeen. Op driejarige leeftijd begon Elise met golfen en naarmate ze ouder werd, werd haar liefde voor dit prachtige spel alleen maar groter. In haar kinderjaren nam ze deel aan een aantal toernooien, maar later ging ze modellenwerk doen en had ze minder tijd om te golfen. Met betrekking tot haar opleiding schreef Elise zich na het afronden van de middelbare school in aan de Universiteit van Noord-Florida en studeerde sportjournalistiek. Tijdens haar studententijd speelde ze nog golf en deed ze mee aan verschillende toernooien, maar dat stopte toen ze het modellenwerk begon.

Carrièrebegin

In 2014 besloot Elise om zichzelf als model uit te proberen en deed ze mee aan de Miss Daytona Beach-verkiezing van 2014. Tot haar verbazing werd ze uitgeroepen tot winnaar, wat alleen maar de vlam aanwakkerde om een ​​professioneel model te worden. Elise voegde toen haar liefde voor golf en modellenwerk samen en begon foto's van zichzelf van golfbanen te uploaden naar haar officiële Instagram-pagina. Korte video's volgden en Elise werd met elke nieuwe upload populairder. Haar foto's begonnen meer mensen aan te trekken en al snel bereikte ze de 100.000 volgers.

Elise Lobb

Stijging naar bekendheid

Elise werd steeds populairder, terwijl ze doorging met het uploaden van nieuwe foto's die de aandacht trokken van verschillende merken, zoals Rukket Sports, Steerage, LuckiInLove en vele anderen, waardoor haar populariteit en rijkdom toenam. Het aantal van haar abonnees bleef toenemen en ze heeft nu meer dan 230.000 volgers.

YouTube-carrière

Naast haar populariteit op Instagram, heeft Elise haar ook gestart Youtube kanaal . Voorlopig heeft ze slechts ongeveer 15.000 abonnees, maar het aantal neemt dagelijks toe, en ze heeft een aantal van haar video's met DIY-ideeën geüpload en ook enkele van haar golfvaardigheden en tips met haar fans gedeeld. Enkele van haar meest populaire video's zijn: Golfen met mij! , die meer dan 780.000 views heeft, en DIY Halloween-traktaties! Quick & Easy!!, dat net iets meer dan 65.000 views heeft, naast tal van andere video's.

Fox Sports en Swing Clinic

Dankzij haar liefde voor golf die ondanks haar modellensucces niet is afgenomen, werd Elise gerekruteerd door Fox Sports. In 2018 werd ze co-host van de show Swing Clinic, naast Jimmy Hanlin. Sinds haar eerste optreden wordt Elise vereerd door haar collega's op het station en leert ze hen ook over golf, naast de kijkers van de populaire show.

Elise Lobb Netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière is Elise behoorlijk populair geworden en haar succes en talrijke prestaties op verschillende gebieden hebben haar rijkdom alleen maar ten goede gekomen. Dus heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Elise Lobb medio 2019 is? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Lobb maar liefst $ 2 miljoen is, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet? Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Elise Lobb Persoonlijk leven, daten, vriendje, verloofd

Wat weet je over het persoonlijke leven van Elise? Nou, deze multi-getalenteerde ster is nogal open geweest als het gaat om het delen van details uit haar persoonlijke leven en we delen ze graag met je. Elise heeft een relatie gehad met ijshockeyspeler Ryan Dzingel, de ster van de National Hockey League (NHL) franchise de Columbus Blue Jackets. Ryan stelde Elise voor op 26 januari 2019 tijdens een van hun romantische weekenden, en hoewel Elise 'ja' zei, heeft het paar voorlopig hun toekomstplannen niet gedeeld.

Elise Lobb Internet Fame

Instagram heeft Elise net geholpen om te worden wat ze nu is, en sindsdien heeft ze haar populariteit uitgebreid naar andere sociale-mediaplatforms, met name Facebook. Op haar Instagram-pagina heeft ze ook enkele gebeurtenissen uit haar persoonlijke leven gedeeld, zoals het voorstel van haar vriend en hoe ze haar vrije tijd doorbrengt, naast andere berichten, die je allemaal op haar officiële pagina kunt zien. Elise is ook behoorlijk populair op Facebook , waarop ze meer dan 25.000 volgers heeft.

Dus, als je nog geen fan bent van dit prominente model, golfer en tv-reporter, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's en kijk wat ze van plan is, zowel persoonlijk als professioneel.

$20 dollar zegt dat ik het over de snelweg kan raken, zijn er kopers? ?⛳️

Gepost door Elise Lobb Aan woensdag 2 mei 2018

Elise Lobb Lengte, gewicht en lichaamsafmetingen

Weet je hoe lang Elise Lobb is en hoeveel ze weegt? Welnu, Elise staat op 5ft 9ins, wat gelijk is aan 1,75m, terwijl ze ongeveer 130lbs of 59kgs weegt, en haar vitale statistieken zijn 34-24-35 inches of 86-61-89cm. Ze heeft blond haar, terwijl haar ogen bruin zijn – ze is best mooi, vind je niet?

Aanbevolen