Acteurs

Emer Kenny Wiki, lengte, afmetingen, gewichtsverlies, zwanger

Wie is Emer Kenny?

Emer Gwynne Morganna Kenny werd geboren onder het teken Weegschaal op 10 oktober 1989 in Haringey, Londen, Engeland van gedeeltelijk Welshe en Ierse afkomst. Ze is een actrice, waarschijnlijk het best erkend voor haar hoofdrol in de rol van Zsa Zsa Carter in de BBC One soap EastEnders, Danielle Reeves in de BBC Three comedy-dramaserie Pramface, en met Penelope 'Bunty' Windermere in de BBC One detective-dramaserie Father Brown. Ze is ook bekend als scenarioschrijver.

Bekijk dit bericht op Instagram

Rick droeg een nogal slonzige bronzen bril uit de jaren 70, dus ik kreeg geen foto met hem.

Een bericht gedeeld door Emer Kenny (@missemerkenny) op 30 juni 2019 om 2:54 uur PDT

Wil je meer weten over de professionele acteercarrière en het persoonlijke leven van Emer Kenny? Hoe rijk is ze nu? Als je geïnteresseerd bent, blijf dan op de hoogte en ontdek alle details over haar.

Hoe rijk is ze? Emer Kenny Netto waarde

Haar professionele carrière begon in 2007 en sindsdien is ze een actief lid in de entertainmentindustrie. Dus, als iemand van jullie zich ooit heeft afgevraagd hoe rijk Emer Kenny is, wordt door gezaghebbende bronnen geschat dat de totale omvang van haar vermogen meer dan $ 3 miljoen is, verzameld door haar succesvolle carrière.

Als ze haar carrière verder uitbreidt, lijdt het geen twijfel dat haar vermogen de komende jaren zal toenemen.

Vroege leven, opleiding, nationaliteit, etniciteit

Wat betreft haar vroege leven, Emer Kenny bracht blijkbaar haar jeugd door in haar geboortestad Londen, waar ze samen met haar drie broers en zussen werd opgevoed door haar ouders, wier namen en beroepen nog niet aan het publiek zijn onthuld. Ze heeft de Britse nationaliteit en behoort tot de gemengde etniciteit. Wat betreft haar opleiding, naam ging naar North London Collegiate School (NLCS), gevestigd in Edgeware, Middlesex.

Emer Kenny

Carrièrebegin

Als het gaat om haar carrière als professionele actrice, maakte Emer haar debuut in de rol van Gail in de BBC One-dramafilm Coming Down The Mountain, geregisseerd door Julie Anne Robinson, in 2007. Twee jaar later won ze de rol op een groot scherm met in de hoofdrol als Rebecca in Phil Claydon's komische horrorfilm Lesbian Vampire Killers, die hetzelfde jaar werd gevolgd door haar vertolking van Kate in de BBC Two-dramafilm Freefall. Al deze rollen markeerden de oprichting van haar vermogen.

Stijging naar bekendheid en EastEnders

Emer kreeg bekendheid in 2010, toen ze werd geselecteerd om Zsa Zsa Carter te vertolken in de BBC One-soap EastEnders, evenals in de spin-off getiteld EastEnders: E20, waardoor haar populariteit enorm toenam en een aanzienlijk bedrag aan haar vermogen toevoegde . Daarna begon ze serieuzere rollen te krijgen, dus haar volgende grote optreden kwam in het volgende jaar, toen ze te zien was als Joan Bartlett in de BBC Two-dramafilm Eric And Ernie, geregisseerd door Jonny Campbell.

In datzelfde jaar speelde ze ook als minnaar in Marion Pilowsky's korte thrillerfilm The Ride, en speelde ze Sir Robin in een andere korte film getiteld To The Victor - The Spoils!, waardoor haar rijkdom verder toenam.

Beaver Falls, Pramface en andere rollen

Daarna bleef ze succes na succes op een rij zetten, toen ze in 2012 toetrad tot de cast van de E4-komedie-dramaserie Beaver Falls, met als Hope; werd echter de serie al snel geannuleerd. Dus verlegde Emer haar aandacht naar haar nieuwe rol, toen ze werd gekozen om Danielle Reeves te spelen in de comedy-dramaserie Pramface, met in de hoofdrol Scarlett Alice Johnson.

