Beroemde Echtgenoten

De Wiki-biografie van Emily Jendrisak. Wie is de vrouw van Gavin McInnes?

Heb je gehoord van Emily Jendrisak?

Emily Whiterabbit Jendrisak is gedeeltelijk van Indiaanse afkomst en werd in 1974 in de Verenigde Staten geboren. Ze is nu 44/45 jaar oud - haar werkelijke geboortedatum is onbekend. Ze is een voormalig consultant, publicist en schrijver, die in de publieke belangstelling kwam door de heldendaden van haar man, Gavin McInnes. Gavin is een controversiële figuur als extreemrechtse politieke schrijver, commentator en komiek, die erom bekend staat geweld te gebruiken tegen zijn politieke tegenstanders. Emily heeft hem gesteund, aan zijn zijde gestaan ​​en zijn campagnes ondersteund.

Gavin McInnes en zijn vrouw Emily Jendrisak

Achtergrond en carrière van Emily Jendrisak

Emily's vader, Jerry, was een bouwvakker en haar moeder, Christine (nee Whiterabbit), een pleitbezorger voor Indiaanse rechten. Emily's wortels van moederskant liggen in de Ho-Chunk of Hoocąągra-stam, die gebieden bevolkt in hun historische territoria Minnesota, Iowa, Wisconsin en Illinois. Hun land werd in 2017 toegeëigend door de Amerikaanse regering en ze zijn systematisch uit hun thuisland verwijderd, wat sindsdien heeft geleid tot botsingen met de regering, in een poging om hun landclaim te behalen.

Emily's moeder, Christine, heeft gediend als directeur van de Ho-Chunk Tribe of Wisconsin's Research Committee en werkt al meer dan 30 jaar aan het helpen van de stam bij het herstel van landrechten. Emily leerde de Siouxan-taal van de stam spreken en speelt een actieve rol bij het in stand houden van het culturele erfgoed van de stam. Haar moeder moedigde Emily altijd aan om ruimdenkend en een vrijdenker te zijn, net als haar ouders.

Emily hield altijd van schrijven en toonde een groot talent in het winnen van prijzen terwijl ze nog op de middelbare school zat, dus streefde ze een carrière op dat gebied na.

'Emily Jendrisak is de vrouw van de controversiële Canadese, in Engeland geboren schrijver, acteur en komiek Gavin McInnes, die...

Gepost door Trina Harvey Aan woensdag 31 oktober 2018

Ze studeerde af aan de San Francisco University met een graad in communicatie en journalistiek en won verschillende staatsprijzen. Emily verhuisde vervolgens naar New York City om haar carrière als publiciste uit te werken, te beginnen met verschillende functies om ervaring op te doen. Ze werkte aanvankelijk voor een bedrijf en bouwde een goede portefeuille op door het beheren en promoten van bedrijven, beroemdheden, merken, publicaties enz., en werd later consultant.

Emily Jendrisak en huwelijk

Emily en Gavin ontmoetten elkaar in het jaar 2000 in de Max Fish Bar in New York. Hoewel Emily beweert een liberale democraat te zijn en Gavin uiterst rechts is, klikten ze en hadden ze vijf jaar een relatie.

Ze trouwden op 7eSeptember 2005 bij Sunset View Farms in Bovina, New York.

Emily's populariteit groeide binnen haar branche. Ze verwierf rijkdom en was op zichzelf succesvol als publicist en adviseur, dus het was een grote verrassing voor haar medewerkers toen ze besloot thuis te blijven en een gezin te stichten, maar haar man nog steeds te ondersteunen bij zijn inspanningen. Meer nog, haar passie was om in de voetsporen van haar moeder te treden en het werk met betrekking tot haar Indiaanse roots voort te zetten.

Het echtpaar heeft twee jongens en een meisje en woont in Larchmont, in de staat New York. Emily houdt haar leven en dat van haar kinderen graag privé en staat niet op sociale media.

Gavin McInnes

Over de echtgenoot van Emily Jendrisak, Gavin McInnes

Hij werd geboren Gavin Miles McInnes op 17eJuli 1970 in Hitchin, Hertfordshire, Engeland, maar toen hij vier jaar oud was, emigreerde zijn familie naar Canada. Hij studeerde aan de Carleton University in Ottawa, Ontario en studeerde af met een graad in Engelse literatuur. Gavin vervolgde zijn studie met een graad in bedrijfskunde aan de Concordia University in Montreal, Quebec, en verhuisde vervolgens naar de VS.

Ondertussen had Gavin op 18-jarige leeftijd een ruwe punkband gevormd genaamd Anal Chinook.

In 1994 richtte hij samen met Suroosh Alvi en Shane Smith het zogenaamde 'alternatieve punkmagazine' op, The Voice of Montreal. Het kreeg een 'reputatie voor provocatie', waarna in 1996 de naam werd veranderd in Zonde , en Gavin werd door velen bestempeld als de peetvader van de hipsters en een trendsetter. Hij schreef artikelen in het tijdschrift, publiceerde twee boeken 'Dos and Don'ts: 13 Years of Vice Magazine's Street Fashion Critiques' en was co-auteur van verschillende Vice-boeken.

