Journalisten

Eliza Collins (USA Today) Wiki Biografie, leeftijd, afmetingen

Wie is Eliza Collins?

Eliza Collins is een Amerikaanse journaliste en televisiepersoonlijkheid, bekend als politiek verslaggever voor USA Today. Ze wordt ook algemeen erkend voor haar eerdere engagement als schrijver voor het Amerikaanse politieke journalistiekbureau Politico.

Het vroege leven en onderwijs

Eliza werd geboren onder het sterrenbeeld Weegschaal op de 6eOktober 1991, in Arizona, VS, en heeft de Amerikaanse nationaliteit en blanke etniciteit. De details over de achtergrond van haar familie en haar ouders of broers en zussen zijn tot op de dag van vandaag nooit publiekelijk onthuld.

Als het op haar aankomt educatieve achtergrond , na het voltooien van haar middelbare schoolopleiding, schreef Eliza zich in aan de Universiteit van Oregon in Eugene, waar ze in 2014 afstudeerde en haar Bachelor of Arts-graad behaalde, met als hoofdvak elektronische mediajournalistiek met een minor in de Chinese taal. Ze verdiepte de hefboom van haar kennis verder door bijna een heel jaar te studeren in Harbin, China, waar ze het Harbin Institute of Technology bezocht.

Carrière

Eliza's carrière begon toen ze nog een student was, toen ze in 2009 begon te dienen als promotie-assistent voor KTAR Radio station, waar ze bleef tot 2011. Tussen september 2011 en maart 2013 verbeterde ze haar vaardigheden als stagiaire voor USA Today, terwijl hij tegelijkertijd de digitale hoofdredacteur was voor de Emerald Media Group en later ook werd aangesteld als de multimediaproducent. Al deze opdrachten werden gevolgd door een reeks verschillende opdrachten voor USA Today, tussen december 2013 en juni 2014. Tijdens deze periode diende ze niet alleen als bedrijfsreporter, maar ook als collegiale verslaggever. Het is zeker dat al deze bovengenoemde functies een enorme positieve impact hebben gehad op de aanstaande carrière van Eliza Collin.

. @SenSanders houdt nu zijn toespraak over democratisch socialisme in Washington D.C. pic.twitter.com/7Ua2YXz6Ir

- Eliza Collins (@elizacollins1) 12 juni 2019

De volgende stop in haar carrière was de staat Virginia, waar ze zich aansloot bij Politico, een Amerikaans bedrijf voor politieke journalistiek. Daar begon ze haar loopbaan als webproducent in juli 2014, terwijl ze tussen 2015 en 2016 ook als verslaggever diende.

Sinds mei 2016 is Eliza politiek verslaggever voor VS vandaag . Daarnaast verschijnt ze af en toe als politiek correspondent voor FOX News en CBS News, waarin ze verschillende verhalen behandelt die verband houden met congres en politiek.

Priveleven

Benieuwd naar Eliza's privéleven, nietwaar? Ondanks haar groeiende populariteit en haar regelmatige optredens voor de camera, is er vanwege haar geheimzinnige karakter niet veel bekend over het persoonlijke leven van Collins, dus er zijn nog geen relevante details beschikbaar over haar persoonlijke leven, romantische connecties of liefdesaffaires. Eliza is ongehuwd en is zelfs nog nooit in het openbaar gezien met een potentiële ‘lucky guy’, dus het is best aannemelijk dat ze op dit moment single is.

Ze is ook actief op het populaire sociale medianetwerk Twitter, waarop haar officiële profiel @ elizacollins1 heeft tot nu toe meer dan 14.000 fans verzameld. Eliza heeft een gespierd figuur die, naast haar blonde haar en donkerbruine ogen, haar uiterlijk behoorlijk aantrekkelijk en cameravriendelijk maakt. De exacte gegevens over haar lengte, gewicht of haar vitale statistieken zijn tot nu toe echter nooit openlijk bekendgemaakt.

Als ze niet ‘wetgevers achtervolgt door de gangen van het Amerikaanse Capitool’ en ‘de straat op gaat en met kiezers praat’, zoals ze in een van de interviews aanhaalde, brengt Eliza Collins haar vrije tijd graag door met reizen. Ze verblijft momenteel in Washington, D.C.

Netto waarde

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel rijkdom deze 27-jarige Amerikaanse politieke verslaggever tot nu toe heeft vergaard? Hoe rijk Eliza Collins is? Volgens bronnen wordt geschat dat het totaal van haar vermogen, sprekend vanaf medio 2019, ergens rond de som van $ 300.000 draait, die volledig is verworven door haar professionele carrière die momenteel bijna 10 jaar beslaat en actief is sinds 2009 .

Aanbevolen