Ankers

Erica Collura (WKRC-weer) Wiki Bio, leeftijd, lengte, huwelijk, salaris, baby

Erica Collura (WKRC-weer) Wiki Bio en Age

Erica Collura werd geboren op 28 november 1988 in Monroeville, Pennsylvania, VS, wat betekent dat haar sterrenbeeld Boogschutter is, ze 31 jaar oud is en de Amerikaanse nationaliteit heeft. Erica is vooral bekend als meteoroloog wie werkt er voor WKRC , in Cincinnati, Ohio. Ze verwierf bekendheid in het veld, wat ook enkele vragen opriep over haar vroege jaren, opleiding en privéleven, die we verder in het artikel zullen bespreken.

Gepost door Erica Collura Lokaal 12 Aan zondag 12 november 2017

Netto waarde

Dus hoe rijk is Erica Collura vanaf begin 2019? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze meteoroloog en tv-persoonlijkheid een nettowaarde van $ 500.000, waarbij haar rijkdom is opgebouwd uit haar carrière in het eerder genoemde veld. Ze heeft echter geen aanvullende informatie onthuld over haar bezittingen, zoals huizen en voertuigen, maar ze lijkt zichzelf financieel te kunnen onderhouden. Haar salaris wordt geschat op maximaal $ 198.000.

Etniciteit en achtergrond

Over Collura's etniciteit gesproken, ze is blank en heeft bruin haar en bruine ogen, wat perfect bij haar huidskleur past. Afgaande op de foto's die op internet beschikbaar zijn, heeft Erica een fit figuur en ziet ze er altijd goed uit, wat aangeeft dat ze tijd en moeite in haar uiterlijk steekt. Wat haar opleiding betreft, studeerde ze aan de Pennsylvania State University, waar ze haar BA-graad in meteorologie behaalde.

Erica Collura

augustus kilcher

Relatie status

Volgens onze bronnen is Erica getrouwd met een man genaamd Billy. Het stel kreeg in 2018 hun eerste kind, een dochter. Veel informatie uit haar privéleven deelt ze niet graag, maar het lijkt alsof ze naast haar familie een welvarend leven leidt.

Sociale media

Collura is actief op het gebied van entertainment en is van nature actief op sociale media, zoals Twitter en Facebook, en gebruikt haar accounts om haar werk te promoten en om met haar fans te communiceren. Ze heeft 8.000 volgers op de eerste en sommige van haar laatste berichten bevatten een tweet waarin ze schreef Een koufront zal kleine kansen op regen en storm veroorzaken als het naar het zuiden trekt. Velen van ons blijven droog, maar woensdagavond en donderdag neemt de kans op regen/storm toe. Deze meteoroloog deelt echter zelden berichten over haar persoonlijke leven, maar heeft niettemin onlangs een foto van haar baby geplaatst met het volgende bijschrift Ons kleine wonder is vandaag TIEN maanden! We kunnen het niet geloven!. Haar fans leken dol te zijn op de foto en lieten talloze lieve reacties achter om de gelukkige moeder te feliciteren. Ze is niet actief op Instagram, wat het voor haar fans moeilijker maakt om in contact te blijven met haar privéleven en erachter te komen wat er achter de schermen gebeurt.

Hé, als @BraadWx 's hondenoppas kan hij op Kona letten. Ze is geweldig met kinderen! pic.twitter.com/lglU9qJSxW

- Erica Collura (@Erica_Collura) 14 mei 2019

Carrière

Collura begon naar verluidt luchtervaring op te doen toen hij nog op de universiteit zat en maakte deel uit van een wekelijks weersegment. Daarnaast had ze omroeplessen en bracht ze extra tijd door voor het groene scherm. Daarnaast was ze lid van PSN-TV, waar ze monteerde, produceerde en schoot. Daarna liep ze stage bij WTAE-TV, gevestigd in Pittsburgh, Pennsylvania, en nadat ze was afgestudeerd aan de universiteit, begon ze te werken bij Dayton, waar ze dienst deed als weekendmeteoroloog en verslaggever. De aankomende periode verzorgde zij zowel als lid van een team van meteorologen als individueel de zwaarweerverslaggeving.

laatste carrière

Eind 2013 zette ze haar carrière voort bij Local 12, WKRC in Cincinnati. Ze werkt in de genoemde functie en voorspelt voor de show om 16.00 uur op het genoemde station, evenals voor de show om 22.00 uur op STAR 64. Omdat ze zich in Cincinnati bevindt, kan ze werken aan de weersverslaggeving, maar vooral aan de verslaggeving van de zware het weer. Dankzij het team van vijf meteorologen kan het publiek op verschillende plaatsen beter zien wat het weer doet. Bovendien houdt dit de kijkers veilig en waarschuwt het voor dreigende weerrampen.

Sprekend over haar toekomstplannen in de meteorologie, zei Erica dat blijven leren op het gebied van meteorologie een van mijn belangrijkste doelen is in mijn toekomstige carrière. Ik ben van plan om mijn kijkers te blijven informeren over het weer dat ze te wachten staan ​​en hen veilig te houden tijdens zwaar weer. Over het algemeen heeft het zijn van een hardwerkende vrouw zijn vruchten afgeworpen voor Erica, omdat het haar in staat heeft gesteld meer bekendheid te krijgen en naam te maken.

Meteorologie

Meteorologie is een tak van de atmosferische wetenschappen. Het omvat atmosferische natuurkunde en scheikunde en daarnaast richt het zich op weersvoorspellingen, het helpen omgaan met en voorbereiden op mogelijk zwaar weer. De studie van het genoemde veld dateert van millennia, desalniettemin vond er pas in de 18e eeuw een opvallende verbetering in de meteorologie plaats. De verschijnselen in de meteorologie worden bepaald door de variabelen van de atmosfeer van de aarde, waaronder luchtdruk, waterdamp, temperatuur, massastroom en de relaties tussen de variabelen. Meteorologie gebruikt schalen om het weer op verschillende niveaus te voorspellen. Deze tak, evenals klimatologie, atmosferische chemie en atmosferische fysica zijn allemaal subdisciplines van de atmosferische wetenschappen.

Youtube

Naast dat ze het werk van Collura op tv kunnen zien, kunnen haar fans haar ook op YouTube zien. Ze is te zien in verschillende video's, zoals Erica Collura Saying Fairwell To Her Viewers At Whio TV Channel 7 2013, Erica Collura bezoekt het Festival of Lights en Erica Collura met stormfoto's en kijkerssub.

Aanbevolen