Beroemdheden

Emily Compagno (Fox News) Wiki, leeftijd, lengte, echtgenoot, salaris

Wie is Emily Compagno?

Emily Compagno is een juridische en sportbedrijfsanalist en een voormalig praktiserend advocaat die bekendheid heeft vergaard als Fox News-analist en presentator. Ze is onder meer te zien in de Fox-shows Fox and Friends (2016-2019) en The Five.

Bekijk dit bericht op Instagram

#TGIF!?Mijn laatste (koude) ravotten aan het meer met Duchess voor de week.?Fijn weekend allemaal - grote week + meer voor de boeg, kan niet wachten om je mee te nemen!?⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️?? Xoxo Em (& D)?♥️ #DuchessTheDoberman #Duchess ?

Een bericht gedeeld door Emily kameraad (@realemilycompagno) op 23 aug. 2019 om 15:06 PDT

Emily Compagno Wiki: Leeftijd, kinderjaren en opleiding

Emily Rose Compagno werd geboren op 9 november 1979 in Oak Knolly, Californië, VS; helaas heeft Emily niet veel gedeeld uit haar jeugd, waaronder de namen van haar ouders en hun beroepen, hoewel we hebben ontdekt dat ze twee zussen heeft, Natalie Compagno en Julietta Compagno Skoog. Als het op haar opleiding aankomt, schreef Emily zich na de middelbare school in aan de Universiteit van Washington, waar ze rechten studeerde, en vervolgde haar opleiding door haar Juris-doctoraat te behalen aan de Universiteit van San Francisco.

Carrièrebegin

Voordat ze praktiserend advocaat werd, zat Emily in het cheerleadersteam van de Oakland Raiders. Ze begon als advocaat en in het begin verwaarloosde ze haar cheerleadingcarrière niet. Ze reisde echter naar Afrika en voltooide een rechtenstage bij een rechtenstudie, terwijl ze ook vrijwilligerswerk deed voor weeskinderen. Emily werd steeds succesvoller en in 2010 werd ze aangenomen door de Social Security Administration als algemeen procureur. Aanvankelijk was ze gestationeerd in Phoenix, Arizona, maar twee jaar later werd ze naar Oakland, Californië gestuurd. Gedurende deze tijd genoot Emily succes als algemeen advocaat en civiele procesadvocaat, en ook externd voor Honourable John T. Noonan, Jr. bij het Amerikaanse Hof van Beroep voor het Ninth Circuit in San Francisco.

Stijging naar bekendheid

Geleidelijk aan werd Emily populairder en ze besloot haar populariteit uit te oefenen door te proberen naam te maken in de televisiewereld. Het was in 2016 dat ze zich bij Fox News voegde en sindsdien heeft bijgedragen aan een aantal shows. Ze begon als gastco-host in de show Fox and Friends, en verhuisde vervolgens naar anderen, en deelde haar analyses, inzichten en meningen over verschillende onderwerpen, waardoor ze een televisiester werd. Sinds ze zich bij Fox News heeft aangesloten, is ze verschenen in Outnumbered, The Five, Hannity en vele andere verschillende shows, die allemaal hebben bijgedragen aan haar rijkdom en populariteit.

Emily Compagno Netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière is Emily een succesvolle advocaat en televisiepersoonlijkheid geworden, en haar succes heeft haar rijkdom in grote mate vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Emily Compagno is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Compagno zo hoog is als $ 1,5 miljoen, wat behoorlijk behoorlijk is, vind je niet? Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière de komende jaren met succes voortzet.

Emily kameraad

Emily Compagno Persoonlijk leven, Daten, Echtgenoot, Kinderen

Wat weet je over het persoonlijke leven van deze succesvolle televisiepersoonlijkheid en voormalig advocaat? Emily is niet een van die beroemdheden die de neiging hebben om alle informatie over hun persoonlijke leven te delen. In feite is ze precies het tegenovergestelde daarvan en heeft ze alle belangrijke details over zichzelf voor de media verborgen. Als je echter zo populair bent als zij, wordt het moeilijk om al deze informatie voor jezelf te houden. Als gevolg hiervan hebben we enkele feiten over Emily ontdekt; ze is een getrouwde vrouw, maar ze heeft de naam van haar man niet onthuld, omdat ze wat privacy wil behouden. Het enige wat we nu weten is dat de huwelijksceremonie plaatsvond op 14 september 2017 in Italië. Ze heeft ook niet gedeeld of ze kinderen heeft of niet.

Emily Fame Internetgenoot

In de loop der jaren heeft Emily een behoorlijke fanbase opgebouwd op sociale-mediaplatforms, vooral op Twitter en Instagram, en heeft ze haar populariteit gebruikt om haar carrière te promoten. Haar officiële Twitter-pagina heeft meer dan 60.000 volgers, met wie ze haar meest recente carrière-inspanningen heeft gedeeld, zoals haar verschijning in Hannity , onder andere berichten.

Het is een gekke nieuwsdag en tot later op serieuze shows, maar voor nu, goedemorgen van mij en de Central Park Zoo-zeehond, want DIE GELUKKIGE UITDRUKKING pic.twitter.com/p7MyiZ63CK

- Emily Compagno (@EmilyCompagno) 29 augustus 2019

Emily Compagno Lengte, gewicht, lichaamsafmetingen en uiterlijk

Weet je hoe lang Emily Compagno is en hoeveel ze weegt? Emily staat op 5ft 6ins, wat gelijk is aan 1,67m, terwijl ze ongeveer 122lbs of 55kgs weegt, en haar vitale statistieken zijn 34-23-34 inches. Emily heeft donkerbruin haar en haar ogen zijn hazelnootkleurig. Haar verbluffende uiterlijk heeft hoogstwaarschijnlijk ook haar carrière geholpen.

Aanbevolen