Beroemde Echtgenoten

Erica Escarcega's Wiki Biografie. Wie is de vrouw van Too Short?

Wie is Erica Escarcega? Wiki, Huwelijk, Kinderen

De naam Too Short is eigenlijk een vrij grote naam in de muziekindustrie, aangezien hij een van de hiphoppioniers van de West Coast is. Afkomstig uit Oakland, Californië, VS, heeft hij 20 studioalbums uitgebracht en samengewerkt met een aantal succesvolle muzikanten.

Wist je dat hij getrouwd is en dat zijn vrouw Erica Escarcega is? Erica werd bekend nadat ze aan de wereld werd voorgesteld als de vrouw van de populaire rapper; de twee trouwden in 2000 en zijn sindsdien ouders geworden van een dochter, Octavia, geboortedatum onbekend.

Bekijk dit bericht op Instagram

? ? ?

Een bericht gedeeld door Te kort (@tooshort) op 20 mei 2019 om 18:33 PDT

Erica is een nogal geheimzinnig persoon en heeft voorlopig niets over haar leven gedeeld. Als gevolg hiervan blijft informatie over haar geboortedatum, -plaats en carrière ook onbekend. Hopelijk begint ze dergelijke details met het publiek te delen, aangezien haar fans graag meer over haar willen weten.

Too Short Wiki: Leeftijd, Jeugd, Opleiding

Nu we alle beschikbare informatie over de vrouw van Too Short hebben gedeeld, laten we wat informatie delen over de prominente rapper, van zijn kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen.

Geboren als Todd Anthony Shaw op 28 april 1966 in Los Angeles, Californië, VS, bracht hij het grootste deel van zijn jeugd door in Oakland, Californië, waar hij naar de Fremont High School ging. Gedurende deze tijd zette hij zijn eerste stappen in de richting van muziek, als drummer in de middelbare schoolband. Vervolgens begon hij halverwege de jaren 80 met het produceren van liedjes met de hulp van een vriend genaamd Freddy B.

Te kort

elena gant netto waarde

Carrièrebegin

Het was in oktober 1983 dat Too Short zijn eerste studioalbum uitbracht - Don't Stop Rappin' - waarvoor hij een eenvoudige drumbeat gebruikte die was gemaakt door een LinnDrum-machine. In de volgende drie jaar bracht hij nog drie albums uit - Players, Raw, Uncut en X-Rated, en Born to Mack, wat zijn eerste release was via een groot platenlabel, nadat hij een contract had getekend met Jive. Het album behaalde de gouden status in de VS, wat het begin van zijn dominantie in de rapscene aankondigde.

Stijgen naar het sterrendom

Van 1988 tot 2000 bracht Too Short verschillende albums uit die bovenaan de Amerikaanse R&B-hitlijst stonden, waaronder Get In Where You Fit In (1993), dat ook de platinastatus behaalde, vervolgens Cocktails (1995), Gettin' It (Album Number Ten) (1996). ), en kan niet wegblijven (1999). Hij genoot succes in de jaren '90, samen met andere rappers, waaronder 2Pac, Notorious B.I.G. en anderen.

OAKLAND

Gepost door Te kort Aan zaterdag 12 januari 2019

Carrièredaling

In het begin van de jaren 2000 begon de populariteit van Too Short af te nemen, omdat zijn albums niet in de top 20 van de Amerikaanse Billboard 200-hitlijst kwamen, zoals Chase the Cat, dat alleen op nummer 71 belandde, en vervolgens What's My Favorite Number (2002), en anderen, hoewel hij een album had dat de top 15 bereikte - Blow the Whistle uitgebracht in 2006, dat nummer 14 bereikte op de Amerikaanse Billboard 200-hitlijst en nr. 7 op de Amerikaanse R&B-hitlijst. Sindsdien wordt zijn muziek echter op zijn best als middelmatig beschreven en sindsdien heeft hij geen noemenswaardig succes meer gehad. Zijn laatste studioalbum is The Pimp Tape, dat in november 2018 uitkwam en niet in de hitlijsten kwam.

Te korte netto waarde

Sinds de lancering van zijn carrière heeft Too Short 20 albums uitgebracht en is het een van de bekende namen van pooier-rap geworden, en zijn succes heeft zijn rijkdom gestaag vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Too Short is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Too Short maar liefst $ 15 miljoen is, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet? Zijn rijkdom kan de komende jaren wel eens toenemen, als hij weer grip krijgt op de kwaliteit van de albums die hij in de beginjaren van zijn carrière produceerde.

MICHIGAN – Trek omhoog naar @HIGH_TIMES_Mag #CannabisCup volgende maand! https://t.co/FHHEnKCiBL pic.twitter.com/T0hsg519J2

— Te $kort (@TooShort) 21 mei 2019

Internetfaam

In meer dan drie decennia is Too Short een internetsensatie geworden met miljoenen fans op sociale mediaplatforms, vooral Facebook en Instagram, hoewel hij ook behoorlijk populair is op Twitter. Zijn officiële Facebook-pagina heeft meer dan 1,2 miljoen volgers, met wie hij zijn meest recente carrière-inspanningen heeft gedeeld, waaronder de release van zijn nieuwste album en foto's en video's van zijn liveshows, naast andere berichten. Too Short is ook populair op Instagram , met meer dan 700.000 volgers, die ook genoten hebben van foto's en video's van Too Short's optredens, terwijl ze bezig waren Twitter , heeft hij zo'n 370.000 trouwe fans.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente rapper, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar zijn officiële pagina's en kijk wat hij aan het doen is, zowel persoonlijk als professioneel.

Aanbevolen