Het bedrijf breidde zich later uit tot Vice Media , dat momenteel wereldwijd 35 kantoren heeft, die een breed scala aan digitale media bestrijken, van nieuws, tv- en filmproductie tot studio's en een creatief bureau.

We kunnen je niet genoeg bedanken.

We bestrijden de SPLC met alles wat we hebben. Hopelijk vinden we een uitweg uit deze puinhoop.

We hebben ze op de hielen. pic.twitter.com/s2frlnH06B

— Gavin McInnes (@DefendGavin) 5 mei 2019

De slogan tot op de dag van vandaag vertegenwoordigt de houding van de oorspronkelijke oprichters: 'Vice is opgericht door mensen die dingen wilden maken waar ze om gaven, en die de wereld aannamen met nieuwsgierigheid, radicaal denken en een gedurfde geest.'

Gavin verliet Vice in 2008 en richtte het reclamebureau Rooster op. Daarna waagde hij zich aan acteren en verscheen in 'How to Be a Man' (2013) - een verklaring van zijn theorieën over hoe mannen meer zouden moeten vechten - en 'Creative Control'. De eerste werd verboden door het Huis van Afgevaardigden kort nadat deze was vertoond op het NEXT WEEKEND-evenement in Los Angeles en vervolgens op Netflix werd uitgebracht.

Hij schreef een artikel over transfobie, wat ertoe leidde dat zijn bedrijf werd geboycot, en trad vervolgens toe tot de Canadian Company, Rebel Media. Gavin presenteerde zijn eigen televisieprogramma The Gavin McInnes Show, was te zien in verschillende populaire tv-nieuwsshows en schreef voor Truth Revolt en The Federalist.

Trotse jongens van Gavin McInnes

In 2017 verliet Gavin Rebel Media, en sindsdien heeft hij zich vooral toegelegd op het werk van zijn chauvinistische mannengroep, Proud Boys, die is bestempeld als een neofascistische, extremistische groep die geweld en haatzaaiende uitlatingen promoot.

Gavin werd steeds controversiëler, met flagrante uitbarstingen van zijn radicale opvattingen, en als gevolg daarvan werd hij de toegang tot sommige landen ontzegd en werd hij in 2018 van zijn sociale-media-accounts verbannen wegens het promoten van gewelddadige extremistische groeperingen en haatzaaiende uitlatingen. Hij is onbeschaamd anti-islamitisch, -moslim en -semitisch, een rascist, seksist en vrouwenhater. Hoe dan ook, door dit alles werd hij gesteund door zijn vrouw, Emily.

In 2017 haalden de Proud Boys landelijk nieuws toen ze betrokken waren bij een gevecht met NYU-antifascisten.

Een paar maanden later richtte Gavin een aparte paramilitaire vleugel op, de Fraternal Order of the Alt-Knights. Een andere betoging in Berkeley eindigde in geweld, waarbij veel mensen werden gearresteerd en gewond, wat ertoe leidde dat de bewoners van hun gemeenschap een 'No Hate Here'-campagne tegen hen begonnen. De buren van Gavin en Emily beschuldigden Emily ervan hen lastig te vallen en dreigden met juridische stappen tegen hen beiden. De politie is meermaals betrokken geweest.

Gavin opgericht en gastheer FreeSpeech.TV , een online nieuwsplatform voor abonnementen waarvoor abonnees $ 10 per maand betalen voor nieuws, weergaven, livestreaming, video's, podcasts en blogs.

Bekijk dit bericht op Instagram

Denk je dat antifa niemand heeft vermoord? Je hebt ongelijk. Ze hebben massale schietpartijen, meerdere moorden en een lange geschiedenis van geweld. LINK IN BIO #antifa #antifaisaterroristorganization #antifadeathtoll #goml #gavinmcinnes #censoredtv #censored #keepphillygreat #keepamericagreat #keepamericagreat2020 #kag #kag2020 #trump #trump2020 #stillyourpresident #philadelphia #philly #magamben #pennx #u cherryon #templeuniversity #phillypolitics #trumpwave #proudboys #uhuru

Een bericht gedeeld door Houd Philadelphia geweldig (@keepphillygreat) op 11 maart 2020 om 8:10 uur PDT

Zijn FreeSpeech YouTube-kanaal heeft meer dan 360.000 abonnees en hij is actief op sociale mediaplatforms met een behoorlijk aantal volgers.

Het vermogen van Emily Jendrisak

Omdat Emily haar privéleven ver uit de schijnwerpers houdt, wat geen wonder is in termen van alle opschudding die in hun leven is ontstaan, is het niet precies bekend hoe rijk ze persoonlijk is, maar volgens bronnen wordt geschat dat haar netto waarde is zo hoog als $ 1 miljoen.

Het vermogen van Gavin bereikt echter de grens van $ 10 miljoen, met zijn verschillende inkomstenstromen en met name het FreeTalk-platform. Je zou kunnen zeggen dat ronduit eerlijk, controversieel, provocerend rebels, zelfs tot op het punt van offensief grof, een aanzienlijke aanhang in de VS kan genereren onder asociale mensen van vandaag, en enorme voordelen kan opleveren. Gavin McInnes is daar zeker het bewijs van.

Aanbevolen