Beroemdheden

Ellen Rose (icklenellierose) Wiki Bio, leeftijd, lengte, man, kinderen

Wie is Ellen Roos?

Ellen Rose is geboren op 29 junieNovember 1988, in Fulham, Londen, VK. Ze is een 30-jarige vlogger en YouTube-ster, die voor het eerst bekendheid verwierf met haar kanaal icklenellierose, dat voornamelijk bestaat uit gamegerelateerde video's, maar ook met vragen en antwoorden, komische tirades, video's van het type uitdaging en een verscheidenheid aan andere onderwerpen. Naast haar hoofdkanaal is Ellen de presentator van Outside Xtra, een begeleidend kanaal voor Outside Xbox!, met video's over een breed scala aan gamecultuuronderwerpen. Haar YouTube-carrière is actief sinds 2010.

Ik doe soms badkamer-selfies, maar vandaag was een CT-scan prep room selfie (slechts een deel van mijn doorlopende niermonitoring?) #probablythefanciestgownilleverweartbh #nhs

Gepost door icklenellierose Aan maandag 24 september 2018

Ellen Rose Wiki Bio: Familie en onderwijs

Ellen groeide op als enig kind in Fulham en werd geïntroduceerd in de wereld van fantasie en gamen door haar vader Andrew, die dezelfde interesses deelde. Toen ze jong was, werd ze verliefd op de Harry Potter-serie, die tot op de dag van vandaag een van haar favoriete franchises is. Naast games en fantasyboeken en -films ontwikkelde ze ook een passie voor comedy. Ze had een unieke komische stijl, vaak met sarcastische en zelfspot, gecombineerd met geestige opmerkingen die meestal gericht waren op alles wat haar het meest irriteerde.

Toen ze zich inschreef aan de universiteit, besloot Ellen om comedy te gaan doen, en uiteindelijk werd ze de president van de comedy-vereniging van de universiteit en begon ze stand-upshows te doen. In die tijd dacht Ellen er ook over om haar eigen YouTube-kanaal te lanceren, als medium voor haar komische content. Haar toenmalige vriend overtuigde haar er echter van dat vrouwelijke komieken niet zo geaccepteerd waren als hun mannelijke tegenhangers, wat haar enige tijd van het idee afwendde.

Ellen Rose

Begin op YouTube

Ondanks haar aanvankelijke zorgen, besloot Ellen haar eigen kanaal te lanceren en uploadde haar eerste video op 4eJanuari 2010. Ze kocht voor zichzelf een MacBook Pro van het geld dat ze had gespaard, en ook een Xbox 360. In haar eerste video stelde Ellen zichzelf voor in de wereld van YouTube, uploadde ze meer dan 200 originele video's en werd ze een echte YouTube-ster.

Aanvankelijk leken haar video's op de vlog-stijl die toen populair was - haar eerste video's waren voornamelijk opiniestukken over een verscheidenheid aan onderwerpen, zoals feminisme, het universiteitsleven, stereotypen, sociale media, enz. Als ervaren en fervent gamer, begon uiteindelijk met het plaatsen van video's in de stijl van laten we spelen. Enkele van de populaire games die ze in de loop der jaren heeft gespeeld, zijn Bioshock, Tomb Raider, Kingdoms of Amalur: Reckoning en Dead Space 2. Haar kanaal werd populair vanwege haar merkloze humor, in combinatie met interessante gedachtestukken over interessante onderwerpen. Rose maakte ook al vroeg duidelijk dat een van haar belangrijkste doelen was om stereotypen met betrekking tot vrouwelijke gamers uit te dagen en andere meisjes aan te moedigen ook gamers te worden.

Samenwerking met Xbox ON

In 2015 was de schare fans van Ellen aanzienlijk gegroeid en werd ze een van de populairste Britse vrouwelijke gamers en YouTubers. Vanwege haar populariteit en haar enorme kennis van de gamecultuur, werd ze in oktober 2015 benaderd door het Britse Xbox-kanaal Xbox On en werd Rose aangenomen als videoproducent en presentator. Werken voor Xbox On was voor haar een droom die uitkwam. Ze kon de nieuwste games uitproberen, verschillende consoles spelen en naar verschillende evenementen reizen. Naast haar betrokkenheid bij Xbox uploadde ze regelmatig video's naar haar hoofdkanaal. Omdat ze voor haar nieuwe baan veel reisde, werd haar hoofdkanaal uiteindelijk meer een reisvlog, met video's over haar reizen naar VidCon, E3, London Comic Con, MCM London en vele anderen. Rose werkte tot september 2016 als presentator voor Xbox ON, citeren andere projecten en de wens om weer te gaan vloggen waren de belangrijkste redenen voor haar vertrek.

Samenwerking met Outside Xtra

Hoewel ze Xbox ON verliet, bleef Rose samenwerken met de online Xbox-community en stapte al snel over naar Outside Xtra-kanaal, waar ze opnieuw werkte als videoproducent en presentator voor de verschillende shows van het kanaal. Haar nieuwe baan is ook grotendeels gerelateerd aan de gamewereld, maar omvat een breder scala aan onderwerpen en het stelde Ellen ook in staat meer tijd te besteden aan haar icklenellierose-kanaal en meer vlogvideo's te maken.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ellen kwam een ​​vriend tegen bij de Bethesda-stand op Gamescom...!

Een bericht gedeeld door Buiten Xtra (@outsidextra) op 22 augustus 2018 om 4:07 uur PDT

Sociale media

Als het gaat om sociale media, Rose's hoofd YouTube-kanaal heeft ongeveer 100.000 abonnees verzameld en haar video's zijn bijna vijf miljoen keer bekeken. Ze is ook populair op Twitter waar ze bijna 60.000 volgers heeft, haar Instagram-pagina heeft bijna 48.000 fans verzameld, en bovendien heeft Ellen zowel een Tumblr en een Facebook rekening.

Priveleven

Met betrekking tot haar persoonlijke leven hebben veel fans van Ellen gevraagd of ze momenteel een romantische relatie met iemand heeft. Volgens een aantal van haar berichten op sociale media , de YouTube-ster is momenteel single; ze heeft geen kinderen.

Ik heb een paar impulsaankopen gedaan bij @Disneyland , maar kom op, deze kleine man heeft mijn hart gestolen? pic.twitter.com/XwjGF5GjbU

— Ellen Roos? (@icklenellierose) 3 juli 2019

Netto waarde

Voordat ze bekendheid kreeg op YouTube, had Rose verschillende boekhoudkundige banen en werkte ze als verkoopster. Dankzij haar carrière als YouTuber en videoproducent, en presentatrice voor een populair gamekanaal, is ze erin geslaagd om een ​​nettowaarde van bijna $ 500.000 te verwerven, volgens schattingen van gezaghebbende bronnen.

Uiterlijk en fysieke kenmerken

Over haar uiterlijk maakt Ellen vaak grappen over haar lengte. Haar YouTube-bio zegt zelfs: 'I'm a shortarse from London that praat tegen zichzelf voor een camera en geniet van videogames'. Helaas is er geen exacte informatie over haar lengte of andere lichaamsafmetingen. Ze heeft lang bruin haar en bruine ogen.

Aanbevolen