Producenten

Emma Vigeland's biografie, leeftijd, lengte, echtgenoot, familie, Wiki

Wie is Emma Vigeland?

Emma Vigeland werd geboren op 18 april 1994 in Glen Ridge, New Jersey, VS, en is zowel producer als politiek correspondent, vooral bekend van haar werk voor The Young Turks (TYT) Network. Ze is de hoofdpresentator van de politieke show van het netwerk, genaamd TYT Politics/Rebel HQ.

Het vermogen van Emma Vigeland

Hoe rijk is Emma Vigeland? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 300.000, verdiend door een succesvolle carrière in de omroep, zowel achter de schermen als voor de camera. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Bekijk dit bericht op Instagram

De lancering van #MedicareForAll was een onvergetelijke ervaring. Weet je nog dat je hoop voelde? Het is een beetje hetzelfde gevoel als dronken zijn, maar helemaal niet

Een bericht gedeeld door Emma Vigeland (@emmavigeland) op 13 september 2017 om 17:11 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Er is heel weinig bekend over Emma voordat ze beroemd werd als omroepster. Ze heeft niet veel informatie over haar familie en jeugd gedeeld. Het is bekend dat ze opgroeide in New Jersey samen met een jongere zus, later verhuisde naar New York en zich daar vestigde. Ze ging naar de Kent Place School, een onafhankelijke universiteit voor alleen meisjes in Summit, New Jersey, en wordt beschouwd als een van 's werelds beste scholen bij het voorbereiden van studenten op Amerikaanse topuniversiteiten. Ze hebben jaarlijks ongeveer 600 studenten ingeschreven met een verhouding student-leraar van 7:1.

Na haar toelatingsexamen van de middelbare school schreef ze zich in bij Lafayette College om een ​​graad in Overheid en Recht te behalen. Het is een particuliere liberale kunstacademie in Pennsylvania, met een kleine satellietcampus in New York City. Het werd opgericht in 1826 en vernoemd naar de beroemde generaal Lafayette die in die periode door het land reisde. Het college wordt beschouwd als een Hidden Ivy, wat betekent dat het een kleinere universiteit is met een opleiding die vergelijkbaar is met die van de Ivy League. Ze studeerde cum laude af aan het college.

Emma Vigeland

Stages en vroege loopbaanervaring

Vigeland was van jongs af aan erg gepassioneerd door politiek, en heeft haar passie tijdens de hele universiteit nagestreefd, als lid van de Political Science Honor Society. Ze deed ook stages in verschillende openbare kantoren, waaronder bij het Office of Legal Affairs van de Verenigde Naties in New York. Het is een kantoor dat wordt beheerd door de adjunct-secretaris-generaal voor Juridische Zaken en Juridisch Adviseur van de Verenigde Naties en die juridische diensten verleent aan de andere delen van de Verenigde Naties.

Ze liep ook stage bij Morvillo LLP voordat ze stage liep op het kantoor van senator Kirsten E. Gilibrand, de junior Amerikaanse senator uit New York sinds 2009. Ze is advocaat en politicus en lid van de Democratische Partij.

Na het afronden van haar hbo-opleiding begon Emma te werken bij Mierop Design, een bedrijf voor landschaps- en exterieurontwerp, waar ze werkte als kantoorassistent, en werkte vervolgens voor Super Scoop Restaurant als verkoopmedewerker.

De Jonge Turken

In 2016 werd Emma stagiaire bij het bedrijf De Jonge Turken , en kort daarna werd ze aangenomen als vast onderdeel van het team. TYT is een nieuws- en commentaarprogramma met een primaire aanwezigheid op de website YouTube. Het is het vlaggenschipprogramma van het TYT-netwerk dat zich richt op het maken van series over actuele gebeurtenissen. Het programma staat bekend om zijn anti-establishment houding, terwijl het commentaar levert op tal van nieuwssegmenten. Het programma zelf begon in 2002 op de radio en vond later een plek op YouTube.

Uiteindelijk werden de programma's ook uitgevoerd op zijn eigen website onder het TYT-netwerk. De show is ook beschikbaar op Pluto TV, Hulu en Roku. De populariteit van het programma heeft geholpen bij het creëren van twee spin-off-programma's, een die werd uitgezonden op Current TV en de andere die werd uitgezonden op Fusion als een beperkt programma, over de presidentsverkiezingen van 2016 in de Verenigde Staten. Het bedrijf en het programma zijn ook behandeld in de documentaire Mad as Hell.

Naast haar werk voor TYT heeft Emma ook vrijwilligerswerk gedaan voor de non-profitorganisatie Reading Is Fundamental, die tot doel heeft de geletterdheid van kinderen te bevorderen.

. @EmmaVigeland op welke kandidaat momentum heeft op de #IowaCaucus :

'Het Bernie-enthousiasme, eerlijk gezegd. Ik heb het gevoel dat het gewoon duidelijk is als je hier oplet.'

Kijk maar #tytlive : https://t.co/epNjbsjqnS pic.twitter.com/gFwu6JkrQP

— De Jonge Turken (@TheYoungTurks) 4 februari 2020

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is er heel weinig bekend in termen van romantische relaties van Vigeland. Ze is niet openbaar geweest over dit aspect van haar leven, en veel bronnen geloven dat ze vrijgezel is vanwege het ontbreken van enig bewijs om het tegendeel te bewijzen.

Ze is van mening dat een van de dingen die gedaan moeten worden om het huidige politieke klimaat te veranderen, een financiële hervorming van de campagne is. Ze vermeldt dat ze een politieke junkie is en veel tijd besteedt aan het leren van de ins en outs van de politiek.

Ze is ook een grote fan van sport, naast professioneel American Football en ijshockey. Ze is ook erg geïnteresseerd in entertainment en prijsuitreikingen, en een grote fan van de televisieshow Game of Thrones.

Net als tal van uitzendpersoonlijkheden, is ze zeer actief online via accounts op verschillende grote sociale-mediawebsites, waarbij ze Instagram gebruikt om persoonlijke foto's te plaatsen, inclusief foto's die van achter de schermen op het werk zijn genomen. Ze maakt ook veel foto's terwijl ze verslag doet van politieke gebeurtenissen en geeft openlijk haar mening over haar account. Ze heeft ook een Twitter-account waarmee ze haar mening geeft over de actualiteit.

Aanbevolen