Ankers

Erin Lim's Wiki Biografie, leeftijd, vriend, etniciteit, vermogen

Wie is Erin Lim?

Erin Lim werd geboren op 13 april 1991 in Californië, VS, en is zowel een nieuwsanker als een reality-tv-presentator, vooral bekend van haar hostingwerk voor het programma The Rundown, dat wordt uitgezonden als onderdeel van E! Nieuws. Ze werkte ook aan tal van andere programma's met de E! Netwerk.

Bekijk dit bericht op Instagram

Dit is de echte Belfie

Een bericht gedeeld door ERIN LIM | de rundown (@erinlimofficial) op 25 juli 2019 om 12:38 uur PDT

De rijkdom van Erin Lim

Hoe rijk is Erin Lim? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 1 miljoen, verdiend door een succesvolle carrière op televisie. Haar blootstelling aan de entertainmentindustrie heeft haar naar tal van kansen geleid, en naarmate ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Er is heel weinig bekend over Erins familie en jeugd, aangezien ze maar weinig van dit deel van haar leven heeft gedeeld. Volgens haar is haar vader Filipijns, terwijl haar moeder uit Mexico komt; ze groeide op in Californië samen met een zus. Ze was al op jonge leeftijd zeer geïnteresseerd in een carrière op televisie en na haar toelating tot de middelbare school schreef ze zich in bij Chapman Universiteit gevestigd in Orange, Californië.

Erin Lim

De particuliere universiteit biedt 110 studiegebieden met 49 van die majors, terwijl 61 minderjarigen zijn. De universiteit omvat 10 scholen en hogescholen, waaronder het Dodge College of Film and Media Arts en het Wilkinson College of Humanities and Social Sciences. Ze hebben ook de Dale E. Fowler School of Law, College of Performing Arts, de School of Pharmacy en de Argyros School of Business and Economics. Erin studeerde televisie- en radiojournalistiek en wilde in de toekomst werk vinden als presentator.

Uitzend- en hostingcarrière

Toen hij aan de Chapman University werkte, begon Lim te werken als presentator voor TV Orange, terwijl hij ook als uitvoerend producent voor veel van hun programma's diende. Ze bleef daar drie jaar, tot aan haar afstuderen, en verhuisde na haar afstuderen naar Singapore om te gaan werken voor EN! Azië als on-air correspondent. Deze afdeling van E! richt zich op Zuidoost-Azië en is eigendom van NBCUniversal. Het begon zijn activiteiten in 2007 en de programmering is gericht op realityshows van beroemdheden.

Ze was betrokken bij de berichtgeving over entertainment, mode, muziek, film en popcultuur. Tijdens haar tijd daar begon ze ook haar eigen bedrijf genaamd Black Pearl Production, maar haar carrière zou echt van de grond komen, toen ze begon met het hosten van de show genaamd The Rundown. De show wordt op de markt gebracht als een originele Snapchat-serie en de eerste show op Snapchat met een ongewone kijk op nieuws en verhalen van de week. De show bevat ook ongefilterd videocommentaar en afbeeldingen die alleen beschikbaar zijn via de app. Het begon met uitzenden in 2016 en heeft ten minste 19 afleveringen gelopen zonder tekenen van stoppen. Ze hebben verschillende populaire beroemdheden gekenmerkt, zoals Kendall Jenner en Seth Green.

Recente inspanningen

Afgezien van The Rundown, heeft Erin ook haar hand geprobeerd te acteren, en verscheen ze in de televisiesoap Rules of Tham die in Singapore werd uitgezonden. In 2017 werd haar show genomineerd voor een Daytime Emmy Award voor Outstanding Entertainment News Program. Haar show wordt nog steeds uitgezonden Snapchat , een app voor multimediaberichten die aanvankelijk slechts korte tijd berichten toestond, voordat deze ontoegankelijk werd. Het heeft later andere functies geïntroduceerd, zoals Verhalen en Ontdekken waar The Rundown deel van uitmaakt. De show is gecategoriseerd als korte vorm met ondersteuning van advertenties.

Afgelopen nacht.

Gepost door Erin Lim Aan zondag 11 september 2016

De show is ook beschikbaar via YouTube, een website voor het delen van video's die eigendom is van Google. Het is een van de meest populaire websites ter wereld en wordt door Alexa Internet gerangschikt als de op één na best gerangschikte website. Gebruikers kunnen hun eigen video's uploaden zodat anderen ze kunnen bekijken, die ook video's kunnen beoordelen, delen, rapporteren en becommentariëren, terwijl ze de mogelijkheid hebben zich te abonneren op andere gebruikers. De site is een van de belangrijkste bronnen voor videomedia op internet geworden, waaronder videoblogs (vlogs), educatieve video's, filmtrailers, muziekvideo's, videoclips, korte films en nog veel meer.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Lim in 2017 een relatie had met acteur Lamorne Morris - hij is vooral bekend om zijn werk in de Fox-sitcom New Girl en presenteerde ook de Cartoon Network-spelshow BrainRush. De twee postten vaak over hun relatie op sociale media, hoewel het duidelijk is dat de relatie uiteindelijk eindigde, aangezien alle sporen van hem op de accounts van Lim zijn verwijderd.

Ik op zondag @MosaicLA pic.twitter.com/ueoIeZWhRv

— Erin Lim (@erinlimofficial) 14 juli 2019

Net als tal van uitzendpersoonlijkheden in de entertainmentindustrie, is ze zeer actief online via accounts op sociale media. Ze heeft meer dan 21.000 volgers op de website Twitter, die ze gebruikt om haar mening te uiten en tegelijkertijd haar show The Rundown te promoten. Ze gebruikt het account ook om de positieve opmerkingen van haar fans over haar te retweeten. Ze heeft een Instagram-account met meer dan 184.000 volgers, waarop ze veel persoonlijke foto's plaatst, waaronder zichzelf terwijl ze aan de set van E! Haar populariteit en aantrekkelijkheid hebben haar ook ertoe gebracht modellenwerk te doen buiten haar hostingcarrière. Ze is een grote fan van mode en draagt ​​verschillende looks in elk van haar optredens, zowel op sociale media als op The Rundown.

Aanbevolen