De serie werd uitgezonden van 2012 tot 2014 op het BBC Three-netwerk, waardoor haar rijkdom met een grote marge toenam. Zij aan zij kreeg ze ook de rol van Rachel in de BBC Three sitcom Badults, naast Ben Clark, Tom Parry en Matthew Crosby, in 2013, en in hetzelfde jaar speelde ze een gastrol als Sneeuwwitje in de Channel 4 miniserie. Londen Iers.

Recente projecten

Toen de opnames van Pramface waren afgelopen, was Emer in 2014 twee keer te gast in de Sky One-serie A Touch Of Cloth en in de BBC Three-sitcom Siblings.

Mijn personage Bunty Windermere verschijnt voor het eerst in @BBCone 's 'Father Brown' vandaag om 13.20 uur. Ze rijdt Jags en lost misdaden op. ?? pic.twitter.com/jqTEbBhUs2

- Emer Kenny (@MissEmerKenny) 2 januari 2017

Na een onderbreking van drie jaar zette ze haar acteercarrière voort als onderdeel van de BBC One detective-dramaserie Father Brown, waarin ze Penelope 'Bunty' Windermere, het nichtje van Lady Felicia, portretteerde. Dus haar vermogen stijgt zeker nog steeds.

Carrière als scenarioschrijver

Naast beroepsactrice is Emer Kenny ook als scenarioschrijver betrokken in de filmindustrie. Van 2010 tot 2011 schreef ze vier afleveringen van EastEnders: E20, waardoor ze de jongste werd auteur in de geschiedenis van de BBC Writers Academy, waar ze werd opgeleid om te schrijven voor verschillende televisieprogramma's.

Toen het voorbij was, bleef ze schrijven voor de originele EastEnders (2012-2014). Zij aan zij schreef ze een aflevering van de BBC One medische soap Doctors, evenals een aflevering van de BBC One medische dramaserie Holby City, beide in 2012. Meest recentelijk schreef Emer twee afleveringen van een Ierse soapserie Red Rock in 2016, en vervolgens een aflevering van de Brits-Amerikaanse periode-dramaserie Harlots in 2018. Al deze projecten hebben veel bijgedragen aan haar vermogen en populariteit.

Persoonlijk leven: is ze zwanger?

Om over haar persoonlijke leven te praten, begon Emer Kenny in 2011 met Rick Edwards te daten en na vijf jaar wisselde het paar uiteindelijk hun huwelijksgeloften uit tijdens een privéceremonie op 28 mei 2016 in Kew Gardens in Londen. Haar man staat bekend als een beroemde Britse journalist en televisiepersoonlijkheid. Hoewel er geruchten gaan dat ze in maart 2019 hun eerste kind mochten verwelkomen, heeft het stel eigenlijk nog geen kinderen.

Hoe oud is zij? Uiterlijk en vitale statistieken

Over Emer Kenny's leeftijd gesproken, zoals we al zeiden, werd ze geboren in 1989 en is ze bijna 30 jaar oud. Wat haar uiterlijk en fysieke eigenschappen betreft, is ze blijkbaar een mooie vrouw met lang donkerbruin haar en blauwgekleurde ogen.

Gepost door Emer Kenny Aan maandag 6 februari 2017

Haar lichaamsvorm kan worden omschreven als zandloper, aangezien ze op een hoogte van 1,78 m staat, terwijl haar gewicht ongeveer 62 kg is, en haar vitale statistieken zijn 33-25-33.

Aanwezigheid op sociale media

Naast haar betrokkenheid bij de entertainmentindustrie, is Emer Kenny een actief lid van veel van de meest populaire sociale-mediasites, die ze niet alleen gebruikt om haar aankomende projecten te promoten, maar ook om verschillende andere inhoud met haar fans te delen. Dus, ze runt haar officiële Instagram account, waarop ze meer dan 14.500 volgers heeft, evenals haar officiële Twitter account, met meer dan 20.000 volgers.

Aanbevolen