Beroemdheden

Elizabeth Trump Grau's Wiki Bio. Wie is de zus van Donald Trump?

Elizabeth Trump Grau's Wiki Bio. Wie is de zus van Donald Trump?

Helaas hebben we geen exacte informatie over de verjaardag van Elizabeth Trump Grau, maar we weten wel dat ze in 1942 is geboren, wat betekent dat ze ongeveer 77 jaar oud is. Elizabeth, van Amerikaanse nationaliteit, is vooral bekend als de zus van Donald Trump, de 45ePresident van de VS. Omdat ze verwant is aan een beroemd persoon, staat ze vaak in de schijnwerpers, wat ook enkele vragen oproept over haar familie, relatie en inkomen, omdat mensen geïnteresseerd zijn in haar privéleven.

Elizabeth Trump Grau werkt in de banksector, administratief medewerker voor Chase Manhattan Bank, ze trouwde met James Grau

Gepost door Politieke controle 101 Aan vrijdag 18 november 2016

Netto waarde

Dus hoe rijk is Elizabeth Trump Grau vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze voormalige bankdirecteur bij Chase Manhattan Bank een nettowaarde van meer dan $ 300 miljoen, waarbij haar rijkdom voornamelijk is opgebouwd uit haar carrière op het gebied van bankieren en financiën. Grau heeft niet gesproken over noemenswaardige activa, zoals voertuigen en huizen.

Etniciteit en achtergrond

Trump Grau is blank – ze verft haar haar blond en heeft bruine ogen die bij haar huidskleur passen.

Er zijn talloze foto's van Elizabeth met haar broer Donald, en aan die foto's te zien, ziet ze er goed in elkaar uit op evenementen die ze bijwoont. Wat haar opleiding betreft, ze was een studente van de Kew Forest High School, en nadat ze was afgestudeerd, schreef ze zich in aan de Southern Virginia University. Trump is niet actief op sociale media, waardoor het moeilijk is om haar bij te houden. Vanaf vandaag leidt ze schijnbaar een welvarend leven met haar familie en werkt ze nog steeds als makelaar.

James Grau en Elizabeth Trump Grau

superbutterbuns gezicht

Familie

Er is veel bekend over de familie Trump. Hun grootvader, Friedrich Trump, emigreerde op 16-jarige leeftijd vanuit het Koninkrijk Beieren naar de VS; vervolgens begon hij de verengelste versie van zijn naam te gebruiken. Frederick vergaarde zijn fortuin tijdens de Klondike Gold Rush, toen hij een hotel en restaurant opende in Bennett en Whitehorse. Een biograaf schreef dat Frederick ook een bordeel bezat, wat Donald Trump ontkende en de verklaring volkomen onjuist noemde.

Elizabeth's grootmoeder, Elizabeth Christ, werd geboren in 1880 in het Koninkrijk Beieren en trouwde in 1902 met Frederick Trump - het paar verhuisde samen naar de VS. Na zijn dood werd de rijkdom van Frederick overgedragen aan Grau's grootmoeder. Elizabeth werd geboren uit Fred en Mary Anne MacLeod Trump; haar broers en zussen zijn Donald Trump, Maryanne Trump Barry – een voormalige senior federale rechter bij het Third Circuit Court of Appeals – Fred Trump Jr. en Robert Trump.

Relatie status

Ondanks dat ze een publiek figuur is, geeft Trump Grau er de voorkeur aan om de meeste persoonlijke informatie achter de schermen te houden, maar ze is getrouwd met James Walter Grau sinds 1989 - het paar heeft geen kinderen.

Broeder Donald Trump

Donald John Trump werd geboren op 14 juni 1946, wat betekent dat hij 73 jaar oud is en zijn sterrenbeeld Tweelingen is. Geboren in Queens, New York , Donald is vooral bekend als zakenman en nu de 45epresident van de VS, wiens opvattingen, beleid en politiek een controversieel onderwerp zijn geweest.

Trump is drie keer getrouwd, in 1977 met Ivana Zelníčková, met wie hij drie kinderen kreeg, Donald Trump Jr., Ivanka en Eric, maar hun huwelijk liep op de klippen in 1992. De zakenman trouwde toen met Marla Maples, maar dat was van relatief korte duur. , en ze scheidden in 1999. Trump vond echter opnieuw liefde en trouwde in 2005 met Melania Knauss, een Sloveens-Amerikaans voormalig fotomodel.

President @realDonaldTrump : Er is een 'Positieve Revolutie' gaande in Amerika! pic.twitter.com/rqLyiu6CpW

— Team Trump (Sms TRUMP naar 88022) (@TeamTrump) 2 februari 2020

Ze hebben samen één kind, een zoon genaamd Barron.

Sociale media

Grau's broer is actief op sociale media zoals Twitter en Instagram, waarop hij vaak post over politiek, zijn opvattingen en meningen. Hij wordt gevolgd door 63 miljoen mensen op Twitter.

Instagram

Donald gebruikt zijn Instagram-account om te delen foto's uit zijn privéleven – enkele van zijn meest recente berichten bevatten een foto van zijn schoondochter, Lara, zoon Eric en pasgeboren kleindochter Carolina. Zijn volgelingen leken er dol op te zijn, aan de andere kant waren er veel mensen die tegen Trump waren en zijn politiek bekritiseerde zowel hem als zijn familie.

Aanbevolen