Beroemdheden

Elyse Willems (YouTuber) Wiki, leeftijd, lengte, echtgenoot, zwanger

Wie is Elyse Willems?

Elyse Willems werd geboren op 3 mei 1986 in Toronto, Ontario, Canada, en is een YouTube-persoonlijkheid, vooral bekend als presentator van het inmiddels ter ziele gegane bedrijf Game Trailers. Sindsdien is ze overgestapt naar het bedrijf Funhaus als producer en editor, en verschijnt ze in tal van shows op hun YouTube-kanaal.

Gepost door Elyse Willems Aan woensdag 21 maart 2018

Het vermogen van Elyse Willems

Hoe rijk is Elyse Willems? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 2 miljoen, verdiend door succes in haar verschillende inspanningen. Haar vermogen is verhoogd door haar man, die ook een YouTube-persoonlijkheid is, aangezien hij naar verluidt jaarlijks meer dan $ 360.000 verdient. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Er is heel weinig bekend over het leven van Elyse voordat ze beroemd werd, omdat ze niet veel details heeft gedeeld over haar familie, jeugd en opleiding. Het is bekend dat ze op jonge leeftijd een sterke liefde voor videogames ontwikkelde, wat haar ertoe bracht kansen te grijpen die haar in staat zouden stellen later in de industrie te werken.

Elyse Willems

Haar carrièrepad was echter verre van videogames toen het begon, want na haar toelating tot de middelbare school schreef ze zich in aan de Universiteit van Toronto om te studeren voor een graad in politieke wetenschappen en regering. De Universiteit van Toronto (UT) werd in 1827 opgericht als King's College en was de eerste instelling voor hoger onderwijs in de kolonie Upper Canada. Het werd voorheen gecontroleerd door de Church of England, maar werd een collegiale universiteit bestaande uit 11 hogescholen en twee satellietcampussen. De universiteit staat bekend als de geboorteplaats van stamcelonderzoek, insuline, deep learning, multi-touch-technologie en de eerste praktische elektronenmicroscoop.

Online carrière

Na het afronden van haar bachelor stond Willems leven een aantal jaren grotendeels buiten de schijnwerpers. Ze kreeg geen aandacht totdat ze besloot om voor het bedrijf te gaan werken GameTrailers (GT), een website voor videogames die gespecialiseerd is in inhoud met betrekking tot videogames, die trailers van videogames, beelden van aankomende of uitgebrachte videogames en originele shows heeft uitgebracht. Ze deden recensies van videogames, aftelprogramma's en andere webseries. In 2005 werd het bedrijf gekocht door Viacom, en het leidde tot een tv-show genaamd GameTrailers TV met Geoff Keighley.

In 2016 werd de website stilgelegd en werd het merk samen met de inhoud verkocht aan IGN Entertainment. Veel medewerkers van GT begonnen met de publicatie Easy Allies, terwijl het YouTube-kanaal nog steeds onder IGN draait. Tijdens haar tijd bij het bedrijf presenteerde Elyse de comedyshow Mandatory Update, die nieuws op een humoristische manier presenteert. De show werd wekelijks uitgezonden, totdat het later een podcast van een uur werd met de naam Mandatory Update Nights. Rob Slusser diende ook als komische noot van de show, voordat hij uit het bedrijf werd ontslagen.

Haan Teeth's Funhaus

In 2015 werd Elyse ingehuurd door het bedrijf Rooster Teeth om deel uit te maken van hun in Los Angeles gevestigde divisie genaamd Funhaus . Vroeg in het jaar werd een kanaal gelanceerd met voormalige castleden van Inside Gaming, zoals Adam Kovic, Bruce Greene, Matt Peake en Joel Rubin. Elyse nam deel aan de show samen met voormalig IGN-presentator Alanah Pearce. Het kanaal produceert gameplay-video's die vergelijkbaar zijn met Achievement Hunter en produceerde ook segmenten voor The Know. Andere shows werden later geïntroduceerd, waaronder Google Trends, Demo Disk, Wheelhaus en Open Haus.

Bekijk dit bericht op Instagram

? @letshopscotch

Een bericht gedeeld door Elyse Willems (@elysewillems) op 1 april 2019 om 5:25 uur PDT

Rooster Teeth breidde hun inspanningen uit met een livestreamkanaal genaamd FunhausTV, dat streamt op YouTube. Elyse werkt ook vaak samen met haar man en mede Funhaus-lid James Willems, vaak als onderdeel van zijn YouTube-kanaal, en soms streamt het duo samen op Twitch. De twee werkten samen op een kanaal genaamd justriggz, en speelden coöperatieve spellen of horrorspellen zoals Until Dawn. Vier jaar geleden stopten ze echter met streamen, vanwege andere inspanningen en de opkomst van het streamingkanaal Funhaus.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Elyse getrouwd is met James Willems, hoewel details over hun huwelijk schaars zijn. Volgens haar ontmoetten ze elkaar in het begin van de jaren 2000 via online chatrooms en kwamen ze later weer bij elkaar via Facebook, waarna ze een langeafstandsrelatie begonnen die vier jaar voor hun huwelijk duurde. De twee hebben samen een hond. Ze zei in een interview dat ze de ene wenkbrauw hoger heeft dan de andere, wat een van haar unieke kenmerken is. Ze is ook een grote fan van de Muppets, een ensemble van poppenspelers, waaronder Kermit de Kikker. Ze is een natuurlijke blondine en haar voorouders zijn Canadees.

Bedankt voor het nieuwe shirt, Brendon T. Ik vind het geweldig. Ook hoort u van onze advocaat...

… Onze advocaat vindt het ook geweldig, en wil het je zelf vertellen! pic.twitter.com/wVKBIQ60vA

— Elyse Willems (@ElyseWillems) 2 augustus 2019

Net als tal van YouTube-persoonlijkheden, is ze zeer actief online via accounts op sociale media. Op Instagram heeft ze meer dan 206.000 volgers en gebruikt het platform om persoonlijke foto's te plaatsen, inclusief haar reizen en tijd met vrienden. Ze heeft veel foto's naast haar man en hun hond, en plaatst ook foto's van achter de schermen op het werk en om hoogtepunten van haar werkleven samen te vatten. Een ander account dat ze heeft is op Twitter waarop ze meer dan 230.000 volgers heeft, waarop ze foto's plaatst van haar man en hun hond. Ze gebruikt het platform om haar pleidooien te promoten, terwijl ze ook enkele van haar gedachten deelt.

Aanbevolen