Ontwerpers

Emily Cannon's Wiki, leeftijd, familie. Wie is de vrouw van Max Schneider?

Wie is Emily Cannon?

Emily Cannon Schneider, geboren op 23 juni 1990 onder het vuurteken van Leo, op een niet nader gespecificeerde locatie in de VS, is een 29-jarige Amerikaanse kunstenaar, ontwerper en tarotkaartlezer en zelfverklaarde machtige vrouw. Ze is echter vooral bekend om haar huwelijk met acteur, songwriter en zanger Max Schneider. Hoewel de twee over het algemeen geheimzinnig zijn over hun privéaangelegenheden, gaan de foto's elke keer dat ze in het openbaar worden gezien viraal. De meeste mensen wisten niet eens dat ze aan het daten waren totdat Max een verrassende aankondiging deed op sociale media. Er is niet veel bekend over Cannon en haar inspanningen, maar ze heeft een paar korte interviews gegeven terwijl ze samen met haar man formele evenementen bijwoonde. Ze is zelf artiest en lijkt de perfecte match voor de voormalige back-updanseres van Madonna.

Het vroege leven en onderwijs: opgroeien in de VS

Ze is blijkbaar enig kind. Bij een gelegenheid verklaarde Cannon dat ze op de middelbare school begon te lezen over spiritualiteit en tarotkaarten. Aanvankelijk beschouwde ze het als een leuk tijdverdrijf, maar deze interesse groeide al snel uit tot een legitieme passie in haar latere leven.

Hoewel ze enorm populair is op Instagram en haar man een ster in de muziekwereld is, staat Emily erop haar persoonlijke zaken buiten het publiek te houden. ‘Ik geloof dat ik een stempel op deze wereld kan drukken en wat ik in mijn vrije tijd doe, draagt ​​daar niet aan bij’, licht Cannon haar motivatie toe.

Carrière: ontwerp, empowerment en meer

Voordat ze de opmerkelijke internetpersoonlijkheid werd die ze nu is, was Emily een ontwerper. Volgens berichten werkte ze al vroeg voor een bedrijf, maar stapte later over naar onafhankelijke merken en freelance werk. De carrièrevooruitgang die ze had gehad, motiveerde haar om haar werk online te promoten. Ze maakte veel aangepaste ontwerpen van tarotkaarten, wat de gemeenschap van tarotenthousiastelingen dwong haar inspanningen op te merken.

MAX en Emily Schneider

Als gevolg hiervan dreef Cannon langzaam weg van de wereld van design en richtte hij zich in zijn vrije tijd op spiritualiteit. Het grootste deel van haar zaken komt van The Empoweress, haar officiële website, waarop ze $ 10 in rekening brengt voor het lezen van tarotkaarten, voorspellingen en andere items die niet bepaald door de wetenschap worden ondersteund.

Ze is echter ook een actieve mediterende en biedt begeleiding, lessen en tutorials aan degenen die deze activiteit nog niet onder de knie hebben. Met behulp van haar sociale media-accounts schetst Emily een zeer positief beeld van zichzelf, aangezien ze bekend staat om het beantwoorden van alle directe berichten (DM's) en vragen van fans op verschillende platforms. Naast haar aangeboren (of later verworven) vaardigheden, groeide Emily's populariteit na de onthulling van het huwelijk van haar en Max. Het lijkt erop dat ze het platform vrij goed heeft gebruikt.

Een openhartige benadering

Cannon is ook gecertificeerd in Reiki voor de lol. en ze is van plan een reeks tutorials en een-op-een empowerment-sessies via videochat te lanceren. Haar fandom groeit voortdurend en bestaat voornamelijk uit tieners en mensen die geloven dat tarot-lezingen kunnen bijdragen aan het lot van een persoon. In haar websitebeschrijvingen verwijst ze altijd naar haar lezers met behulp van voornaamwoorden zoals jij en volgt ze dit op met wij, alleen maar om haar toekomstige klanten beter te betrekken. Leden van sommige forums hebben haar ervan beschuldigd een oplichter te zijn, maar anderen beweren dat Emily nooit beweerde magische krachten te hebben, of dat ze een genezer is. 'Empowerment is vooral te danken aan suggesties die we onszelf ook blootgeven', zei een commentator. ‘Als je ergens in wilt geloven, dan zal je dat doen en als Emily dat kan gebruiken om iemand te helpen, vind ik dat niet erg.’

