Modellen

Ellana Bryan's biografie, leeftijd, afmetingen, echtgenoot, Wiki

Ellana Bryan Wiki Biografie

Ellana Bryan werd geboren in Cleveland, Ohio, VS, op 22 november 1989, dus onder het sterrenbeeld Boogschutter en met de Amerikaanse nationaliteit - ze is populair omdat ze een plus-size model is dat veel vrouwen heeft geïnspireerd hun lichaam te accepteren zoals het is.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik ben de laatste tijd zo'n huismus[e-mail beveiligd]. . Ga je liever naar buiten of blijf je binnen??

Een bericht gedeeld door Ellana Bryan (@ellanabryan) op 9 juli 2019 om 17:27 PDT

Het vroege leven en onderwijs

Ellana heeft niet veel over haar vroege leven en tienerjaren met het publiek gedeeld, omdat ze deze zaken liever voor zichzelf houdt. Ze verklaarde echter dat de eerste jaren van haar leven haar moeilijkste waren, omdat ze vaak werd gepest door andere meisjes vanwege haar grootte, en zich emotioneel zo klein had gevoeld en heel weinig zelfrespect had.

Ellana praat liever niet over haar ouders, omdat ze blijkbaar veel respect heeft voor hun privacy, en er wordt gezegd dat ze enig kind is, maar alleen omdat ze tot nu toe niet heeft gezegd dat ze broers of zussen heeft.

Nadat ze was afgestudeerd aan de middelbare school, schreef Ellana zich niet in voor de universiteit, maar besloot ze klusjes te doen om zichzelf te kunnen onderhouden - dit was voordat ze een model werd en genoeg geld begon te verdienen om geen banen te hoeven hebben waar ze niet blij mee was .

Carrière van een model

Toen ze klaar was om haar modellencarrière voort te zetten, verhuisde Ellana vanuit Cleveland naar Los Angeles, Californië, waar ze haar hele jeugd doorbracht. Ze besloot uit het niets een model te worden en deed het met als doel alle andere plus-size vrouwen aan te moedigen die niet blij waren met hun lichaam - het duurde even voordat Ellana opgemerkt werd en naam maakte in de industrie maar ze was uiteindelijk in staat om het te maken.

Ellana Bryan

Nadat haar eerste fotoshoots goed waren verlopen, deed ze shoots voor haarshows, modeshows en commercials, terwijl ze ook in verschillende muziekvideo's te zien was. Ze deed ook fotoshoots met zwemkleding - het populairste merk waarvoor ze heeft geposeerd is All Haul - de video van haar fotoshoot is te vinden op het YouTube-kanaal getiteld AllGoodThingsNetwerk .

Ellana lanceerde ook haar eigen online winkel met de titel Royalties Art, maar die werd gesloten omdat het niet zo goed ging met de zaak.

Burger Babes

Ellana heeft verklaard dat zij de oprichter is van het verhuisrestaurant Burger Babes - het idee is oorspronkelijk niet van haar, aangezien het eerder werd gelanceerd door Erica Cohen en Lori Barbera, die allebei gepassioneerd zijn door eten en altijd op zoek zijn naar de 'perfecte, typische cheeseburger'. De twee besloten om hun eigen hamburgers te maken en door het land te rijden om ze te verkopen.

Ellana nam het idee van hen over met kleine aanpassingen om te passen bij het plus-size imago van haar en haar mede-oprichters. De Ellana's Burger Babes rijden momenteel door Los Angeles en verkopen hun heerlijke hamburgers, zoals hun klanten hebben verklaard.

??? All Smiles Fashion Nova

Gepost door Ellana Bryan Aan zondag 26 augustus 2018

Persoonlijk leven en relaties

Ellana is een zeer geheimzinnig persoon omdat ze geen details over haar vroegere en huidige zaken met het publiek heeft gedeeld. Ze lijkt over elk onderwerp te kunnen praten, maar wordt stil als ze naar mannen wordt gevraagd.

Het gerucht gaat dat Ellana een relatie heeft met een man die ze ontmoette tijdens een van haar fotoshoots, omdat hij de moed had om haar tijdens de opnames te benaderen en haar om een ​​date vroeg. De twee zijn naar verluidt verschillende keren samen op straat gezien, en hoewel veel van Ellana's fans hebben verklaard ze samen te hebben gezien terwijl ze elkaars hand vasthielden, doet ze er nog steeds geheimzinnig over en heeft ze de geruchten niet aangepakt - sommige mensen geloven dat dit komt omdat ze bang is dat de relatie problemen kan krijgen als ze openbaar worden.

Omdat ze de geruchten zelf niet heeft bevestigd, is Ella momenteel single, is ze niet getrouwd en heeft ze geen kinderen.

Likes en andere interesses

Ellana is een grote fan van het buitenleven en vindt het helemaal niet leuk om tijd binnenshuis door te brengen. Ze lijkt een grote fan van wijn te zijn, wat te zien is in de achtergrond van veel foto's ze heeft geüpload naar haar Instagram-account. Ze lijkt ook graag naar feestjes te gaan, aangezien ze ook vaak foto's van clubs uploadt. Hoewel ze een model is, lijkt ze niet geïnteresseerd in sporten, maar zou ze liever foto's van zichzelf maken terwijl ze een cheeseburger eet. Ellana is niet zo'n dierenmens en zou bang zijn voor zowel honden als katten.

Ellana's borsten - echt of nep?

Ellana heeft grote borsten die het onderwerp zijn geweest van verschillende debatten op internet. Een deel van haar fans denkt dat haar borsten volledig natuurlijk zijn, terwijl anderen beweren dat om de ronde vorm van borsten te krijgen zoals Ellana heeft, je plastische chirurgie zou moeten ondergaan. Ellana lijkt het leuk te vinden om mensen over haar borsten te laten discussiëren, omdat het bekend is dat ze zich volledig bewust is van de nieuwsgierigheid van mensen, maar geen commentaar heeft gegeven op het onderwerp; het lijkt erop dat ze mensen heeft gelaten om te denken wat ze willen denken.

Uiterlijk en vermogen

Ellana is momenteel 29 jaar oud. Ze heeft lang bruin haar dat ze blond verft, en blauwe ogen, maar haar lengte en gewicht zijn onbekend.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt haar huidige vermogen geschat op meer dan $ 100.000, en stijgt gestaag dankzij haar modellencarrière.

??? pic.twitter.com/5Sm1q6P0wM

— ELLANA BRYAN (@EllanaBryan) 4 juni 2019

Aanwezigheid op sociale media

Ella is erg actief op verschillende populaire sociale-mediaplatforms, omdat dit erg belangrijk is voor haar modellencarrière en voor haar doel om vrouwen met een maatje meer te inspireren, en ze zichzelf en hun lichaam meer te laten waarderen. Ze lanceerde haar Twitter-account in juli 2015 en heeft tot nu toe bijna 13.000 volgers verzameld en meer dan 220 keer getweet. Haar Instagram-account wordt gevolgd door meer dan 500.000 mensen terwijl ze er meer dan 270 foto's op heeft geüpload - een deel van haar beschrijving luidt 'Leef volledig en hou eerst van jezelf'. Ze heeft ook een Facebook-pagina die momenteel wordt gevolgd door meer dan 120.000 mensen.

Aanbevolen