Beroemdheden

Emiru's Wiki Biografie. Hoe oud is de vriendin van Dyrus? Leeftijd, Lichaam

Wie is Emir?

Emily werd geboren op 3 januari 1998 in Wichita, Kansas, VS, van gedeeltelijk Duitse en Chinese afkomst. en is een streamer, vooral bekend van haar Twitch-streams gericht op de videogame League of Legends (LoL). Ze heeft ook andere videogames gespeeld en heeft verschillende keren samengewerkt met haar vriend, de gepensioneerde professionele League of Legends-speler Dyrus.

Bekijk dit bericht op Instagram

wanneer hij je verlaat voor een prinses ??? Pauline-cosplay uit DK/Super Mario + enkele willekeurige onvoltooide cosplayfoto's. Ik voel me niet mezelf zonder pony. OOK aan het einde van de video kun je zien waar de pruik een deel van mijn wenkbrauw heeft afgeveegd LOOOOOL (ik scheer de uiteinden van mijn wenkbrauwen af, zodat ik ze gemakkelijker in elke gewenste vorm/kleur kan tekenen ❤️). . . [LENZEN: @ifairycon] ❤️

Een bericht gedeeld door klein ei (@emiru.jpg) op 11 juni 2019 om 15:41 PDT

De rijkdom van Emiru

Hoe rijk is Emiru? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 1 miljoen, verdiend in slechts een paar jaar door een succesvolle carrière in streaming. Haar online bekendheid heeft haar geleid tot tal van kansen, waaronder partnerschappen met bedrijven, en naarmate ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en League of Legends

Er is heel weinig bekend over het leven van Emiru voordat ze online beroemd werd, omdat ze niet veel heeft gesproken over haar familie, jeugd en opleiding. Op jonge leeftijd raakte ze erg gepassioneerd door videogames, vooral die ze nog vele jaren zou blijven spelen.

Emir

LoL is een online gevechtsarena voor meerdere spelers gemaakt door Riot Games. geïnspireerd door de populaire mod Defense of the Ancients (DotA) uit de videogame Warcraft III: The Frozen Throne. Het spel is gratis te spelen, maar stelt spelers in staat om echt geld te gebruiken om cosmetica en andere items te kopen, een praktijk die algemeen bekend staat als microtransacties. In het spel nemen spelers de rol aan van een summoner die een kampioen met unieke vaardigheden bestuurt. Hij of zij werkt dan samen met andere door de summoner gecontroleerde kampioenen om het op te nemen tegen een vijandelijk team van kampioenen. Het doel van de meeste spellen is om de vijanden Nexus, die in het hart van hun basis ligt, te vernietigen.

Streamingcarrière

Na het voltooien van haar middelbare schoolopleiding, keek ze vervolgens naar streaming als een mogelijk middel voor haar carrière en voor haar om te werken in een vakgebied waar ze erg gepassioneerd over is. Ze heeft toen een account aangemaakt op het live streaming platform Zenuwtrekking . Het is een op videogames gericht live streamingplatform, dat is gemaakt als een spin-off van het algemene streamingplatform Justin.tv. Sindsdien is Twitch de belangrijkste focus van de ontwikkelaars geworden, waarbij de laatste oplost en Twitch toegang krijgt tot andere soorten streaming.

In 2014 werd Twitch beschouwd als een van de grootste bronnen van internetverkeer in de VS, vooral omdat streamers commissies ontvangen over de verkoop van games die ze spelen; ze kunnen ook rechtstreeks donaties van hun kijkers krijgen. De website heeft maandelijks meer dan twee miljoen omroepen, en meer dan 15 miljoen die de website dagelijks bezoeken, en gemiddeld een miljoen gelijktijdige gebruikers. Ze streamde regelmatig en speelde veel LoL, wat haar vaardigheden aanzienlijk verbeterde. Dat plus haar aantrekkelijke uiterlijk en haar plotselinge associatie met professionele gamer Dyrus, hielp haar volgersaantal aanzienlijk te vergroten. Ze heeft momenteel meer dan 160.000 volgers op haar account.

Dyrus en andere inspanningen

Marcus Hill – beter bekend als Band – is een gepensioneerde LoL-speler, vooral bekend omdat hij aan populariteit won als onderdeel van het professionele team Team SoloMid (TSM), waarin hij speelde als de beste laner voor de groep. Hij won verschillende League of Legends Championship Series voor het team en verscheen ook in verschillende Wereldkampioenschappen. Hij besloot na de Wereldkampioenschappen van 2015 te stoppen met competitief spelen, maar zette zijn carrière als streamer voort, nog steeds ondersteund door TSM. Zijn stream trekt regelmatig kijkers van 5.000 tot 15.000.

De hele dag zitten is toch niet erg als edele stoelen mijn rug hebben? bekijk hier mijn aangepaste stoel: https://amzn.to/2Ybb3tl #ad

Gepost door Band Aan woensdag 1 mei 2019

Emiru zette ook haar eigen YouTube-account op, wat een alternatieve vorm van inkomen werd. YouTube is een platform voor het delen van video's en een van de meest populaire websites op internet, waarbij Alexa Internet de site rangschikt als de op één na populairste website ter wereld. Het is een van de belangrijkste bronnen van online video-inhoud, variërend van livestreams tot muziekvideo's, filmtrailers, videoclips en nog veel meer. Ze gebruikt het platform om video's te plaatsen over onderwerpen die ze normaal niet op stream kan doen. Ze doet vaak cosplays van populaire League of Legends-personages voor haar account en speelt soms games terwijl ze de cosplay draagt. Ze heeft ook schoonheidsgerelateerde video's, video's (blogs) en vele andere geplaatst.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is het bekend dat Emiru sinds 2016 met Dyrus aan het daten is en sindsdien wonen ze samen. Ze begonnen hun relatie toen ze 18 was, en haar ouders keurden hun relatie snel goed, waardoor ze bij hem ging wonen, zodat ze ook een carrière als streamer kon nastreven. De twee spelen vaak samen games en werken samen tijdens streams. Ze zei ook dat ze haar opleiding voortzet en informatica leert.

gewoon wat niet-geposte dingen pic.twitter.com/VyPWMVPDbw

— Uitstraling | Emiru (@Emiru) 12 juli 2019

Net als tal van Twitch-streamers is ze online zeer actief via accounts op sociale media, met name op de website Instagram waarop ze meer dan 130.000 volgers heeft. Ze plaatst daar veel persoonlijke foto's en vindt het leuk om haar cosplays van haar favoriete personages uit LoL of anime te laten zien. Ze promoot haar stream ook op haar account en plaatst veel foto's van haar konijn als huisdier. Ze heeft ook een Twitter-account, met bijna 90.000 volgers, en gebruikt het platform om met haar fans te communiceren. Ze deelt meestal kunstwerken van haar fans en plaatst daar ook af en toe een paar foto's.

Aanbevolen