Bekijk dit bericht op Instagram

Gratis tarot lezing voor degene die de meeste vrienden tagt in de reacties (je mag meerdere reacties doen!) (ps iPhone foto!) UPDATE: @arieta_blm heeft gewonnen!

Een bericht gedeeld door Emily Schneider (@the.empoweress) op 30 augustus 2019 om 12:40 uur PDT

Persoonlijk leven: wie is Emily's echtgenoot Mark Schneider?

Max Schneider, ook wel bekend als gewoon MAX (altijd in hoofdletters), is een zanger, songwriter en voormalig acteur en danser. Hij begon zijn carrière met optredens in verschillende Broadway-shows als understudy voordat Madonna hem zelf een baan aanbood als back-updanseres; de twee zangers verschenen ook samen in een internationale Dolce & Gabbana-campagne . Max was toen pas 17 en het was een grote prestatie voor zo'n jong persoon, gezien het feit dat Madonna de alom geprezen koningin van de popmuziek is. Hij vervolgde zijn acteercarrière door Zander te spelen in How to Rock op Nickelodeon. Later begon Schneider liedjes te schrijven voor andere artiesten, voordat hij zich uiteindelijk realiseerde dat hij meer dan voldoende getalenteerd was om ze zelf uit te voeren.

Gedurende zijn carrière heeft hij vriendschappen en professionele relaties onderhouden met artiesten en bands zoals Logic, Wiz Khalifa, Fall Out Boy en Hoodie Allen, en hij ging ook met de meeste op tournee. In 2018 werkte hij samen met Noah Cyrus, de controversiële broer van Miley Cyrus.

Hoe heeft Max Emily Cannon ten huwelijk gevraagd?

Het voorstel van Max was best romantisch en trok veel aandacht online. Blijkbaar waren de twee bezig om samen een nummer te maken. 'De muziek omsingelde die haak, en toen schreven we alle teksten rond de haak, wat zeldzaam is,' hij vertelde Billboard . 'Maar voor deze was het gewoon dit ingekapselde gevoel ... wat zijn de dingen waar je een andere persoon echt van opzuigt?' De stemming was ingesteld en Max was klaar om zijn zet te doen.

Gepost door MAX Aan dinsdag 13 augustus 2019

Een slimme artiest, hij kende de romantische aantrekkingskracht van zijn liedjes en was niet bang om het te gebruiken terwijl hij de vraag stelde. 'Ik heb eigenlijk mijn vrouw voorgesteld met het lied met een harpspeler en ik zong het voor haar,' voegde hij eraan toe. ‘Het is verbazingwekkend… alleen de kleine dingen die eigenlijk een verhaal inkapselen.’ Ze stapten begin 2016 in het huwelijksbootje, maar onthulden hun verbintenis pas op 4 november 2016, tot grote verbazing van iedereen die bekend was met de carrière van Max. Hij creëerde zelfs een trouwvideo naar het nummer 'Lights Down Low', dat hij gebruikte toen hij Emily ten huwelijk vroeg.

Lichaamsafmetingen: hoe lang is Emily Cannon?

Als het gaat om Emily's fysieke metingen, is er op dit moment niet genoeg informatie over geloofwaardige bronnen om haar exacte lengte, gewicht, kledingmaten en vitale statistieken te verifiëren, hoewel haar lichaamsvorm over het algemeen wordt beschreven als zandloper. Haar haar is donkerbruin, met bijpassende ogen.

Nettowaarde: hoe rijk is Emily Cannon?

Emily Cannon heeft een nettowaarde van meer dan $ 500.000, vanaf augustus 2019. Ze vergaarde deze rijkdom door haar merk langzaam te laten groeien en een van de meest bekwame individuen in de empowerment-business te worden. Als ze hard blijft werken, kunnen we haar vermogen in de nabije toekomst zien stijgen.

Ik post hier nooit foto's, dus hier is er een die mijn energie helemaal niet vertegenwoordigt? pic.twitter.com/YT9Rux2phd

— Emily Schneider (@the_empoweress) 1 september 2019

Aanwezigheid op sociale media

Ze heeft zakelijke profielen op beide Twitter en Instagram , met respectievelijk 2.000 en 16.000 volgers. Naast haar professionele inspanningen, aarzelt ze nooit om romantische foto's naast haar schoonheid te delen. Ze heeft ook een officiële website .

Aanbevolen