Ankers

Elizabeth Hashagen (12 Nieuws) Wiki Biografie, leeftijd, echtgenoot

Wie is Elizabeth Hashagen?

Elizabeth Hashagen werd geboren op 10 maart 1976 in Long Island, New York, VS, en is een uitzendingsjournalist, vooral bekend van haar werk voor het televisienetwerk News 12, dat ze voornamelijk dient als co-anker van de ochtendshow van de Nieuws 12 Long Island divisie. Ze is ook vaak te zien tijdens de Daytime Show, die wordt uitgezonden van 08.00 uur tot 11.00 uur.

Bekijk dit bericht op Instagram

Montau!! Ons meest oostelijke dorp, bekend om zijn stranden, restaurants en natuurlijk de vuurtoren, is onze eerste winnaar van de Road Trip. Goede keuze.. waar stuur je ons de volgende keer heen? Er zijn nog 11 locaties te winnen op @news12li

Een bericht gedeeld door Elizabeth Hashagen (@elizabethnews12) op 3 juli 2019 om 2:56 uur PDT

Het vermogen van Elizabeth Hashagen

Hoe rijk is Elizabeth Hashagen? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 1 miljoen, verdiend door een succesvolle carrière in de uitzendjournalistiek. Ze heeft in de loop van haar carrière talloze prijzen gewonnen, omdat ze spraakmakende nieuwsevenementen heeft behandeld, zowel in de studio als live in het veld. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Er is heel weinig bekend over het vroege leven van Elizabeth, omdat er weinig details zijn over haar familie en jeugd. Ze ging naar de Holy Trinity Diocesan High School in Hicksville, New York, een co-educatieve omgeving en de school legt de nadruk op religieuze studies. Het wordt beheerd door het rooms-katholieke bisdom Rockville Centre en staat bekend om zijn theatervoorstellingen geproduceerd door de afdeling Podiumkunsten.

Elizabeth Hashagen

Na haar toelatingsexamen van de middelbare school, schreef ze zich vervolgens in aan de Staatsuniversiteit van New York College (SUNY) om te studeren voor een graad in communicatie, radiojournalistiek en podiumkunsten. De school staat bekend als het grootste uitgebreide systeem van universiteiten in de Verenigde Staten, met meer dan 420.000 studenten. Het omvat veel instellingen verspreid over verschillende locaties in New York. Ze hebben meer dan 91.000 werknemers en meer dan 7.000 diploma- of certificaatprogramma's met een budget van $ 10,7 miljard.

Verdere studies en loopbaanbegin

Terwijl ze bij SUNY was, volgde Hashagen ook lessen aan de Universiteit van Noord-Londen als onderdeel van haar cursusinspanningen. Na haar afstuderen volgde ze verdere lessen aan de New York Institute of Technology (NYIT). De particuliere universiteit heeft campussen in verschillende delen van de wereld en legt de nadruk op zowel technologie als toegepast wetenschappelijk onderzoek. Volgens het US News & World Report staat de school op 32ndin de Best Regional Universities North Rankings. Tijdens haar tijd daar liep ze stage bij News 12 Long Island.

Goedemorgen! En ik meen het als ik zeg 'bedankt dat je bij ons bent gekomen' - ik waardeer het dat je met ons wakker wordt ⠀⠀ Ik hou ervan als je ...

Gepost door Elizabeth Hashagen Aan dinsdag 4 juni 2019

Na haar studie begon ze echter niet meteen met News 12 te werken, maar begon ze haar carrière als verslaggever voor WLNY TV 55, een onafhankelijk televisiestation van CBS Television Stations. Ze richten zich voornamelijk op de regio Long Island, maar bedienen het grootste deel van New York. Ze bleef daar een jaar en ging toen aan de slag als verslaggever voor de Nieuws 12 Netwerken in 2000. News 12 is een groep regionale kabelnieuwstelevisiezenders, allemaal eigendom van Altice USA, die 24 uur per dag nieuws bieden en regio's van het grootstedelijk gebied van New York bestrijken, met uitzondering van Staten Island, Manhattan en Queens.

Nieuws 12 Long Island en prestaties

Na vier jaar als verslaggever voor het netwerk te hebben gediend, werd Elizabeth gepromoveerd tot mede-anker van de ochtendshow van News 12 Long Island, wat betekende dat ze zou werken tijdens de uitzendingen van 05.00 uur tot 08.00 uur op weekdagen. Ze ging ook door met het volgende programma, dat tot 11 uur 's ochtends zou worden uitgezonden, inclusief segmenten met het beste van Long Island en Adventure Week. Als onderdeel van haar werk behandelt ze talloze wekelijkse series, waaronder Go Green en 12 Making a Difference.

In hetzelfde jaar van haar promotie ontving ze haar eerste Emmy Award dankzij haar berichtgeving over een voortdurend nieuwsbericht. Twee jaar later kreeg ze zes Emmy Award-nominaties die geen enkele andere verslaggever in de omgeving van New York heeft behaald. Ze heeft door de jaren heen ook andere prijzen gewonnen, waaronder National Gabriel Awards, twee Headliner Awards en een National Clarion Award. De Newswomens Club of New York kende haar de titel Top Female Journalist toe dankzij haar prestaties. Ze heeft ook andere lokale en regionale prijzen gewonnen, met meerdere overwinningen van de Press Club van Long Island.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Hashagen in 2007 met Randy Flickr trouwde en dat ze samen twee kinderen hebben; de familie woont momenteel in Freeport. Volgens haar brengt ze het grootste deel van haar vrije tijd door met het gezin. Ze doet graag buiten- en watergerelateerde activiteiten, zoals vissen, kajakken en duiken. Haar liefde voor fysieke fitheid heeft ertoe geleid dat ze een gecertificeerde fysieke fitnessinstructeur is geworden. Haar ouders hebben een zomerhuis in Greenport dat de familie bezoekt tijdens langere vakanties. Ze is ook bekend geworden door het verslaan van spraakmakende gebeurtenissen die New York hebben getroffen, waaronder de beruchte terroristische aanslagen van 9/11.

Wat een geweldige avond @1061BLI #SummerJam @ElisaDiStefano pic.twitter.com/cGgaFxMJj5

— Elizabeth Hashagen (@ Elizabethnews12) 16 juni 2018

Net als tal van uitzendjournalisten is ze erg actief online via accounts op verschillende grote sociale-mediawebsites. Ze heeft een Instagram-account met meer dan 12.000 volgers, waarop ze vaak foto's van achter de schermen op het werk plaatst en een voorbeeld van haar leven geeft als ze niet op de camera is. Ze houdt van reizen en brengt vaak tijd door met zowel directe als haar uitgebreide familie. Ze plaatst ook video's van zichzelf terwijl ze naar de sportschool gaat en aan het trainen is. Ze heeft een Twitter-account met meer dan 7.000 volgers, die voornamelijk het laatste nieuws in de omgeving updaten. Ze heeft ook een Facebook-account die vergelijkbare inhoud plaatst als haar andere twee profielen.

Aanbevolen